KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna
kurceva kosarka... nisu meda mogli
Cibona nas je razvalila! Occekivao sam poraz Bosne,ali da cemo biti onako anemicni bas i nisam!.. Vidjeli se da imamo najslabije centre u posljednih par godina...Ivanovic koji je nas mozda i najbolji igrac nije igrao,plus smo igrali bez pravog pleya,jer Muha to vec odavno nije!
Ne znam,tuzno je gledati praznu dvoranu,tu se mora nesto poraditi! Ako u utorak izgubimo u Domzalama onda je izvjesno da cemo napustiti NLB ligu,zna se ko je krivac za to! Ako Siroki moze kupiti kvalitetnog centra kakav je Grgat onda je i Bosna morala dovesti kvalitetnu peticu,dati otkaz Zimicu,mozda i Bajicu ili ga staviti da igra 4 jer on n emoze biti centar! Tuzno je sve ovo!..Seha se takodjer ispucavao,covjek misli ako da 20 koseva da je igracina,ne moze nam on biti vodja na terenu,nema sanse!zato i gubimo ovakvom razlikom..
Ne znam,tuzno je gledati praznu dvoranu,tu se mora nesto poraditi! Ako u utorak izgubimo u Domzalama onda je izvjesno da cemo napustiti NLB ligu,zna se ko je krivac za to! Ako Siroki moze kupiti kvalitetnog centra kakav je Grgat onda je i Bosna morala dovesti kvalitetnu peticu,dati otkaz Zimicu,mozda i Bajicu ili ga staviti da igra 4 jer on n emoze biti centar! Tuzno je sve ovo!..Seha se takodjer ispucavao,covjek misli ako da 20 koseva da je igracina,ne moze nam on biti vodja na terenu,nema sanse!zato i gubimo ovakvom razlikom..
ma nema veze konakovic sa Bosnom sta vam je ljudi a za doba konakovica bosna je igrala 2 puta zaredom final 8 i bila dva puta prvak i pobjednik kupa bih tako da umanjivanje njegovog rada u bosni nema svrhe.Treba traziti u bukvninom slaganju ekipe tipa Ceskovici Bajici itd
Konakovic nema veze ,al ima uprava,.Uprava je kriva za kolaps ekipe ..
Koliko su novaca dosada prokockali za neke TALENTE ,da im se nikada to nemoze vratiti ,jer ima vise promasaja nego potencijala...
Koliko su novaca dosada prokockali za neke TALENTE ,da im se nikada to nemoze vratiti ,jer ima vise promasaja nego potencijala...
kako frajer zimi sve po spisku predkraj tekme...u jednom trenutku mi ga bi zao.....
I feel devotion!!
zima je u svoj toj priči najmanje kriv.tjeraj ih sve u PM i dinu i VV i bukvu .Neka vrate Ikonu i nadju dobrog centra a ne neke anonimuse, samo se tako mogu iskupiti.ipsa je napisao/la:kako frajer zimi sve po spisku predkraj tekme...u jednom trenutku mi ga bi zao.....
I meni ga je bilo zao ,a nije samo on igrao svi su veliki krivci ,mada je uprava za smijuriju i sprdnju ..
Uprava je dovela do ovog stanja ,a ne Emir Zimic ,I prije 10 god . kada smo igrali u Zetri BILO JE OVOLIKO PUBLIKE .,,A loseg postanara nece niko u kuci ,zato mi ne igramo u SKENDERIJI gdje KK BOSNA i pripada ...
Uprava je dovela do ovog stanja ,a ne Emir Zimic ,I prije 10 god . kada smo igrali u Zetri BILO JE OVOLIKO PUBLIKE .,,A loseg postanara nece niko u kuci ,zato mi ne igramo u SKENDERIJI gdje KK BOSNA i pripada ...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šta se ovo dešava sa kk bosnom
ova sezona je skroz propala

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Nadam se" da pojedinci sad vide kvalitet V.V....FMP je imao dobre mlade igrace....Davno sam rekao ,ako nam je sehovic glavni igrac" jadni smo...Tko je doveo bajica ,nije pri sebi.....Pa bolje centre ima kk triland))).
pola ekipe otjerat...i juniore stavit umjesto otjeranih...glavu dajem da cemo imati bolji rezultat....
onaj radonjic...bezze je sudit nakon prve tekme al nekako se na njemu odma vidi da nije neki igrac..po kretnjama, pokretima, nacinu suta....sarajlija=njega ko da nema u ekipi...VV ga brze izbaci nego sto ga je ubacio u igru...muh + zima= stara prica...seha se nafur'o..bozo borben al ne posjeduje kvalitet igraca u skladu sa (propalim) ambicijama Bosne...pa dokle vise---ne moze me niko ubjedit da je budget bosne bio puno veci u periodu kad su igrali williams, keno, neno, perkovic, ikona gilbert, itd, nego sad.....problem je po meni u tome sto pojedini igraci imaju dosta vecu platu nego sto bi realno trebali i sto realno zasluzuju i onda je normalno da nema para...
onaj radonjic...bezze je sudit nakon prve tekme al nekako se na njemu odma vidi da nije neki igrac..po kretnjama, pokretima, nacinu suta....sarajlija=njega ko da nema u ekipi...VV ga brze izbaci nego sto ga je ubacio u igru...muh + zima= stara prica...seha se nafur'o..bozo borben al ne posjeduje kvalitet igraca u skladu sa (propalim) ambicijama Bosne...pa dokle vise---ne moze me niko ubjedit da je budget bosne bio puno veci u periodu kad su igrali williams, keno, neno, perkovic, ikona gilbert, itd, nego sad.....problem je po meni u tome sto pojedini igraci imaju dosta vecu platu nego sto bi realno trebali i sto realno zasluzuju i onda je normalno da nema para...
I feel devotion!!
KK Bosna ASA BH Telecom mora poduzeti naredne korake da vrati publiku i igru kao nekad prije.
1. Moraju se po hitnom postupku vratiti u Skenderiju, jer ono je gore sve samo ne dvorana
2. Treba otjerati pola ekipe i ukoliko nema novca za pojacanja, trebaju igrati juniori - a nogu bi trebao dobiti Pasalic, Zimic, Bajic, a Hajricu, Djurasovicu dati priliku jos par utakmica da pokazu da mogu bolje od ovog ili noga
3. Marketing kluba - to se odnosi na internet stranicu, na reklamne spotove, na jumbo plakate, a za to treba dovesti osobu koja se u to razumje, a Delibasica poslati kuci, jer s ovim gore pomenutim privlacis navijace i nove sponzore, ko bi bio sponzor timu, koji jos uvijek nije promjenio izdanje internet stranice, gdje se jedan Ikonic jos vodi kao igrac KK Bosne
4. Sljedece utakmice za one koji kupuju kartu treba dati besplatan ulaz, jer ukoliko nastave ovako igrati onih 8, odnosno 5 km, sto traze za utakmicu je kriminalno
5. Po svaku cijenu treba zadrzati VV, jer da nije njega sam ubijedjen da bi ovo izgledalo puno losije, i njemu dati da bude koordinator omladinskog pogona, jer ja imam osjecaj da uprava hoce da on nauci Zimica i Pasalica kako se igra kosarka, pa ljudi dragi to se uci u skoli kosarke, a VV je tu da obajsni neke akcije i takticke vraijante, i naravno postavku igre u odbrani, a ne sada da uci Zimica kako treba skociti i sacuvati loptu kad je ima u rukama, a Pasalica kako da gradi akciju i ostale zahebancije.
1. Moraju se po hitnom postupku vratiti u Skenderiju, jer ono je gore sve samo ne dvorana
2. Treba otjerati pola ekipe i ukoliko nema novca za pojacanja, trebaju igrati juniori - a nogu bi trebao dobiti Pasalic, Zimic, Bajic, a Hajricu, Djurasovicu dati priliku jos par utakmica da pokazu da mogu bolje od ovog ili noga
3. Marketing kluba - to se odnosi na internet stranicu, na reklamne spotove, na jumbo plakate, a za to treba dovesti osobu koja se u to razumje, a Delibasica poslati kuci, jer s ovim gore pomenutim privlacis navijace i nove sponzore, ko bi bio sponzor timu, koji jos uvijek nije promjenio izdanje internet stranice, gdje se jedan Ikonic jos vodi kao igrac KK Bosne
4. Sljedece utakmice za one koji kupuju kartu treba dati besplatan ulaz, jer ukoliko nastave ovako igrati onih 8, odnosno 5 km, sto traze za utakmicu je kriminalno
5. Po svaku cijenu treba zadrzati VV, jer da nije njega sam ubijedjen da bi ovo izgledalo puno losije, i njemu dati da bude koordinator omladinskog pogona, jer ja imam osjecaj da uprava hoce da on nauci Zimica i Pasalica kako se igra kosarka, pa ljudi dragi to se uci u skoli kosarke, a VV je tu da obajsni neke akcije i takticke vraijante, i naravno postavku igre u odbrani, a ne sada da uci Zimica kako treba skociti i sacuvati loptu kad je ima u rukama, a Pasalica kako da gradi akciju i ostale zahebancije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ne ne zeli da ih nauci vec zeli da ostane barem neko od igraca koji su ponikli u bosniamerosm je napisao/la:KK Bosna ASA BH Telecom mora poduzeti naredne korake da vrati publiku i igru kao nekad prije.

100% tačno. svi oni dolaze iz beobasketa ,a oni koji nisu i ne dobiju šansu da igraju. Po meni VV je najviše kriv . On je selektirao ekipu, nije odbranio titulu , napravio loše rezultate u ovoj sezoni , nije izbacio ni jednog maladog igrača (valjda je i zbog toga doveden), loši mladi igrači su još lošiji , pa šta treba da još da se dogodi pa neko kaže e nije to to.jocker123 je napisao/la:ne ne zeli da ih nauci vec zeli da ostane barem neko od igraca koji su ponikli u bosniamerosm je napisao/la:KK Bosna ASA BH Telecom mora poduzeti naredne korake da vrati publiku i igru kao nekad prije.
5. Po svaku cijenu treba zadrzati VV, jer da nije njega sam ubijedjen da bi ovo izgledalo puno losije, i njemu dati da bude koordinator omladinskog pogona, jer ja imam osjecaj da uprava hoce da on nauci Zimica i Pasalica kako se igra kosarka, pa ljudi dragi to se uci u skoli kosarke, a VV je tu da obajsni neke akcije i takticke vraijante, i naravno postavku igre u odbrani, a ne sada da uci Zimica kako treba skociti i sacuvati loptu kad je ima u rukama, a Pasalica kako da gradi akciju i ostale zahebancije.![]()
Pogledaj samo roster,odakle su dosli iz koje menadjerske agencije i sve ce ti biti jasno
![]()
neno#4 je napisao/la:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......ali nije bilo srpskih klubova...znaci odmah plus 4........

1. Sranje.......dvorana kao dvorana....Prava ekipa će jednako kvalitetno odigrati i u Staples centru i u osnovnoj skoli unihana čumidina.....čak sam mišljenja da je Zetra dosta bolje rješenje......solidno su je napravili, samo što loša igra dovodi do toga da nema navijača, osim par tinejdžera na zadnjoj utakmici. Problem je u lošem radu u svim sferama kluba...Dvorana je najmanji problem...pa majku mu nisu skenderija i zetra ni 2 km udaljene.....amerosm je napisao/la:KK Bosna ASA BH Telecom mora poduzeti naredne korake da vrati publiku i igru kao nekad prije.
2. Ja bih otjerao komplet ekipu, ako ćemo iskreno. Jednostavno izuzev Šehovića, Kojadinovića (pod uslovom da uđe u formu) i Ivanovića, tamo ne postoji kvalitetan igrač u kojeg se uvijek može pouzdati...I pticama je više jasno da Pašalić i Đurasović i slični nikada neće postati čak ni solidni košarkaši, dok je Zimiću davno prošao voz....On da je prije 4-5 godina otišao npr u Partizan kod Duleta Vujoševića, garantujem da bi danas bio u najmanju ruku solidan euroligaski centar...ovako....zbog visine će se još i uspjeti prodati po nekim lošijim ligama, ali će ostati treća liga od igrača.....
3. Slažem se....ali i to je manje bitan faktor......zajebi sve te stvari, koliko god da ima novaca, sve uložiti u igrački kadar i omladinski pogon....Nekad se sasvim fino moglo i bez interneta i džambo plakata i sl. Navijači Bosne postoje, samo što su prestali posjećivati tekme..... i opet će dolaziti na tekme, ako bude rezultata
4. ****...džabaluk teško da ćeš dobiti......cijene jesu kriminalne trenutno, ali ako Bosna bude igrala dobru košarku, nikome neće biti žao dati tih 5-8 KM....
5. Vukoičić će svakako otići iz Bosne. On je jedan veoma kvalitetan trener, koji je još uvijek mlad i siguran sam da će napraviti veliku trenersku karijeru. Stvar je u tome što mu nije mjesto kod nas. Mi propadamo...mi smo dno organizacije i košarke....htjeli priznati ili ne....Vjerujem mu je i samome teško pronaći motiv za rad ovdje.....
ja mislim da bi siroki zavrsio prvi da nije bilo ostalih klubova...i to glat, without fightImp je napisao/la:neno#4 je napisao/la:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......ali nije bilo srpskih klubova...znaci odmah plus 4........suplje price,sta bi bilo kad bi bilo,al nije bilo,a mi smo bili peti,sto to tebi nabija komplekse tu se nista nemoze,jednostavno smo korak ispred vas
ps.Dobar ti potpis

I feel devotion!!
Poraz protiv Heliosa 66-60. Utakmicu sam pratio korz tekstualni prenos, i uvijek kad se priblizimo na kos ili pola kosa zaostatka Helios je uzvracao sutem za tri poena. Bajic je postigao 13 poena i imao 8 skokova, Copeland je postigao 11 poena i imao 4 asistencije, i na kraju Sehovic je postigao 13 poena, 8 skokova, 5 ukradenih lopti i 4 asistencije. Mislim da treba pokusati nekako pobjeci s posljednje pozicije, no mislim da je to ne moguca misija. To na kraju sezone znaci odlazak igraca koji su bili nosioci igre Sehovic, Ivanovic i kvalitetnog trenera kao sto je VV.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prculjak Copeland sutao 4-15 iz igre, 1-7 za 2...izgleda nije bas neki sjajan suter... NBA talenat Zimic 4 faula za 6 minuta i nista vise od statistike...
1-7, a ne dolazi bas ni lagan protivnik u sljedecem kolu, a iza toga Zadar gdje je i Partizan glatko izgubio.
Cini se da Bosni predstoji grcevita borba za opstanak u NLB-u ove sezone.
1-7, a ne dolazi bas ni lagan protivnik u sljedecem kolu, a iza toga Zadar gdje je i Partizan glatko izgubio.
Cini se da Bosni predstoji grcevita borba za opstanak u NLB-u ove sezone.