NK Vitez
Re: NK Vitez
Igramo ko Milan heheheh 6 mjeseci nismo izgubili, a kao što sam trener Vojvodić kaže: "Ova ekipa polako prelazi ovaj rang takmičenja"..... 

Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno zasto ovi neki iz Lukavca dodju podhebavati na tudju temu?
Cudi me da tebi nesto nije jasno

Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
plavobijeli je napisao/la:Najnovija vjest je da Plavčić dobiva otkaz a da ga mijenja JOVIĆ,šteta za ovog mladog stručnjaka jer čovjek radi a rezultat je očito primaran.
odakle ti ovo bolan?

Sta ima novo u i oko Viteza ,kakve su reakcije na kiks u subotu
kakva su sad ocekivanja, da li je PL i sad u opticaju?
Nekakva tisina zavlada od subote a ne znam po meni od onog gostovanja
u Gracanici bolja ekipa nije gostovala sigurno u zadnjih 10-ak godina.
kakva su sad ocekivanja, da li je PL i sad u opticaju?
Nekakva tisina zavlada od subote a ne znam po meni od onog gostovanja
u Gracanici bolja ekipa nije gostovala sigurno u zadnjih 10-ak godina.
Branitelj 1-3 Vitez
Strijelci:Pranjkovic 0-1,Pinjuh 1-1,Šantić 1-2,Smriko 1-3
Izvještaj s utakmice: http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... mijer-lige" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvještaj s utakmice: http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... mijer-lige" onclick="window.open(this.href);return false;
A zasto bi se suci proveli dobro i vi koji ste se ponasali bahato, zasto ne bi bili izvrijedjani, kupili ste suce, dobili ste 2 penala, ono jucer je jadno bilo, da ne moze jadnije biti, i jos imate obraza pisati kako ste bili izvrijedjani, sramite se, a sudac ce dobro zapamtiti jucerasnji dan, svaka marka koju je uzeo, jucer ju je osjetio...nkvitez je napisao/la:Branitelj 1-3 Vitez
Komsije lukavcani shvatite GOTOVO!!!!!
Cestitke Vitezu na ulasku zasluzili su
Sve najbolje u PL-u i nadam se da vam ovo nece biti samo ekskurzija.
Da dodam samo prije ce Sloboda tuci Radnicki u Tuzli -GARANT nego
sto ce uzeti bod u Vitezu ..6 bodova je nedostizno vi to shvatili ili ne
poslije subote 1 bod ce Vitez uzet garant od ova 2 gostovanja i situacija je
rijesena .. molom vas da niko ne shvati ovo kao provokaiju jer nije
dovoljna su svjedocenja forumasa iz Cazina, Banovica,Livna pa i mene iz Gracanice
da je Vitez zasluzeno prvak .. i sretno im bilo..
dovoljna su svjedocenja forumasa iz Cazina, Banovica,Livna pa i mene iz Gracanice
castro27 je napisao/la:U svakom slucaju cestitam na pobijedi,ali (NEOKRECITE RAZANj DOK JE ZEC U SUMI) imate jako tezak raspored u odnosu na Radnicki do kraja imate ici u Bihac koji se grcevito bori za opstanak,a plus dolazite i nama u Lukavac a dolazi vam i uvijek jaka i nezgodna Sloboda koja ipak ima ime i respekt na ovim prostorima i iskljucivo u ovoj ligi,ako ste tako dobri kao sto dosada pokazuju rezultati onda zasluzujete ulazak u Premier ligu,ali sacekajtre par kola u kojima vas cekaju najteze utakmice i gostovanja izravnom konkurentu u Lukavcu. Znaci ovo sam napisao bez zle namjere ali vrlo rano se RADUJETE POLAKO DECKI!
jesam li ja mozda kakvu euforiju stvarao na forumu,samo sam objavio link portala koji je napisao clanak o utakmici,tako da ne pricaj gluposti.nitko se ne raduje niti je gotova bitka za PL

Uvijek jaka i nezgodna sloboda kojoj čapljina uvali tri komadacastro27 je napisao/la:U svakom slucaju cestitam na pobijedi,ali (NEOKRECITE RAZANj DOK JE ZEC U SUMI) imate jako tezak raspored u odnosu na Radnicki do kraja imate ici u Bihac koji se grcevito bori za opstanak,a plus dolazite i nama u Lukavac a dolazi vam i uvijek jaka i nezgodna Sloboda koja ipak ima ime i respekt na ovim prostorima i iskljucivo u ovoj ligi,ako ste tako dobri kao sto dosada pokazuju rezultati onda zasluzujete ulazak u Premier ligu,ali sacekajtre par kola u kojima vas cekaju najteze utakmice i gostovanja izravnom konkurentu u Lukavcu. Znaci ovo sam napisao bez zle namjere ali vrlo rano se RADUJETE POLAKO DECKI!

potipis legendo aferim na komentaru savim objektivnoALBOX je napisao/la:Komsije lukavcani shvatite GOTOVO!!!!!

Vama svaka čast za sve dosad, ali da je sve gotovo nije i sami ste toga svjesni, slijedi još mnogo borbe, i još dosta znoja ima da se prolije, tek sad slijede teške utakmice za sve, da je 25 ili 26 kolo i ja bi dijelio mišljenje da je gotovo sve, ali još 27 bodova je u igri nismo još ni na pola drugog dijela sezone i prerano je govoriti da je pitanje o prvaku riješeno, kao i ko ostaje u ligi, ključne utakmice će biti ove vezane gostujuće, nakon toga dosta stvari biće jasnije, pozz 

sodagrad je napisao/la:Vama svaka čast za sve dosad, ali da je sve gotovo nije i sami ste toga svjesni, slijedi još mnogo borbe, i još dosta znoja ima da se prolije, tek sad slijede teške utakmice za sve, da je 25 ili 26 kolo i ja bi dijelio mišljenje da je gotovo sve, ali još 27 bodova je u igri nismo još ni na pola drugog dijela sezone i prerano je govoriti da je pitanje o prvaku riješeno, kao i ko ostaje u ligi, ključne utakmice će biti ove vezane gostujuće, nakon toga dosta stvari biće jasnije, pozz
nista nije gotovo naravno,jos je dosta bodova u igri.Daj boze da dobijemo Rudara u subotu,da bude lakse pred dvije vazne gostujuce utakmice,i da nekako kiksate vi kuci

ja sam svoje viđenje razvoja situacije napisao na temi "prvak nakon 30. kola je..." tako da ne tušim ovdje sa istom pričomnkvitez je napisao/la:nista nije gotovo naravno,jos je dosta bodova u igri.Daj boze da dobijemo Rudara u subotu,da bude lakse pred dvije vazne gostujuce utakmice,i da nekako kiksate vi kucimalo tezi raspored nam slijedi ali sta je tu je,ako se zeli Pl moramo se boriti,i nadam se da cemo zadnje kolo kuci s bratstvom da slavimo ulazak u Premier ligu
![]()
Radnički je svoje domaće kikseve ispucao na početku sezone, oni će teško kiksati još jednom
i vi ste imali taj kiks protiv Troglava a imate još teških susreta, prvo evo sa Rudarom, pa ko zna i sa Bratstvom
mene ste kao ekipa "kupili" tutnjavom kroz Gračanicu i realno vi možete do pobjede na svakom terenu
Undici stelle - ACM 1899
Cim se ti radis 
Gdje su to odvedeni uz pomoc policije
pa sto ne primiste 1 ili 2 vec bas 3 komada u Vitezu
svi se slazu da je Vitez ove godine zasluzeno prvi naravno
osim tebe
al sta ces ... 

Gdje su to odvedeni uz pomoc policije

pa sto ne primiste 1 ili 2 vec bas 3 komada u Vitezu
svi se slazu da je Vitez ove godine zasluzeno prvi naravno
osim tebe

- vidovitadjemila
Sta ce kupovati u Lukavcu.Nisu budale da daju pare bezveze.Svako ce vas razvaliti tamo kao i na jesen.Samo se nadam da onda necete ponovo bjezati od sramote sa stadionasjena je napisao/la:Nakon onog ciganluka koji su pokazali igraci viteza uz pomoc sudije u Mostaru protiv branitelja nebi me cudilo i da vitez udje u PL odlukom N/F Saveza bez ikakvog takmicenja.Pa kako vas nije sramota klosari jedni samo kupujete sudije i kradete protivnicke ekipe i tako pokusavate osvojiti ulazak.Vi ste Radnickom bjezali 18 bodova uz to da ste i nas posteno pokrali sa sudijom i mi smo vam dosli na 6 bodova uz sve kupovine vasih utakmica.To vam je najbolji pokazatelj ko je najbolji u ovoj ligi a potvrda tome ce biti kad vam mi u postenoj utakmici u Lukavcu damo 5 komada.Neka neko navede sa kojeg gostovanja smo mi otisli bez aplauza i cestitki protivnicke ekipe.A vi gdje god gostujete sudiju policija mora otpratiti do kuce da ga domacini ne unakaze.Mozda cete biti prvi nedo Bog al uvijek ce ostati u sjecanju da ste usli kriminalom supci jedni.Umjesto da onaj stadion pretvorite u farmu jer za to vam ne treba puno sredstava i bavite se stocarstvom cobani jedni vi kvarite ligu zajedno sa sudijama koji su vam slicni.Gadite mi se jer mislite da pare sve rjesavaju.E vidjet cete u Lukavcu da se nemoze sve kupiti.

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
ko o cemu **** o postenju
pa kako ste Lukavcani uopce dosli u ovu ligu nego kupovinom utakmica
smirite strasti i ja bi vise volio da udje ekipa s naseg kantona al jbg ljudi imaju pare i rezultatima su zasluzili ulazak!!!! donosili su bodove s najtezih gostovanja za razliku od drugih 

Sloboda Tuzla
- vidovitadjemila
http://www.vitez.info/sport" onclick="window.open(this.href);return false;
Slavlje igraca i navijaca Viteza nakon pobjede nad Braniteljem u Mostaru...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
ima znaci i Vitez svoj navijace... lijepo lijepo...dal se vec zna hocel biti u Lukavcu...vidovitadjemila je napisao/la:http://www.vitez.info/sport
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
sjena je napisao/la:Nakon onog ciganluka koji su pokazali igraci viteza uz pomoc sudije u Mostaru protiv branitelja nebi me cudilo i da vitez udje u PL odlukom N/F Saveza bez ikakvog takmicenja.Pa kako vas nije sramota klosari jedni samo kupujete sudije i kradete protivnicke ekipe i tako pokusavate osvojiti ulazak.Vi ste Radnickom bjezali 18 bodova uz to da ste i nas posteno pokrali sa sudijom i mi smo vam dosli na 6 bodova uz sve kupovine vasih utakmica.To vam je najbolji pokazatelj ko je najbolji u ovoj ligi a potvrda tome ce biti kad vam mi u postenoj utakmici u Lukavcu damo 5 komada.Neka neko navede sa kojeg gostovanja smo mi otisli bez aplauza i cestitki protivnicke ekipe.A vi gdje god gostujete sudiju policija mora otpratiti do kuce da ga domacini ne unakaze.Mozda cete biti prvi nedo Bog al uvijek ce ostati u sjecanju da ste usli kriminalom supci jedni.Umjesto da onaj stadion pretvorite u farmu jer za to vam ne treba puno sredstava i bavite se stocarstvom cobani jedni vi kvarite ligu zajedno sa sudijama koji su vam slicni.Gadite mi se jer mislite da pare sve rjesavaju.E vidjet cete u Lukavcu da se nemoze sve kupiti.
Kretena je uvijek bilo,i bit ce nazalost...evo ovo je jedan ociti primjer

najava utakmice Vitez-Rudar
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... a-i-rudara" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... a-i-rudara" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.