HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 01 apr 2013, 15:48

Karačić je dobar izbor za trenera.Imam dosta jake obiteljske veze sa Osijekom pa sam se malo raspitivao o njemu kad je bio u Širokom.Izgleda da je on OK i kao čovjek i kao trener a i porijeklom je sa ovih prostora (ako to nešto znači).
Već sam u subotu napisao da Perić sigurno odlazi ali je tajming vrlo loš tj. pred jednu od važnijih utakmica sezone.Karačić sigurno nije upoznat sa ekipom i nešto specijalno nemožemo očekivati osim onog standardnog tzv. šoka koji promjena trenera napravi kod igrača.Ali bojim se da je sada kasno i da je ovo urađeno nakon Travnika sigurno bi bilo bolje a ovako...
U svakom slučaju u srijedu idemo na tekmu pa taman ispali i sve da nam Željo zabije 5 komada mi moramo biti uz klub.Kakva Sloboda ,kakve gluposti, MI SMO ZRINJSKI i bez obzira na poraze i lošu igru nema predaje nikada.Ponavljam nema veze tko je u upravi i tko igra na terenu Zrinjski je Zrinjski , svi će oni doći i otići ali Zrinja ostaje i zato u srijedu treba pružiti podršku od prve do zadnje minute bez obzira na rezultat i na razvoj sizuacije na terenu.Najlakše je pljuvati po svemu i svačemu i tražiti krivce na sve strane.Pravi navijači su tu i kad se gubi i kad se pobjeđuje i zato se treba pokazati u srijedu.
Što se tiče tekme , mi moramo zabiti barem dva komada Želji ako mislimo proći.Neće biti lako sigurno ali nije nemoguće.Ako smo mogli pitarima zabiti 3 možemo i Želji , uostalom zadnje 4 tekme nas nisu dobili ni jednu.I to nešto znaći , zar ne?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 apr 2013, 15:53

acovic1 je napisao/la:.Ako smo mogli pitarima zabiti 3 možemo i Želji
E kakvo ti je to mjerilo majke ti ? Jesmo li mi osvojili prosle godine duplu ili je sarajevo :?

Ja se nadam fer i sportskom navijanju i da nece biti problema. Neka pobjedi bolji, a ne sumnjam da cemo to biti mi :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 apr 2013, 15:55

u srijedu je nama utakmica sezone :!:

bit ce jako tesko, ja se ne nadam previse, ali opet bit cu na stadionu. tocno je da nas zeljeznicar nije dobivao zadnjih par utakmica, ali u ocajnoj smo formi. doduse ni oni ne briljiraju, ali barem pobjeđuju za razliku od nas. karacic je dobar trener, sigurno bolji od perica. ali trebali su ovaj potez prije napraviti. ali nista, sada je tako i gotovo. u srijedu po prolaz i hercegovacko finale 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 01 apr 2013, 17:05

ZZtop10 je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:.Ako smo mogli pitarima zabiti 3 možemo i Želji
E kakvo ti je to mjerilo majke ti ? Jesmo li mi osvojili prosle godine duplu ili je sarajevo :?

Ja se nadam fer i sportskom navijanju i da nece biti problema. Neka pobjedi bolji, a ne sumnjam da cemo to biti mi :D
Jednostavno mjerilo , jer mislim da je Sarajevo a pogotovo Borac ove sezone bolji i u boljoj formi od Želje a to nema veze sa lanjskom duplom krunom.Uostalom ova ekipa je dobila kući Široki,Borac i Želju a Sarajevo u kupu što znači da mogu.Trenutna događanja u klubu imaju velikog utjecaja na igrače.E sada hoće li to biti pozitivan ili negativan šok vidjet ćemo u srijedu nakon tekme.
I ja se nadam fer tekmi pa kako god bude a navijače molim bez glupih bengalki,topovskih udara i sličnih i.d.i.o.t.a.r.i.j.a , to nam ne treba jer dosta su dlanovi ,grla i transparenti.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 apr 2013, 17:33

Samo nek bude ok, to je najvažnije. Dobar je Karačić, samo je pitanje da li će uprava pokušati vršiti pritisak na njega. Neovisan , al' malo je vremena , on jednostavno nije imao priliku vidjeti igrače kako stoje na terenu, to Vam je hendikep koji će Željo , nadam se znati iskoristi. Željo se diže, dobro igra , agresivan je u zadnje 2 utakmice barem 3 puta nego što je bio u prvoj utakmici sa Zrinjskim.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 apr 2013, 18:50

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 apr 2013, 19:14

Eldar Mušić novo pojacanje HSK Zrinjskog!

Na pitanje Eldaru naseg novinara kako to da ce nastupati za ljutitg rivala dok njegovi roditelji su zestoki navijaci Veleza Eldar je odgovorio da je vjecito bio "plemic" u srcu i da mu je petokraka i vrijeme komunistickih zabrana ipak dio mladosti njegovih roditlja te da je on okrenut novim stvarima i demokraciji kao i prvom mostarskom prvaku!
Putem naseg portala Eldar je pozdravio sve navijace Zrinjskog i pozvao ih da dodju u sto vecem broju protiv Zeljeznicara !

slika

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 01 apr 2013, 19:24

ima li povrijedjenih,kartonirani? ;)
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 apr 2013, 19:42

adilbeg je napisao/la:ima li povrijedjenih,kartonirani? ;)
Gligor Gligorov i Graovac mali meni se cini,on je dobio crveni u kupu jedino ako se to ne prenosi na premijer ligu!
Ma nemojte se sekirati,ako ovakav Zrinjski u dvije utakmice ne mozete izbaciti onda niste ni zasluzili finale Kupa iako novi trener nekada zna donijeti pozitivan sok prekratko ima vremena da se upozna sa igrackim kvalitetama !

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 01 apr 2013, 19:51

OVO VAM JE NAJBOLJE ŠTA VAM SE MOGLO DESITI ZA USKRS.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 01 apr 2013, 19:52

ajmo na stadion svi u srijedu nemojte dolazit kada se budu dijelili dresovi sad treba poikazat ljubav prema klub.jadni smo mi trenutno kad imamo rezultat 0-0 igramo kuci i ovako malo se nadamo ali eto takva je sitacuija trenutno.ali ipak postoji sansa jer mi mozhemo igrati sa zeljom svaka njima cast ali nevjerujem da su nesto ekstra promijenili od one prve utakmice ipak je proslo samo 20 dana.moguce da jesu ali mi trebamo vjerovati,i neka igraci urade ono sto su ove sezone malo puta uradili,neka ginu na terenu jedan za drugoga i za tu loptu neka ginu za ultrase koji ce navijati i ako bude 0-3 neka ginu za europu koja nam treba da nesto para skrpimo,neka ginu za lentu!!!!!!!!!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 apr 2013, 20:00

nsite mogli bolje proć..nikad neću prežaliti njegov odlazak sa Pecare..imao je svojih mana ali Široki nikad nije izgledao kompaktnije, discipliniranije i bolje nego pod njegovim vodstvom..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 apr 2013, 20:01

becic izgleda ne moze bez prve ljubavi,mora spomenut veleza i rodjene....bola bekicu izvadi sal i zastavu iz podruma i dodji na utakmicu svog veleza :P

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 01 apr 2013, 20:08

a ti otidji do svog foruma malo;)

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 01 apr 2013, 22:51

Kevin je napisao/la:nsite mogli bolje proć..nikad neću prežaliti njegov odlazak sa Pecare..imao je svojih mana ali Široki nikad nije izgledao kompaktnije, discipliniranije i bolje nego pod njegovim vodstvom..
Nadam se da će uvesti malo reda i u našu ekipu , u prvom redu mislim da standardizira ekipu pa da se zna barem kostur od nekih 9-10 igrača a ne da svaku tekmu mjenjamo njih 4-5.Druga stvar mislim da će treninzi biti smisleniji i da će na početku dati priliku iskusnijim igračima.Jedan ogroman plus po meni je Maka Ivanković koji je napokon našao svoje mjesto u Zrinji.
Jednoga dana očekujem na klupi tamdem Musa-Ivanković te povratak nekih naših igrača koji igraju vani pa da poderemo ovu ligu :D :D :D :D .

Melher

Marković Radeljić Aničić Stojkić

Muminović Đurić Arežina Miličević

Pehar Crnov

Ili možda taktika "glupiranja" :lol: :lol: ostaviti na klupi Peru Stojkića , Pehara i Đurića pa čuvati rezultat do 70 minute a onda ubaciti ovu troicu i pokušati na ho ruk nešto napraviti

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 apr 2013, 14:20

bekicamir je napisao/la:Eldar Mušić novo pojacanje HSK Zrinjskog!

Na pitanje Eldaru naseg novinara kako to da ce nastupati za ljutitg rivala dok njegovi roditelji su zestoki navijaci Veleza Eldar je odgovorio da je vjecito bio "plemic" u srcu i da mu je petokraka i vrijeme komunistickih zabrana ipak dio mladosti njegovih roditlja te da je on okrenut novim stvarima i demokraciji kao i prvom mostarskom prvaku!
Putem naseg portala Eldar je pozdravio sve navijace Zrinjskog i pozvao ih da dodju u sto vecem broju protiv Zeljeznicara !

slika

vidi se Bekicu, igracina nema sta :lol: P.S. Je li ovo smokljo sagolj bio taj novinar sa kojim je "novopeceni plemic " razgovarao :lol:

Pericu sto bola napusti,a tako si fin poso radio :)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 apr 2013, 16:57

SMiljko je legenda bh novinarstva !

Sutra zbog takodjer najavljenih jakih kisa upitno je odrzavanje polufinalne utakmice u 17h izmedju HSK Zrinjskog i NK Zeljeznicara!
Sve su prilike da ce utakmica biti odgodjenja jer teren nije pogodan za igru i ne ispunjava minimalne uvijete za odrzavanje polufinalnog susreta BH kupa!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 apr 2013, 17:17

bekicamir je napisao/la:SMiljko je legenda bh novinarstva !

Sutra zbog takodjer najavljenih jakih kisa upitno je odrzavanje polufinalne utakmice u 17h izmedju NK Zrinjskog i FK Zeljeznicara! :mrgreen:
Sve su prilike da ce utakmica biti odgodjenja jer teren nije pogodan za igru i ne ispunjava minimalne uvijete za odrzavanje polufinalnog susreta BH kupa!
DRUG NEBI TI PUNCA

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 apr 2013, 17:33

Ako ima neka slika terena na stadionu, neka neko postavi.
Da vidimo na sto to lici :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 apr 2013, 17:34

Mene samo zanima kolike su šanse da se odigra utakmica ?

TM87.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.