Sim, eu li, continua a falar ...geronimo je napisao/la:to je sigurno![]()
ne iznosi ba to u javnost, mozda portugezi citaju ovo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Sim, eu li, continua a falar ...geronimo je napisao/la:to je sigurno![]()
e hebiga , mozda je i moglo promaci oku da ga ti sad ne boldirageronimo je napisao/la:to je sigurnomostar_mo je napisao/la:ma i meni je bilo sumnjivo ali gledam maloprije na hayatu danasnji trening , Miske se smije ...veseo ...sumnjam da se s nekim nesto svadjao ..., može biti da je sve pokusaj neke taktičke varke i da je ustvari sve ok sa njim ...samricak je napisao/la:NESH MI JE mutno sho se tice misimovica ima tu neceg vise....budite sigurni......pitanje sha je upitanju....ozlijeda....ne vjerujem......
???????![]()
Da, čitao sam, i dalje govoriPrincipatus je napisao/la:Sim, eu li, continua a falar ...geronimo je napisao/la:to je sigurno![]()
Sta ako ne bude igrao?KK_Bosna je napisao/la:ja sam jos u subotu nakon meca odlucio da cu staviti 100 eura da miske zabija prvi gol i drzat cu se toga!
brise se kvota...blues je napisao/la:Sta ako ne bude igrao?KK_Bosna je napisao/la:ja sam jos u subotu nakon meca odlucio da cu staviti 100 eura da miske zabija prvi gol i drzat cu se toga!
Jesu li rekli da je konkretno za Misimovica to sto nisu htjeli rec?samricak je napisao/la:Principatus je napisao/la:Krojaci zavjera i bajki, spustite dozivljaj.
Ili je covjek povredjen ili se Ciro zeza. Sve drugo je uprazno blebetanje.
sinoc na 60 minuta je imao nesh da kaze vezano za to....al rekao je moze to da saceka.....vjeruj nije to samo ozlijeda...barem ja tako mislim......
Suti ne dozivaj ihAdinjo je napisao/la:E baa, sta je sa snovima za ovu tekmu, nesto ih slabo ima???
south_boys je napisao/la:Ma Ćirina je to taktika, kaže sprema veliko uiznenađenje Portugalcima, a sastav objavio prije 2 dana..
Sinoć se pravo veselilo ispred hotela Zenica, a tek je večeras lom..
A u koliko se plasiramo ako BOG da, spreman je spektakl neviđenih razmjera a i Halid će da nam zapjeva......jojojojojojojojo
ajde zoro svani....neću ni na posao da idem....
da tako je tek je veceras lom...polahko se i ja spremammostar_mo je napisao/la:south_boys je napisao/la:Ma Ćirina je to taktika, kaže sprema veliko uiznenađenje Portugalcima, a sastav objavio prije 2 dana..
A u koliko se plasiramo ako BOG da, spreman je spektakl neviđenih razmjera a i Halid će da nam zapjeva......jojojojojojojojo
čuo sam danas to nešto da nedate portugalcima spavatsamo tako , nek sutra naveče zaspu na terenu od umora
upravo tako ajmo zenicani pokazite se za nasu BiHmostar_mo je napisao/la:south_boys je napisao/la:Ma Ćirina je to taktika, kaže sprema veliko uiznenađenje Portugalcima, a sastav objavio prije 2 dana..
čuo sam danas to nešto da nedate portugalcima spavatsamo tako , nek sutra naveče zaspu na terenu od umora
Ja mislim da nije dernek nije ni potreban kod Hotela..mostar_mo je napisao/la:south_boys je napisao/la:Ma Ćirina je to taktika, kaže sprema veliko uiznenađenje Portugalcima, a sastav objavio prije 2 dana..
Robe, fino to veceras odradite, pa mozda i koji vic ispadne iz toga svega.rob do bagro je napisao/la:da tako je tek je veceras lom...polahko se i ja spremammostar_mo je napisao/la:south_boys je napisao/la:Ma Ćirina je to taktika, kaže sprema veliko uiznenađenje Portugalcima, a sastav objavio prije 2 dana..
bice veselo
i za menethe scouser je napisao/la:@Robe **** im mater za mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.