Drugo u malo stidljivo počeli, Indiana prišla čini mi se na minus četiri, ali onda su nastavili kao i u prvom. Odbrana vrhunska, MCW i Fair su donijeli prevagu, ali i ovaj Senegalac pod košem, strpao Zellera u džep, doduše u napadu je daska.DejaNMG je napisao/la:Odbrana je bila kljucna, ono sto sam prvom poluvremenu vidio je bilo fantasticno.CashMan je napisao/la:MCW je vrhunski meč odigrao, NBA nivo... Cody Zeller je navikan košarkaš, zalijepili su ga 9-10 puta, strašne stvari u odbrani Syracuse radio...
Ferrell je izjavio kako nikad nije vidio da neko citavih 40 minuta igra 2-3 zonu, a koliko je ta zona davala rezultate dovoljno govori i izgubljene lopte Indiane pa onda 10 blokada i kako je Cody zaustavljen, a kad se na to doda i da je Indiana imala 3-15 sut za tri protiv zone.

Što se tiče večerašnjih, Florida i Louisville ne bi trebale imati problema, očekujem isto tako da Duke dobije Mich.State uz ludu šuterskunoć najmlađeg Curryja i Ryana Kellyja, te pobjedu Michigana nad Kansasom... McLemore ne može sam, a sa druge strane niko ne zaustavi Treya, i dvojicu Juniora