HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
Steve Urkel
- Kontakt:
Re: HKK Široki
ne J**+ nas sut za 3 već je njih prosralo ko nikog 60 % im šut za 3 ovo odavno nisam vidio
- Barney Stinson
- Kontakt:
barem da smanje na jedno 10-ak razlike i dobar

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jebga, 9/17, smanjiti do kraja na pristojnu razliku po mogucnosti i to je to.
...Život za Široki...
jbga...ajd nema veze, nada je postojala ali beograd je ipak malo pretvrd orah za nas, 78-64, videnon nas ubija, kad bi bilo bar ispod 10, to bi super bilo.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
jbte na kraju trece cetvrtine 10/18 trice gadjaju ccc sve sto ih nije dosad islo sada ide

19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
samo sto je sa špraljom za 10 min 10 koševa poslje nisam vidio da je igrao, da nije kakva ozljeda 
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma mozda nece da ga ni koristi toliko, igra 16 minuta ima 12 koseva, sta hoces vise, bolje da igra malo i Planinic i sl.
Zvezda stvarno strasan sut veceras, preko 60 posto kombinirani, nevjerojatno, uz 11 trica... Krenulo ih veceras, sta se moze, imaju realno jaku ekipu, sigurno za osjetno visu poziciju od ove, steta samo sto se raspucase bas protiv nas, sve im ulazi, a mi onda u toj trci do kraja kompromitirali sut za tri i sve ostalo...
Zvezda stvarno strasan sut veceras, preko 60 posto kombinirani, nevjerojatno, uz 11 trica... Krenulo ih veceras, sta se moze, imaju realno jaku ekipu, sigurno za osjetno visu poziciju od ove, steta samo sto se raspucase bas protiv nas, sve im ulazi, a mi onda u toj trci do kraja kompromitirali sut za tri i sve ostalo...
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
nisam rekao da je to lose nego ako je dao 10 k za 10 min mozda je malo i igrao na to sam mislio... dobro je na jedno 10 ak kad bi zavrsilo bilo bi dobro...
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa ne znam bas da je malo igrao, evo svi centri su dobili istu minutazu, oko 17ak 18 minuta, realno i pametno.
Iako se ne bi reklo da smo lose odigrali, jednostavno su ovi odigrali predobro, valja im cestitati na tome...
Gotovo 97-81 valjda, na kraju su ipak malo to i digli, premalo defanzivnih skokova kod nas.
Videnov 31 pts 6/6 za 2, 5/6 za 3 4/4 za 1 uz osam skokova.
Ne mogu da vjerujem da je promasio jedan jedini sut ccc. Dragicevic 18, Stimac 17.
Kod nas Mason 18, Grgat 15, Stemberger 13.
Home Away
4/25 Off/Def Reb. 8/15
35/60 58% Shots 26/63 41%
7/12 Steals/Turnovers 8/12
29/24 Fouls/Fouls Ag. 24/29
Iako se ne bi reklo da smo lose odigrali, jednostavno su ovi odigrali predobro, valja im cestitati na tome...
Gotovo 97-81 valjda, na kraju su ipak malo to i digli, premalo defanzivnih skokova kod nas.
Videnov 31 pts 6/6 za 2, 5/6 za 3 4/4 za 1 uz osam skokova.
Ne mogu da vjerujem da je promasio jedan jedini sut ccc. Dragicevic 18, Stimac 17.
Kod nas Mason 18, Grgat 15, Stemberger 13.
Home Away
4/25 Off/Def Reb. 8/15
35/60 58% Shots 26/63 41%
7/12 Steals/Turnovers 8/12
29/24 Fouls/Fouls Ag. 24/29
...Život za Široki...
večeras sa Zagrebom!
bit će pravo ****...mi smo kompletni a Zagreb bez trojca Babić,Barać,Prkačin ...ali ipak jaka su momčad.trebat ce svi biti na nivou ako želimo pobjediti...nešto kao protiv Zadra..
zaustaviti Simona(Štembo,Puljko) i Tomića(Grgat ako mogne ) i onda smo velik posao odradili..
bit će pravo ****...mi smo kompletni a Zagreb bez trojca Babić,Barać,Prkačin ...ali ipak jaka su momčad.trebat ce svi biti na nivou ako želimo pobjediti...nešto kao protiv Zadra..
zaustaviti Simona(Štembo,Puljko) i Tomića(Grgat ako mogne ) i onda smo velik posao odradili..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
Zagreb je dobra ekipa i nisu odavno igubili i vrijeme im je nisu oni bas toliko dobra ekipa da nigdje ne gube... i iskreno bez te njihove trojke vcrs ja ocekujem pobjedu, znam da ce biti zajebhano i dosta tesko ali imamo i mi dosta dobru ekipu i ja mislim uz malo srece da ih mozemo pobijediti... SAMO TI
19 - ђ - 11
Kevin je napisao/la:večeras sa Zagrebom!
grgat ne može ni mene zaustaviti a ne tomića....grgat koliko god bio superioran u napadu tolika je rupa u obrani.....bit će tu drugi koji će ga pokušat zaustaviti.....ja se samo nadam da će grgat imati napadački učinak kao što će ga imati tomić, tako da smo bar to neutralizirali....bit će gadno ali vjerujem u pobijedu.....
realno,ovo je 50:50 al nesto mi govori da ce se opet pjevat ''veceras je nasa festa'' 
Sve cestitke na POBJEDI ,.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
teško, teško, teško ali nije moralo biti ovako... treba izbrisati vise onu nasu crnu rupu da ne strepimo na tribinama... kada je bilo 9 raz imalo smo tri napada na otici preko 10-ak razlike i tu bi po meni se moglo pomalo zakljucivati utakmicu... ali ne bi to bio široki da nije uzbudljivo i neizvjesno... sreća nam se napokon vratila 3,8 sekundi ja mislim jedinu tricu u drugom polovremenu pogađa šimre špralja i postavlja konačan rezultat... Mason ne treba ni govoriti 20-ak koseva, po meni jedno 13-14 skokova i preko 5 asistencija... puljki i štembi predlazem poslije treninga po jedno 50-60 suteva za tri poena i tako svaki dan... posjeta preko 2500 ljudi po meni blize 3000...
19 - ђ - 11
Hvala za pogođeni par na kladionici
dobra kvota
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A ne bi Široki bio to sto jest bez toga, jebga, al ipak, za borbenost i sve ostalo, cista desetka, krenuti ce i sut, bitno je boriti se. Uostalom, promasili toliko trojki, i na kraju Sime potegne momacki par sekundi prije kraja i hop, upada, to je to, ludnica. Mason opet double double, da su prisebniji bili suteri lagano je mogao i triple double imati koliko je dobrih lopti podvalio, MVP kola zasad. Teska, ali itekako zasluzena pobjeda, ponovno nadskakali protivnika, atmosfera standardno na nivou, i sigurno vise od 3000 ljudi u dvorani, ne bih se uopce vodio po nekoj sluzbenoj statistici.Barney Stinson je napisao/la:teško, teško, teško ali nije moralo biti ovako... treba izbrisati vise onu nasu crnu rupu da ne strepimo na tribinama... kada je bilo 9 raz imalo smo tri napada na otici preko 10-ak razlike i tu bi po meni se moglo pomalo zakljucivati utakmicu... ali ne bi to bio široki da nije uzbudljivo i neizvjesno... sreća nam se napokon vratila 3,8 sekundi ja mislim jedinu tricu u drugom polovremenu pogađa šimre špralja i postavlja konačan rezultat... Mason ne treba ni govoriti 20-ak koseva, po meni jedno 13-14 skokova i preko 5 asistencija... puljki i štembi predlazem poslije treninga po jedno 50-60 suteva za tri poena i tako svaki dan... posjeta preko 2500 ljudi po meni blize 3000...
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
ali nije mi jasno pola onih puljkinih i stembinih pa i colakovi suteva za tri su bili gdje su oni bili sami na tricama...
19 - ђ - 11
jbg-a nekad te ide nekad te ne ide...nemože se svaku pogađat i svaku utakmicu...Barney Stinson je napisao/la:ali nije mi jasno pola onih puljkinih i stembinih pa i colakovi suteva za tri su bili gdje su oni bili sami na tricama...
sreća Šime pogodi...Šimeeeee Špraljaaaa...
kako sam i rekao..bit će ****..tako je i bilo..ali slavili smo i sada smo 4.
čestitke momcima....svaka čast..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma najmanje tri ili i cetiri te trice u drugom poluvremenu su bas iscurile, ''obisle'' oko obruca, sve fino plasirani sutevi, al kad te nece, onda bas nece, nitko osim Sime nije tricu mogao uvaliti, al valjda ce se i to popraviti, moramo biti bolji za tri, narocito kuci.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.