Forum
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Forum
stid me pred majkom otvarati naslovnu...to vam vala i ne treba...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Amoxicillin
- Kontakt:
E jeste našli...Tarik Kaljanac hahahahaMonolog je napisao/la:Reklama za Manners.filip13 je napisao/la:ko to bi na naslovnoj u gaćama?
"meRe" li dvije rečenice sastavit' uživo?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja nit' sam tražio, nit' koji vrag. Vjeruj da ne'am pojma ko je ovaj lik i da li je u stanju sastaviti 2 rečenice.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Amoxicillin
- Kontakt:
Kaže meni mati, ma šta to ti gledaš, jao ofiraže
.
A ovog sam sreo jednom u Azelu, ne zna s prodavačicom pričat', al' eto moj monologE

A ovog sam sreo jednom u Azelu, ne zna s prodavačicom pričat', al' eto moj monologE

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Zašto moderatori ne rade svoj posao....Na nekim temama su pravo konstruktivi i jako dobro rade svoj posao, što je za pohvalu, dok na drugim kao da ne postoje, ne važi više ni pravilo "prijavi post".
Ko su ti moderatori; uposlenici ss.ba postala ili obični forumaši?
Moderatori su koliko ja znam podjeljeni po dijelovima foruma. Npr moderator s pdf premier liga nema ovlasti na EPL i slicno.hilmo je napisao/la:Zašto moderatori ne rade svoj posao....Na nekim temama su pravo konstruktivi i jako dobro rade svoj posao, što je za pohvalu, dok na drugim kao da ne postoje, ne važi više ni pravilo "prijavi post".
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ja govorim o temama koje se nalaze u istom pdf!neo je napisao/la:Moderatori su koliko ja znam podjeljeni po dijelovima foruma. Npr moderator s pdf premier liga nema ovlasti na EPL i slicno.hilmo je napisao/la:Zašto moderatori ne rade svoj posao....Na nekim temama su pravo konstruktivi i jako dobro rade svoj posao, što je za pohvalu, dok na drugim kao da ne postoje, ne važi više ni pravilo "prijavi post".
Može li mi neko od administratora objasniti zašto mi se na dvije teme na forumu pojavljuje upozorenje o opasnosti od virusa i to samo na dvije teme RSD Velež i Izvještaji PLBiH a na ostalim temama je sve u redu.Ovo se od danas pojavilo na ove dvije navedene teme.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Neko je nešto postavio što nije trebao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
daj mi link tačno na stranicu na kojoj se to pojavljuje.
Na Veležovoj temi se to često događa.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=25960" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=25960" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
vjerovatno je neko linkovao avatar sa zaražene stranice... tj. vjerovatno neko ko često piše na temi o veležu.
meni se upozorenje ne pojavljuje (nije ista stvar za svaki operativni sistem), pa ne mogu ocijeniti u čemu je problem.
ako možete provaliti koji avatar se uvijek pojavljuje na problematičnim stranicama, sredićemo to.
meni se upozorenje ne pojavljuje (nije ista stvar za svaki operativni sistem), pa ne mogu ocijeniti u čemu je problem.
ako možete provaliti koji avatar se uvijek pojavljuje na problematičnim stranicama, sredićemo to.
ovaj član ima malware na svom avataru a piše na Veležovoj temi
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=21151" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=21151" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
je li riješen problem?
Jeste.I na temi "izvještaji PLBiH" se javljao isti problem jer je ovaj forumaš napisao post na zadnjoj stranici, ali i tu je sad sve OK.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sada je u redu. 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.