FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 20 mar 2013, 20:16

Kazu da je prvi utisak najvazniji. E pa moj prvi utisak o Sa Pintu nakon danasnjeg treninga koji sam gledao je odlican. Kvalitetno se radi od samog starta,fenomenalno prica engleski sto je veoma bitno,poznaje svakog igraca odlicno bas kao da je sa njima vec duze vreme,sto znaci da se itekako pripremio pre dolaska u klub.

Vec je jasno kakav ce stil igre biti,sto vise pasova na prvu i sto brze oslobadjanje lopte.Medjutim tu se videla sva raskos naseg tima kuku meni jadnom. Pa pola njih ne zna fudbalske osnove sto se videlo odma' na prvoj vezbi prijem lopte i predaja jednom pa drugom nogom,bilo je komicno to za gledati.Opasan prekor su fudbaleri odma' dobili zbog cinjenice da gledaju stalno u loptu kada je u njihovom posedu a ne ispred sebe,sto je apsolutno u pravu.Razlicite vezbe su bile na tu temu prijem,leva,desna noga.Jedna scena je ostavila poseban dojam na mene,fora je da lopta ide sto brze po zemlji,ali u takvom momentu svo neznanje dolazi do izrazaja,Milijas salje jednu solidnu loptu Mikicu koji je na prvu umesto po zemlji salje po zraku i umalo obara na zemlju Dimitrijevica koji je opet po zraku salje za Reljica i tako u krug,komedija da ne moze biti veca,od jednostavne igre napravise matematicki zadatak za olimpijadu. :oops:

Zatim sledi igra na dva gola koji su na nekih 35 metara udaljenosti otprilike,fora sto brze i sto lakse kroz sto manje dodira stici do protivnickog gola,ali jok mutant Milijas suta sa 30 metara,Mladenovic pokusava da centrira kuku majci,uspeo je cak da loptu izbaci sa pomocnog terena jbm ga luda. :roll: :oops: Strasno koliko nepismenosti,ali lepo je da se ovo vidi jer ovakvih vezbi je kod Jankovica vrlo malo bilo i nije se videla ta nesposobnost i jednodimenzionalnost nasih fudbalera.

Od pojedinacnih utisaka,Kadu je najvise objasnio,Dauda sjajan finiser ali tehnicar kuku meni,no malo je reci da se trudi,Maksimovic odlican,uporan,trudi se sto me poprilicno iznenadjuje,i to je otprilike to od ovih nepoznanica u poslednje vreme.Ostale necu pojasnjavati zna se ko je kakav.

Treba reci da je zbog reprezentativnih obaveza bilo prisutno samo 16 fudbalera,a da su Karaklajic,Lazovic i Petkovic lakse povredjeni.

Ono sto me takodje itekako obradovalo je Stojadinovic.Lik je celo vreme skupljao lopte,sto je prethodnim sportskim direktorima bilo ispod casti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 mar 2013, 17:38

Sa danasnjeg treninga

slika

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 mar 2013, 02:28

Talentovani Fabris Fokobo je na meti kluba sa Marakane javlja Mondo, ali igraču se ostaje u Lisabonu jer je počeo da dobija značajnu ulogu kod Žezualda Fereire .

slika

Moze da igra stopera i zadnje veznog ,a ugovor sa Sportingom je do 2015.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 mar 2013, 17:53

Zurnalu ne verujem nista , ali kazu da je tehnicki direktor Besiktasa bio na utakmici Srbija- Skotska i da ovi nude 3 miliona evra za Milivojevica.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 mar 2013, 23:23

Mudrinski i Pantic odstranjeni iz tima. Koliko vidim ne radi se toliko o igrackim kvalitetima vec o " stetnim ugovorima" , ocekujem objasnjenje od moderatora kad vidi ovo :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 mar 2013, 23:42

Tribalian je napisao/la:Mudrinski i Pantic odstranjeni iz tima. Koliko vidim ne radi se toliko o igrackim kvalitetima vec o " stetnim ugovorima" , ocekujem objasnjenje od moderatora kad vidi ovo :)
Cini mi se da sam ja tebi vec jednom rekao da ne citas Mondo kada su Zvezda i Partizan u pitanju. :?
Jedno cisto logicko pitanje,kako je moguce da je igrac odstranjen iz tima ako se isti nalazi medju 18 imena za mec sa Radnickim sutra ? :lol: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 mar 2013, 00:04

slika

Sasvim dovoljna najava. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 mar 2013, 00:16

Necu vise da ih citam :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 mar 2013, 21:36

2:0

Nakon duze vremena konacno licimo na ekipu. A bilo nam je potrebno samo malo, bilo nam je potrebno samo da se zameni trener i odma' smo proigrali. Daleko od toga da je ovo neka igra vredna pa slobodno mogu reci i titule jer nije,ali za razliku od igre koju smo imali pre koja jedva da je bila dovoljna za opstanak ovo je vrhunski fudbal.I ici ce napred, ici ce samo napred,vidi se to i po Sa Pintu. Napisah ja ovde izvestaj nakon sto sam odgledao prvi trening Sa Pinta u klubu,da se vidi ono cime ce on da se "ganja" kada bude u klubu i tako je i bilo,dosta slobode u igri,lepo oslabadjanje,kretnja,nasa igra konacno moze da se nazove fudbal. A tek je pocela da lici na nesta kada je Milivojevic izasao iz igre,i jos jednom se videlo da on i Milijas ni pod tackom razno ne mogu da igraju u isto vreme na terenu i da smo mnogo bolje igrali drugo poluvreme. Svi su se trudili ,ja stvarno nikome ne mogu da zamerim na necemu i zasluzuju pohvale za ovaj mec. 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 mar 2013, 22:14

Na pitanje u vezi navijaca, Sa Pintuov komentar je bio: AMAZING! :mrgreen:

"Neverovatno! Nikad nisam video ovakav ambijent. I u Sportingu imamo dobre navijače, ali ovo je nešto neverovatno. Nosim sjajne utiske. I pre utakmice sam pozvao navijače da dođu na utakmicu, da pomognu igračima, i ovim putem im se zahvaljujem, jer su bodrili tim svih 90 minuta. Želim da u narednom periodu dolaze u još većem broju i sanjam da jednog dana napunimo "Marakanu"."
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 31 mar 2013, 15:49

Devil je napisao/la:2:0

Nakon duze vremena konacno licimo na ekipu. A bilo nam je potrebno samo malo, bilo nam je potrebno samo da se zameni trener i odma' smo proigrali. Daleko od toga da je ovo neka igra vredna pa slobodno mogu reci i titule jer nije,ali za razliku od igre koju smo imali pre koja jedva da je bila dovoljna za opstanak ovo je vrhunski fudbal.I ici ce napred, ici ce samo napred,vidi se to i po Sa Pintu. Napisah ja ovde izvestaj nakon sto sam odgledao prvi trening Sa Pinta u klubu,da se vidi ono cime ce on da se "ganja" kada bude u klubu i tako je i bilo,dosta slobode u igri,lepo oslabadjanje,kretnja,nasa igra konacno moze da se nazove fudbal. A tek je pocela da lici na nesta kada je Milivojevic izasao iz igre,i jos jednom se videlo da on i Milijas ni pod tackom razno ne mogu da igraju u isto vreme na terenu i da smo mnogo bolje igrali drugo poluvreme. Svi su se trudili ,ja stvarno nikome ne mogu da zamerim na necemu i zasluzuju pohvale za ovaj mec. 8-)
opet ti zakljucujes puno na osnovu jedne utakmice, bas kao sto si zakljucio da je jankovic puno bolji od prosineckog. polako, cini se da ce biti bolje, ali ovo ne mora nista znaciti...
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 mar 2013, 17:01

Gledalaca juce - 17.135 ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 mar 2013, 17:15

Bilo bi sigurno i 20 + da nije bilo sugave kise... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 mar 2013, 18:00

kažu na sos oni će zvati Sa Pintu sa o na kraju Sa Pinto, jer je eto to srpskom pravopisu.... Ko će da im objasni da izgovor stranih imena nije i ne može biti podložan našem pravopisu i da ti nekoga moraš zvati kako ta osoba zahtijeva i kako pravilno jeste... mrzi me da im šaljem edukativni mejl, pa ako neko od vas ima živaca bilo bi lijepo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 31 mar 2013, 20:42

Susjedi cestitke na pobjedi, komsije su vam kiksale pratim vas klub, navijace extra ste, najbolji ste... ;) :P iz Sarajeva.
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 mar 2013, 21:14

Tribalian je napisao/la:Gledalaca juce - 17.135 ;)
I vise,to je broj provucenih karata.Udje jos na tribine bez provlacenja + drugo poluvreme kada se ulazi bez toga,pa bilo je preko 18000. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 apr 2013, 19:09

slika

POBEDA !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 apr 2013, 17:25

http://bstream4.net/index3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
stream za tekmu

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 apr 2013, 19:59

Dauda pravi show... :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2013, 01:05

Dauda je paklen. 8-)
Tek kada se gleda uzivo,nebitno sto je to prijateljska utakmica vidi se njegov repertoar.
Napisah posle utakmice sa Jedinstvom Ub na Marakani pre par sedmica. ;)
Paklenu utakmicu odigrao,narocito drugo poluvreme,prezadovoljan sam njime,kao i vecinom ekipe.Sa za sada odlicno vodi. ;) 8-)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.