admin je napisao/la:@TamoNeko,
način na koji komuniciraš će ti vrlo brzo donijeti zabranu pristupa našem forumu
(vrijedi i za ostale koji učestvuju u diskusijama na sličan način)
Ja sam iskreno cekao da mi vec date ban jer sam svjesan onoga sto pisem.
Isto tako cu reci da namjerno pisem u tom kontekstu jer je nazalost i sam klub toliko ispolitizaran da je to jedno veliko cudo i da ovdje ima posla da se krovni savez debelo zapita o tome. Ovdje ova djeca ne shvataju sta pisu niti shvataju neke stvari a kamoli da razumiju ono sto im se napise a pogotovo kada im se argumentovano objasni. Pogledaj admine i vrati se na moj prvi post i onda pogledaj njihove uvrede nakon toga. Ja nikog od njih nisam vrijedjao prvi niti sam prvi spomenuo politiku i vezanost za nju.
Nazalost takva je istina o tom klubu i mislim da bi je trebali znati svi i ne vidim niti jednog razloga da se moze pisati samo jedna strana kluba kada postoji i ona druga a ja nisam ni sa cim prekrsio pravila foruma jer pisem o toj drugoj strani na temi NK BRATSTVO!
Iako, ta strana je veoma crna kao sto se moze vidjeti i ta strana kluba ima jako puno zla u sebi i posto znam da se tom istom vlasniku kluba svakodnevno isprintavaju stranice bilo kakvih argumenata koji su protiv njega ovo kao sto rekoh gore namjerno i pisem.
Pisem, da bi njemu, koji ne zna upaliti kompjutera a koji ima potrcke koji mu rade za njega te poslove, bilo jasno da ima na ovom svijetu i neko pametniji od njega i u ovom gradu "od posla carsiji" u kojoj su malte ne svim firmama blokirani racuni zbog neplacanja poreza drzavi, ima neko ko prati situaciju i ko je ispred njega sa tim njegovim blijedo odigranim sahovskim potezima.
Znam da sport i politika na forumima ovog tipa ne idu nikako u isti kos, ali na taj problem bi trebalo da se ukaze upravo kroz ovakve forume. Da upravo oni navijaci, istinski, koji vole klubove za koje navijaju, ne dopuste da im tamo neko na osnovu kluba i laznih obecanja na izborima siri tu pogresno demagogiju i hrani lazima.
Banujte me nije problem. Ali dopustite makar neka patuljci od onog smrada sa smijesnim brkovima makar uspiju da isprintaju sutra ujutro ovu stranicu i neka mu je odnesu na sto kako bi mogao da procita. To su mu dnevne novosti. Ne cita on Avaz, njemu je ovo zanimljivije.
Hvala u svakom slucaju.
Izvinjavam se adminu i svim istinskim navijacima NK Bratstva. Ovu zaslijepljenu djecu zalim.
Veliki pozdrav (eh Daso da Ti je znati ko sam jel tako? )