Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NoName je napisao/la:Ne znam šta da kažem pa neću ništa.

Ali necu vise da se osvrcem na razum, bar do sutra navecer
  Ali necu vise da se osvrcem na razum, bar do sutra navecer   

Elddar je napisao/la:niko nije lud da spava, sve i kad bi 'tia ne moRe...budjavi je napisao/la:nego.. koje ce pjesmice zenicani pjevati portugalcima veceras...ili ce to biti nesto spontano

Ne znam kako uopste mogu spavat' sumnjam da cu veceras ikako oka sklopit'Adinjo je napisao/la:@the scouser, polako, al sigurno se bude iz sna...isto k'o zombie, potopit ce nas sad

BOG TE ČUO !harry_90 je napisao/la:Maloprije sam sanjao da smo dobili 3:1plakao sam od srece u snu
Hajmo momci obradujte nas,ako i ne uspijete vi ste nas ponos i sreca.HVALA VAM ZA SVE STO STE DOSAD UCINILI ZA NASU BOSNU I HERCEGOVINU.
VOLIM TE BOSNO
rob do bagro je napisao/la:da tako je tek je veceras lom...polahko se i ja spremammostar_mo je napisao/la:south_boys je napisao/la:Ma Ćirina je to taktika, kaže sprema veliko uiznenađenje Portugalcima, a sastav objavio prije 2 dana..
Sinoć se pravo veselilo ispred hotela Zenica, a tek je večeras lom..
A u koliko se plasiramo ako BOG da, spreman je spektakl neviđenih razmjera a i Halid će da nam zapjeva......jojojojojojojojo
ajde zoro svani....neću ni na posao da idem....
čuo sam danas to nešto da nedate portugalcima spavatsamo tako , nek sutra naveče zaspu na terenu od umora
bice veselo

Željoman je napisao/la:mi sad nemamo tolik0 povjerenja u medunjanina,a zamislite sutra pocne,da tri gola za 15 min,dvije asistencije,i sam izadje i kaze :niste vi iz moje klase

a ti kad lupas bas lupas,ne znas malo ti bas onoŽeljoman je napisao/la:mi sad nemamo tolik0 povjerenja u medunjanina,a zamislite sutra pocne,da tri gola za 15 min,dvije asistencije,i sam izadje i kaze :niste vi iz moje klase

Spanijom....http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ciro-s ... 60515.aspxvrebac86 je napisao/la:a skim mi to igramo sutra????

budjavi je napisao/la:Željoman je napisao/la:ma imaju cimburijadu pa nek izvuku koju pjesmicubudjavi je napisao/la:nego.. koje ce pjesmice zenicani pjevati portugalcima veceras...ili ce to biti nesto spontano
ahah moze vala..ja sam davno negdje citao da su to neki navijaci uradili..citavu noc pjevali pod prozorima i ovi fakat nisu mogli zaspati. nisam siguran o kojem timu se radilo.
blago njima imaju karte..AeroPlus je napisao/la:Evo gledam da ce iz krupne mame isto ici na utakmicu..
Boto-- Salihovic

Mojne nam to raditiNoName je napisao/la:Nešto ekskluzivno bih vam rekao ali ne mogu, ne bi bilo iznenađenje sutra. Provjerena informacija, skontat ćete već

nije krupna mama vec pig mama's houseAeroPlus je napisao/la:Evo gledam da ce iz krupne mame isto ici na utakmicu..
Boto-- Salihovic

joj kako meni onaj boto ide na zivce jos kad je viko bosna bosna kako bi mu nogom samar zalijepio pe.dercina jednaAeroPlus je napisao/la:Evo gledam da ce iz krupne mame isto ici na utakmicu..
Boto-- Salihovic

NoName je napisao/la:Nešto ekskluzivno bih vam rekao ali ne mogu, ne bi bilo iznenađenje sutra. Provjerena informacija, skontat ćete već

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.