FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pogledajte sve golove sa utakmice Sloboda - Podgrmeč
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://crveno-crni.ba/v2/index.php?opti ... &Itemid=64" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nešto smo malo prilika imali skrozSloboda1919 je napisao/la:Pogledajte sve golove sa utakmice Sloboda - Podgrmeč

075
Pricaju na drugom pdf-u da se Slobodi stima i da Azmir kupuje utakmice,nadam se da je kupio sljedecu u Capljini 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A ti bod za bodom gazi hrabo
premier liga naša sudbina
gdje god da kreneš ja te pratim stalno
jer si ti prava ljubav iskrena
u srcu mom ti si stalno, na tebe nedam kao da si blago
i svaki Tuzlak nek' stane hrabro
rame uz rame sa svakim Tuzlakom
da zapjeva srcem i dušom glasno
crveno crna Sloboda, ljubav prva svakog od nas
i da znaš kad srce kucat prestane
ljubav prema tebi se nastavlja i vječna je!
premier liga naša sudbina
gdje god da kreneš ja te pratim stalno
jer si ti prava ljubav iskrena
u srcu mom ti si stalno, na tebe nedam kao da si blago
i svaki Tuzlak nek' stane hrabro
rame uz rame sa svakim Tuzlakom
da zapjeva srcem i dušom glasno
crveno crna Sloboda, ljubav prva svakog od nas
i da znaš kad srce kucat prestane
ljubav prema tebi se nastavlja i vječna je!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Razlika sa prvim na tabeli se topi , ne treba ocekivati cuda ali je lijepo ponovo vidjeti roditelje sa djecom da se vracaju na stadion ! Svakim korakom naprijed Sloboda sve vise lici na normalan klub.
Ispred mene neki čovjek sjedio s malcem, i govori mu čuvaj kartu pošto ti je ovo prvi put da gledaš utakmicurukfash je napisao/la:Razlika sa prvim na tabeli se topi , ne treba ocekivati cuda ali je lijepo ponovo vidjeti roditelje sa djecom da se vracaju na stadion ! Svakim korakom naprijed Sloboda sve vise lici na normalan klub.

Prvi put sam dosao na Tusanj da gledam utakmicu 98 godine i to protiv Zeljeznicara, kao dijete je tad bilo bas lijep osjecaj biti na Tusnju, i zahvaljujem se ocu i danas dan jer me je on prvi put odveo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Takodjer moram pohvaliti navijace, konacno atmosfera koja daje krila momcima na terenu, bez psovki i uvreda , slusao sam komentar kontrolora utakmice koji je bio veoma prijatno iznenadjen ! Eto ne treba puno da bude lijepo oko kluba !
Čapljina će pokazati na čemu smo. Tamo treba pokazati kvalitet i vratiti se uzdignute glave želi li se vratiti u PL. Hercegovino, we're coming.

..prije smo punili stadione tipa Maksimir

..prije smo punili stadione tipa Maksimir

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ovaj video nema sanse da otvorimfukara87 je napisao/la:Golovi, navijanje, izjave s Tušnja
http://druga.tv/info/13862" onclick="window.open(this.href);return false;

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Idi na fb stranicu Slobode, sve imas.SaltCityAttack je napisao/la:ja ovaj video nema sanse da otvorimfukara87 je napisao/la:Golovi, navijanje, izjave s Tušnja
http://druga.tv/info/13862" onclick="window.open(this.href);return false;..nece akontam pregledati te izjave i ostalo
Salt evo ti kompletan izvjestaj sa tekme;) " onclick="window.open(this.href);return false;
Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Moram vam priznati da mi je kad ovo sve vidim ,toooliko srce puno da bih sjeo i plakao od radosti .Ljudi moji kao da je juče bilo ode onaj igrač,ode onaj,raspadamo se ode i Sadiković,pomislih nema nas više ali nikad to nisam javno htio iznositi.Izgleda da je Bog čuo naas sviju vapaj i poslao nam ovog čovjeka, kome trebamo na sred grada dignuti spomenik sa njegovim likom,jer možda ni on sam nije svjestan koliko je uradio za našu svetinju,NAŠU SLOBODU-
HVALA TI PREDSJEDNIČE AZMIRE DO NEBA!ŽIVIO TI NAMA 1000 GODINA.
HVALA TI PREDSJEDNIČE AZMIRE DO NEBA!ŽIVIO TI NAMA 1000 GODINA.
-
- Kontakt:
Nije ti loša ideja<Suuuuper.
joksimovic je napisao/la:Nije ti loša ideja<Suuuuper.
Bilo bi lijepo uraditi uz sami stadion

Kolko god nam je ispadanje iz lige bio veliki samar i velika sramota, mislim i nadam se da ce to ustvari bit prekretnica, jer su interesdjije polako otisle iz kluba, dosli su pravi ljudi, dobro jest iz drugog pokusaja al ajd.
Grad se ponovo aktivira, tesko, polako, pomalo al se ipak aktivira.
Sjecam se kad smo ispali da su ljudi iz Banja Luke i Mostara nam govori ovde da nam je ustvati to sansa da dovedemo klub u red kao sto su to uradili Borac i Velez kad su ispali, i mislim da se to upravo i desava.
Grad se ponovo aktivira, tesko, polako, pomalo al se ipak aktivira.
Sjecam se kad smo ispali da su ljudi iz Banja Luke i Mostara nam govori ovde da nam je ustvati to sansa da dovedemo klub u red kao sto su to uradili Borac i Velez kad su ispali, i mislim da se to upravo i desava.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Jucer saznam da su tri momka iz kadeta Slobode pozvana u U17 reprezentaciju BiH , sto znaci da je spajanje sa Klubom 7 pravi potez jer prije su oni dobijali pozive a sada svi iz Slobode , Azmiru i upravi stvarno svaka cast !!! Ako Bog da PL i nadam se nastavak izgradnje stadiona !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.