Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
trpajte na bosha i alena ko ce drugi 

eto ga jos duncan i chicago .Dmforce je napisao/la:veceras ovako :
GL
Sta mislite moze li Bosh preko ako ovi ne igraju?
Večeras za Miami protiv Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestij
Večeras za Miami protiv Spursa neće igrati LeBron James, Dwyane Wade i Mario Chalmers.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Isto razmišljamo doktore. Obzirom da ni sam bio dosta neodlučan šta da iskombinujem odlučio sam se za tri tiketa za tri tekme (uz kratke analizedr.van nostrand je napisao/la:Tako je stim ekipama koje igraju ni zasta, a ionako su odbrani trube, zato je ponajbolje sada pred kraj sezone igrati overecanca je napisao/la:tamo nitko nikoga ne cuva, gledao sam Detorit-Toronto, ono je strasnobevanda4 je napisao/la:ko denga čuva?![]()
npr. veceras Wash.-Toronto

Washington - Toronto(191,5) Više - jednostavno timovi koji nemaju šansu za playoff i ovdje očekujem da glavne zvijezde pokušaju popraviti statistiku!

J.Wall (Washing.) (19,5) Više - igra u životnoj formi i po meni uz Mela najsigurniji over večeras!
R.Gay (Toronto) (19,5) Više - DeGroznom ne vjerujem, a Rudy se od kako je došao nametnuo kao glavni igrač Raptorsa, stoga u ovoj utakmici s dosta poena očekujem da on najviše povuče kod gostiju!

L.James (Miami) (28,5) Više - Utakmica dva najbolja tima lige, očekivati je egal utakmicu a u takvim ovaj dečko najviše povuče.
T.Duncan (S.Antonio) (18,5) Više - Jedan od mojih najdražih igrača, koji igra u fantastičnoj formi. Kad sam vidio parove, Melo, Wall i on su mi prvi pali na pamet kao overi.
T.Parker (S.Antonio) (21,5)- Više - Šteta zbog one povrede, obzirom na doprinos i formu u kojoj je bio, po meni bi bio jedan od glavnih kandidata za MVP-a. Miami možda i najlošije brani poziciju pleja, stoga je za očekivati dosta uobičajnih prodora i prostora za ovog sjajnog francuza..
I za kraj, uvijek super zanimljvi derbi!
C.Anthony (N.York) (29,5) Više - Mislim da za njega nema potrebe pisati neku statističku analizu, dovoljno je citirati njegove riječi s presice: "We always want to beat Boston. New York in anything wants to beat Boston, and when we do it's a great feeling."
P.Pierce (Boston) (19,5) Više - U ne tako dobroj formi, ali obzirom da nema Garnetta, on mora povući. Na kraju krajeva, to je PP koji uvijek igra dobro protiv NY i večeras očekujem da se malo trzne!
R.Felton (N.York) (13,5) Manje - Ovdje sam dosta razmišljao, ali obzirom da nemam drugog igrača u ponudi na wwinu, trebao bi ga čuvati Bradley koji igra veoma dobru odbranu i pored kojeg se puno bolji plejevi namuče. Kažem, "trebao" jer čitam da bi mogao Prigioni startati na playu, a Felton na SG.. Što i nije nemoguće, obzirom na povrede Stoudimirea i Chandlera

Eh, ako se neko pita koji su (po meni

Ako ko šta izabere, sretno!

Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 01 apr 2013, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
najjace dok sad ovo za igrace bude prvoaprilska sala
a ljudi udarili all in na SA

a ljudi udarili all in na SA

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
isplata legla, za veceras nesto rekreativno pokusati, da se isprati..

sretno nam !

sretno nam !

da ću stavit sve s računa na SAS, taman u taj sekund ga maknu iz ponude... za ne falit, dobitak je bio okrugli broj - znači banka!

U desetom selu živi Antuntun!
bevanda4 je napisao/la:da ću stavit sve s računa na SAS, taman u taj sekund ga maknu iz ponude... za ne falit, dobitak je bio okrugli broj - znači banka!![]()
![]()
ista stvar !!!!!!!!!!!!!!!!! sta sada treba biti pametan

Gdje ste ovo pročitali?mforce je napisao/la:najjace dok sad ovo za igrace bude prvoaprilska sala![]()
![]()
![]()
a ljudi udarili all in na SA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja i dalje kontam da je ovo klasična kladioničarska patka, obzirom da je Popović nešto slično uradio prošli put..

LUHG!
sta se spominje popović.. nisam u toku, moze li netko pojasnit? Receno bilo da nece igrat a na kraju zaigrao?!?R.J.W.G. je napisao/la:Gdje ste ovo pročitali?mforce je napisao/la:najjace dok sad ovo za igrace bude prvoaprilska sala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja i dalje kontam da je ovo klasična kladioničarska patka, obzirom da je Popović nešto slično uradio prošli put..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Na rotoworld pise da nece igrati, a oni su relevantni.
P.S
Ko ima bhplay, trpati na Spurse, kod njih ne diraju kvote i ne blokiraju parove
P.S
Ko ima bhplay, trpati na Spurse, kod njih ne diraju kvote i ne blokiraju parove

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
joj sutra ponude, holandska druga, norveska i sve niže engleske
nema potpisa
pa prvu utakmici protiv miamia popovic odmarao svoje najbolje igrace, te se klupa dobro drzala zijanili mislim dva razlike tako nesto , te veceras ovaj radi istu stvar nece se znati pravi odnos snaga do finalabevanda4 je napisao/la:sta se spominje popović.. nisam u toku, moze li netko pojasnit? Receno bilo da nece igrat a na kraju zaigrao?!?R.J.W.G. je napisao/la:Gdje ste ovo pročitali?mforce je napisao/la:najjace dok sad ovo za igrace bude prvoaprilska sala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ne bi me cudilomforce je napisao/la:najjace dok sad ovo za igrace bude prvoaprilska sala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sta god bude, jedva cekam utakmicu.. izvalit se i uzivat
Ne radi bh play
svaka cast ispratio sam overesemih23 je napisao/la:Moguca iznenadjenja :
Murray - Ferrer 2 2.90
B. Paire - Stakhovsky 2 2.30
EDIT:
over gemovi oba para
premier vratio san antonio i stavio kvotu 1.25

da ne bi raja zaradila koju kintucanca je napisao/la:premier vratio san antonio i stavio kvotu 1.25![]()

nego, ima li neko šta od NHL-a? uzeo sam jedan par bejzbola, pa mi fali jos jedna sigurica za duplanje.. Moze prijedlog neki? hvala
@bob, hvala na pojašnjenju, nisam znao

Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 01 apr 2013, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Do kada radi bhplay online kladenje.zna li ko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.