Vec je jasno kakav ce stil igre biti,sto vise pasova na prvu i sto brze oslobadjanje lopte.Medjutim tu se videla sva raskos naseg tima kuku meni jadnom. Pa pola njih ne zna fudbalske osnove sto se videlo odma' na prvoj vezbi prijem lopte i predaja jednom pa drugom nogom,bilo je komicno to za gledati.Opasan prekor su fudbaleri odma' dobili zbog cinjenice da gledaju stalno u loptu kada je u njihovom posedu a ne ispred sebe,sto je apsolutno u pravu.Razlicite vezbe su bile na tu temu prijem,leva,desna noga.Jedna scena je ostavila poseban dojam na mene,fora je da lopta ide sto brze po zemlji,ali u takvom momentu svo neznanje dolazi do izrazaja,Milijas salje jednu solidnu loptu Mikicu koji je na prvu umesto po zemlji salje po zraku i umalo obara na zemlju Dimitrijevica koji je opet po zraku salje za Reljica i tako u krug,komedija da ne moze biti veca,od jednostavne igre napravise matematicki zadatak za olimpijadu.

Zatim sledi igra na dva gola koji su na nekih 35 metara udaljenosti otprilike,fora sto brze i sto lakse kroz sto manje dodira stici do protivnickog gola,ali jok mutant Milijas suta sa 30 metara,Mladenovic pokusava da centrira kuku majci,uspeo je cak da loptu izbaci sa pomocnog terena jbm ga luda.

Od pojedinacnih utisaka,Kadu je najvise objasnio,Dauda sjajan finiser ali tehnicar kuku meni,no malo je reci da se trudi,Maksimovic odlican,uporan,trudi se sto me poprilicno iznenadjuje,i to je otprilike to od ovih nepoznanica u poslednje vreme.Ostale necu pojasnjavati zna se ko je kakav.
Treba reci da je zbog reprezentativnih obaveza bilo prisutno samo 16 fudbalera,a da su Karaklajic,Lazovic i Petkovic lakse povredjeni.
Ono sto me takodje itekako obradovalo je Stojadinovic.Lik je celo vreme skupljao lopte,sto je prethodnim sportskim direktorima bilo ispod casti.