LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
E ovu da su kiksali sve bi bilo gotovo. Kobe odmorio cak 23 sekunde 
ser del barça es el millor que hi ha !
Tesko,tesko izborena pobjeda ali ona se pise i to je najbitnije. Dwight masina, Kobe slabo sutirao ali je to nadoknadio sa 14 assista. Kako samo bolje izgledamo kad se barem malo krece lopta.
Defanziva u zadnjih par minuta odlicna, cak smo ih doveli do toga da Cousins sutira trojke
Svejedno ovo moze i mora mnogo bolje.
Defanziva u zadnjih par minuta odlicna, cak smo ih doveli do toga da Cousins sutira trojke
Svejedno ovo moze i mora mnogo bolje.
31,434 and still counting!
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lakers – Dallas – W
Lakers – Memphis – W
Lakers @ Clippers – L
Lakers – NO –W
LAL @ POR – L
LAL – GSW –W
LAL – SAS – L
LAL – HOU – W
Projekcija: 43-39
UTAH – POR – W
UTAH – DEN – L
UTAH – NO – W
UTAH @ GSW – W
UTAH – OKLAH – L
UTAH – MIN – W
UTAH @ MIN – W
Projekcija: 44-38
DAL @ LAL – L
DAL @ DEN – L
DAL @ SAC – W
DAL @ POR – L
DAL – PHO – W
DAL – DEN – W
DAL @ NO – W
DAL – MEM – W
DAL – NO - W
Projekcija: 42 - 40
Po meni najveće sanse ima Utah , pogotovo jer s njom imamo negativan omjer znaci u prenesenom znacenju pobjedu manje. A I tekma u utorak protiv Dallasa ce dati odgovore. Sami smo sebe pobjedili porazima od Phoenixa , Washingtona pogotovo
, a I kako smo odigrali lose u drugom poluvremenu utakmica sa GS I Milwaukeeom 
Lakers – Memphis – W
Lakers @ Clippers – L
Lakers – NO –W
LAL @ POR – L
LAL – GSW –W
LAL – SAS – L
LAL – HOU – W
Projekcija: 43-39
UTAH – POR – W
UTAH – DEN – L
UTAH – NO – W
UTAH @ GSW – W
UTAH – OKLAH – L
UTAH – MIN – W
UTAH @ MIN – W
Projekcija: 44-38
DAL @ LAL – L
DAL @ DEN – L
DAL @ SAC – W
DAL @ POR – L
DAL – PHO – W
DAL – DEN – W
DAL @ NO – W
DAL – MEM – W
DAL – NO - W
Projekcija: 42 - 40
Po meni najveće sanse ima Utah , pogotovo jer s njom imamo negativan omjer znaci u prenesenom znacenju pobjedu manje. A I tekma u utorak protiv Dallasa ce dati odgovore. Sami smo sebe pobjedili porazima od Phoenixa , Washingtona pogotovo
-
sundancekid
- Kontakt:
Odlicna utakmica. Dvije run'n'gun ekipe, trci i rokaj, pa sta bude... Sreca pa je Dwight prestrasan u odbrani, ovaj Sakramento bi nas pregazio u reketu da nije njega bilo. Strasan je bio i na ofanzivnom skoku, i onom nekom ceprkanju i odbijanu lopti, to nam je falilo jos od kako se Hill povrijedio.
Sve u svemu, ipak da Blejk nije reseto, tesko bi se dobila ova utakmica. O nekim sansama za play off je neisplativo govorit, jer je ova ekipa prokockala sve moguce prilike, ali opet, ako igraju kako treba, ako ne rade one glupave padove u igri, malo samo ozbiljnije pristupe igri i ne prodaju 20 lopti, ja mislim da onda mogu dobiti bilo koga u ovoj ligi.
Sve u svemu, ipak da Blejk nije reseto, tesko bi se dobila ova utakmica. O nekim sansama za play off je neisplativo govorit, jer je ova ekipa prokockala sve moguce prilike, ali opet, ako igraju kako treba, ako ne rade one glupave padove u igri, malo samo ozbiljnije pristupe igri i ne prodaju 20 lopti, ja mislim da onda mogu dobiti bilo koga u ovoj ligi.
Na kraju ipak pobjeda, ali vise zbog nekvaliteta protivnika nego li zbog nase igre...
Sada imamo sve domace utakmice osim gostovanja Portlandu, ali daleko tezi raspored od Jazz-a i mislim da cemo tesko sa ovakvom igrom izboriti PO.
Prioritet nakon sezone mora biti zadrzati Howarda, pa tek onda krenuti po novog trenera i promjenu odredjenih igraca u rosteru.
PS: Cestike Bryantu na novom rekordu...
Sada imamo sve domace utakmice osim gostovanja Portlandu, ali daleko tezi raspored od Jazz-a i mislim da cemo tesko sa ovakvom igrom izboriti PO.
Prioritet nakon sezone mora biti zadrzati Howarda, pa tek onda krenuti po novog trenera i promjenu odredjenih igraca u rosteru.
PS: Cestike Bryantu na novom rekordu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Kobe Losa ti je projekcija za UTA druze...Pa oni su jedna od losijih gostujucih ekipa i ti ocekujes da ce dobiti i GSW i MIN?Nema teorije!Barem jednu gube,ako ne obje! 
Bryant izjavio da ce nakon ove sezone odluciti hoce li nastaviti karijeru. Odluku ce donijeti zajedno sa porodicom i ljudima koji brinu o njemu, a takodjer je dodao da ljudi nisu svjesni koje napore mora ulagati kako bi bio spreman da odigra jednu utakmicu.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kakva prenzija baamerosm je napisao/la:Bryant izjavio da ce nakon ove sezone odluciti hoce li nastaviti karijeru. Odluku ce donijeti zajedno sa porodicom i ljudima koji brinu o njemu, a takodjer je dodao da ljudi nisu svjesni koje napore mora ulagati kako bi bio spreman da odigra jednu utakmicu.
Jos dvije sezone minimalno a ako ne bude tezih povreda pa cak ni previse ovih manjih koje ga muce pred kraj sezone mozda i 3 sezone
Rekao je da će vjerovatno objaviti na kraju sezone kada se povlači, a ne da se povlači na kraju sezone, chill the fuck out.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Ma nema sanse da se on povuce , barem ja u to nevjerujem , prevelik je natjecatelj.... Mozda bi mogao podnjeti na mjesec dana ali vise od toga ne nego bi se vratio bez puno razmisljanja 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Lejkersi ove sedmice igraju tri utakmice:

Ili "na nasem":
Srijeda - Lejkers-Dalas - 04:30
Petak - Lejkers-Memfis - 04:30
Nedjelja - Klipers-Lejkers - 21:30 (Sportklub)

Ili "na nasem":
Srijeda - Lejkers-Dalas - 04:30
Petak - Lejkers-Memfis - 04:30
Nedjelja - Klipers-Lejkers - 21:30 (Sportklub)
Sutra ce se dogoditi zvanicno povlacenje dresa O`Neal-a, dok je nama pobjeda sutra pod moranjem i nemamo pravo na kiks.
Mavsi u posljednje vrijeme igraju odlicno i ukoliko nas pobjede (ne daj Boze) mislim da se mozemo onda pozdrzaviti sa PO-om, jer bi onda i protiv Jazz-a i protiv Mavs-a bili u podredjenom polozaju ukoliko bi doslo do gledanja medjusobnog omjera.
Mavsi u posljednje vrijeme igraju odlicno i ukoliko nas pobjede (ne daj Boze) mislim da se mozemo onda pozdrzaviti sa PO-om, jer bi onda i protiv Jazz-a i protiv Mavs-a bili u podredjenom polozaju ukoliko bi doslo do gledanja medjusobnog omjera.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Za PO su nam ostale minamalne sanse , jer Utah sad ima i laksi raspored i bolji medjusobni omjer.amerosm je napisao/la:Sutra ce se dogoditi zvanicno povlacenje dresa O`Neal-a, dok je nama pobjeda sutra pod moranjem i nemamo pravo na kiks.
Ma sve ce znati veceras...Ukoliko ovo izgubimo (ne daj Boze) mozemo se pozdraviti sa PO-om, jer ce Utah u tom slucaju imati dvije utakmice prednosti (zbog boljeg medjusobnog omjera), a ne vjerujem da iste mozemo nadoknaditi u preostalih 7 utakmica. Ocekuje nas kljucna utakmica sezone i Kupchak ce moci vidjeti na koga moze racunati kada je naredna sezona u pitanju, mada sam 100% siguran da ovoj ekipi ne trebaju nikakve promjene osim da dovede trenera koji ima odredjen SISTEM i koji isti zna prilagoditi rosteru koji ima na raspolaganju.Kobe Bryant je napisao/la:Za PO su nam ostale minamalne sanse , jer Utah sad ima i laksi raspored i bolji medjusobni omjer.amerosm je napisao/la:Sutra ce se dogoditi zvanicno povlacenje dresa O`Neal-a, dok je nama pobjeda sutra pod moranjem i nemamo pravo na kiks.
Ako Kobe zavrsi karijeru na kraju sljedece sezone,ocekujem pauzu godinu dana i onda povratak na teren...
Veceras prava PO utakmica...ako ovo izgube volio bi' da Dallas bude osmi.
- majestic24
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Ako Kobe zavrsi karijeru na kraju sljedece sezone,ocekujem pauzu godinu dana i onda povratak na teren...
preko 20 porena razlike ce biti (u nasu korist naravno)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ajmo dobiti ovo !
Evo kvalitetan torrentstream http://127.0.0.1:6878/webui/player/177f ... play=false" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo kvalitetan torrentstream http://127.0.0.1:6878/webui/player/177f ... play=false" onclick="window.open(this.href);return false;
ser del barça es el millor que hi ha !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
WE WANT PHIL WE WANT PHIL....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.