Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

hurem
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la hurem » 30 mar 2013, 17:23

Cartman je napisao/la:Evo Pjanic usao u igru na poluvremenu. Gube 2:0.
gledao sam drugo poluvr.
vidi se da je najbolji igrac rome, imao je 2,3 poteza (asistencije) s pola centra koje su umalo pretvorene u pogodak..
s obzirom da se tek vratio nakon povrede, odlican

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 mar 2013, 20:45

vidi se koliko je Pjanic bitan igrac za Romu,danas je za 45 minuta pokazao vise nego skoro cjela ekipa Rome u prvom poluvremenu! ipak je bio skoro mjesec dana sa terena,ali je odigrao dosta dobro.. samo naprijed Zmaju!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 apr 2013, 14:40

Citam na netu da je potpisao za Barcelonu. Zna li neko vise o tome ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 01 apr 2013, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
1947!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 apr 2013, 14:40

znam ja.
prvi april je :D

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 01 apr 2013, 14:41

Ljumani_Banovici je napisao/la:Citam na netu da je potpisao za Barcelonu. Zna li neko vise o tome ? :mrgreen:
Hehe :lol: :lol: :lol:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 apr 2013, 14:42

Evil Genius II je napisao/la:znam ja.
prvi april je :D
ludilo je ovaj 1.April :lol:
1947!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 apr 2013, 10:23

Nek ti sretan 23.rodjendan Bosanski PRINCU

slika
"My Favorite Ring is Always the Next One"

emir_

Post Postao/la emir_ » 02 apr 2013, 10:31

Džeko reče na pinku da se Mancini raspitivo za Pjanica. Onda bi on sigurno ostao. To bi bilo lijepo vidjeti
4-IN-A-ROW

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 04 apr 2013, 01:37

emir_ je napisao/la:Džeko reče na pinku da se Mancini raspitivo za Pjanica. Onda bi on sigurno ostao. To bi bilo lijepo vidjeti

Bolje mu je u Romi ( u kojoj je bar cijenjen ) nego da ide u tu vjestacku ekipa koja svake sezone mijenja igrace kao igracke iako su mnogi placeni desetine miliona.. Hocu da kazem iako ode nece se tu dugo zadrzati.. Pa prije 2 sezone je City okupio sampionsku ekipu i ove sezone bi sve da rasprodaju i kupe nove igrace..Yebes tu ekipu
15.10 - 15.06 ...

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 apr 2013, 15:29

Mire u Bayernu? Znam da je Guardiola njegov fan... moglo bi ovdje biti svašta ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 apr 2013, 15:33

Sa Pjanicem krenuli kao sa Dzekom. Svake sedmice novi klub, Milan, Barcelona, Bayern, sve neke informacije iz prve ruke, na kraju jedno veliko nista. Ne vjerujem ja u ovo jos, sve dok ne vidim Pjanica u Barceloni/Minhenu kako potpisuje ugovor sa tim klubom.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 apr 2013, 15:38

Ako Jupp uzme sve tri titule ove sezone, stize Guardiola taman u propast vlastitu, medutim, ako je tako mudar kao sto se kaze, uzece najjace Bosansko oruzije Dzeku i Pjanica i harati ce Evropom i svijetom jos 5 godina konstantno.

Pjanic umjesto Liuz Gustava i Dzeko umjesto Mandzukica i eto ti bombe od ekipe.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 apr 2013, 15:43

U veznom redu imaju Javija Martineza koji je doveden za 40 Mio. € . Tu su jos Schweinsteiger, Toni Kroos, Thomas Müller sto se tice ofanzive, i razbijaci Gustavo i Tymoschuck. Na krilima Ribery, Robben i Shaqiri, a iz mlade ekipe imaju jos talentovanog Emrce Can-a, koji igra u sredini. Pored ovakvog igrackog kadra, sumnjam da ce Bayern dovesti Pjanica. Svakako, u zadnjih par sedmica Bayern je pokazivao interes za Isca iz Malage, tako da mi se ta opcija cini realnija.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 apr 2013, 20:10

Goalgetter je napisao/la:U veznom redu imaju Javija Martineza koji je doveden za 40 Mio. € . Tu su jos Schweinsteiger, Toni Kroos, Thomas Müller sto se tice ofanzive, i razbijaci Gustavo i Tymoschuck. Na krilima Ribery, Robben i Shaqiri, a iz mlade ekipe imaju jos talentovanog Emrce Can-a, koji igra u sredini. Pored ovakvog igrackog kadra, sumnjam da ce Bayern dovesti Pjanica. Svakako, u zadnjih par sedmica Bayern je pokazivao interes za Isca iz Malage, tako da mi se ta opcija cini realnija.

Gustavo je zamjena za Schweinsteigera i Martineza.Muller igra desno krilo uglavnom i tu se vise snalazi nego na poziciji 10ke.Ribery i Robben na stranama,Shaqiri je pokazao da najbolje igra na lijevoj strani.

Emre Can nije los,kapiten Njemacke u21 reprezentacije,ali ne vjerujem da ce ostati u Bayernu i nakon ljeta.Vjerovatno ide negdje na posudbu.

Jos imamo velikog njemackog talena Weisera na posudbi,a on igra desno krilo.

Sto bi znacilo da Toni Kroos uopste nema konkurenciju za svoju poziciju.Muller/Schweinsteiger mogu igrati na toj poziciji,ali to nije njihova prirodna pozicija i kad god Kroos zakaze uvijek ce mu se progledat' kroz prste prije nego ostalima,jer nemaju koga tu staviti.

Ja bih najsretniji bio kad bi doveli Pjanica u Bayern.Volim Kroosa,ali kad bi Mire dosao,jeb'o svabe :mrgreen:

Dzeko sigurno nece doci u Bayern,a imao je sansu.
Kad se sjetim one noci prije kraja prosle sezone kad su svi njemacki mediji pisali kako je Dzeko prakticno u Bayernu i nakon 2 dana nista.Fazon je bio sto se nisu mogli dogovoriti oko plate i Dzeko nije htio da popusti.

Steta...mogao je ove sezone karati s Bayernom po Europi sve klubove redom.
#miasanmia

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 apr 2013, 12:21

Btw. gdje su nam jarani Puel i Gourcuff. Rekose da je Gourcuff bolji od Pjanica, i otjerase ga zbog tog iz Lyona, a gledaj sad .. :lol: :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2013, 12:21

Goalgetter je napisao/la:Btw. gdje su nam jarani Puel i Gourcuff. Rekose da je Gourcuff bolji od Pjanica, i otjerase ga zbog tog iz Lyona, a gledaj sad .. :lol: :lol:
Ih kako je Puel unistio Lyon, jos se nisu oporavili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2013, 13:48

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Btw. gdje su nam jarani Puel i Gourcuff. Rekose da je Gourcuff bolji od Pjanica, i otjerase ga zbog tog iz Lyona, a gledaj sad .. :lol: :lol:
Zato ih Lovro drzi :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 apr 2013, 14:11

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Zato ih Lovro drzi :mrgreen:
Lovro 2 klase bolji od Spahe, navijaci za njegov napredak dobrovoljno ga sele u Barcleonu :lol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 apr 2013, 14:05

schweinsteiger je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:U veznom redu imaju Javija Martineza koji je doveden za 40 Mio. € . Tu su jos Schweinsteiger, Toni Kroos, Thomas Müller sto se tice ofanzive, i razbijaci Gustavo i Tymoschuck. Na krilima Ribery, Robben i Shaqiri, a iz mlade ekipe imaju jos talentovanog Emrce Can-a, koji igra u sredini. Pored ovakvog igrackog kadra, sumnjam da ce Bayern dovesti Pjanica. Svakako, u zadnjih par sedmica Bayern je pokazivao interes za Isca iz Malage, tako da mi se ta opcija cini realnija.

Ja bih najsretniji bio kad bi doveli Pjanica u Bayern.Volim Kroosa,ali kad bi Mire dosao,jeb'o svabe :mrgreen:

Dzeko sigurno nece doci u Bayern,a imao je sansu.
Kad se sjetim one noci prije kraja prosle sezone kad su svi njemacki mediji pisali kako je Dzeko prakticno u Bayernu i nakon 2 dana nista.Fazon je bio sto se nisu mogli dogovoriti oko plate i Dzeko nije htio da popusti.

Steta...mogao je ove sezone karati s Bayernom po Europi sve klubove redom.
nije bilo samo do dzeke, citao sam negdje,samo se ne sjecam gdje, njegovi agenti ili menageri, ili sta vec, su zeljeli dodatne bonuse, dio kolaca, tako da je to sve propalo...

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 08 apr 2013, 01:54

Ljepotani :D

slika
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 54 gosta.