Bravo momci !!
Topnici do titule !!!
Dominacija je neminovnost !
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Kapiten pogađa kad trebaGreivis je napisao/la:I to domacinsko kolo bilo. I to Charlie pogodio.Donnie Darko je napisao/la:Međedi osma u nizu.
Samo ti prati mene i bice ok.Donnie Darko je napisao/la:Nek smo napokon i usamljeni na prvom mjestu

adnan24 je napisao/la:Samo da obavjestim sefove da odlazim u penziju tako da moji saigraci mogu na vrijeme ubaciti zamjenu...
Nikad se ne zna ali tesko...ja sam svoje odradio123456 je napisao/la:
Nemoj tako.Cuj penzuja? Bolje privremeni odmor.Zaista mi je zao sto odlazis.No nadam se da ces se jednoga dana vratiti.
Ovim putem ti se u ime Delfina i u licno ime zahvaljujem na svakome golu i svakoj odigranoj utakmici.
Ma moze i baraz , nema ovdje Portugala.anonimni je napisao/la:ma ništa 3., samo prve dvije pozicije, ne ide mi se u baraž
Hvalaanonimni je napisao/la:bravo @donCorleonedebi i gol, k'o ja kad sam uš'o u ekipu
![]()
I tebe stalo nema teorije ništa pogoditi, nekad prosjek 15 golova, sad 5, isto i meneadnan24 je napisao/la:Samo da obavjestim sefove da odlazim u penziju tako da moji saigraci mogu na vrijeme ubaciti zamjenu...
Nista ti ne brini, vec se pregovara sa nekolko zvucnih imena, bice javnost obavijestena uskoro. Citajte avazov sport.Otelo je napisao/la:Ne bi sad bio sekretaru na mjestu.Treba naci igraca sa iskustvom dostojnog igranja u Delfinima,a usput i veoma mladog te perspektivnog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.