addoBvB je napisao/la:Do kada radi bhplay online kladenje.zna li ko
Mislim da je cijelu noć.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
addoBvB je napisao/la:Do kada radi bhplay online kladenje.zna li ko
Jesi li to igrao Texasa 2 ili manje od 8,5?bevanda4 je napisao/la:da ne bi raja zaradila koju kintucanca je napisao/la:premier vratio san antonio i stavio kvotu 1.25![]()
![]()
nego, ima li neko šta od NHL-a? uzeo sam jedan par bejzbola, pa mi fali jos jedna sigurica za duplanje.. Moze prijedlog neki? hvala
@bob, hvala na pojašnjenju, nisam znao
hou-tex under 8,5.. (mislim da je kolega elvir predlozio!)masteRofPoker je napisao/la:
Jesi li to igrao Texasa 2 ili manje od 8,5?
OK, hvala. I meni se taj par igra ali kontam prvo kolo, tek pocinju pa sam pod rucnom.bevanda4 je napisao/la:hou-tex under 8,5.. (mislim da je kolega elvir predlozio!)masteRofPoker je napisao/la:
Jesi li to igrao Texasa 2 ili manje od 8,5?
uz to sam dodao:
ny devils 1x
minnesota 1x
kvota: 3,5280
rade 100% cijelu noc..ja evo sad uplatioaddoBvB je napisao/la:Jbg ja ne mogu nikako uplatiti...glupo bi bilo da ne rade citavu noc
addoBvB je napisao/la:Jbg ja ne mogu nikako uplatiti...glupo bi bilo da ne rade citavu noc
ja sam odigrao oba daju - 1,75 dobra kvotadr.van nostrand je napisao/la:Barnsley-Leicester City 1 3,40
Barnsley u 2013-toj ima 6 domacih pobjeda od 7 igranih utakmica.
Sakupili su 23 boda od mogucih 39 u ovoj godini.
Grcevito se bore za ostanak ali se ne predaju.
19 ut. u nizu zabijaju golove (ne racunajuci gostovanje u FA cupu kod Cityja).
U posljednjih 16 ut. samo su porazeni 4 puta.
Leicester u zadnjih 11 ut. ima samo jednu pobjedu, tako da su sada ispali iz pozicije za play off.
Danas su bez kapitena glavnog defendera Wes Morgana koji je pocrvenio protiv Millwalla.
Sean St Ledger je posudjen Millwallu, tako da gosti danas imaju problema u odbrani gdje ionako ne igraju dobro.
6 ut. u nizu primaju golove.
Danas su u zadnjoj liniji Zach Whitebread i Unitedov posudjeni igrac Michael Keane.
Obje ekipe trebaju bodove, ali ipak u ovakvoj situaciji i trenutnoj formi prednost dajem domacima.
Mogu dobiti Leicestera koji u zadnje vrijeme ne pokazuje mnogo, za razliku od domacih koji pokazju veliku zelju u borbi za ostankom.
koef. 3,40 bas vrijedi uzeti, po meni pravi value.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.