Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

fico45
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la fico45 » 17 nov 2009, 23:12

Knele je napisao/la:Ludilo u Zenici rastjerala policija, ACAB :evil: :evil: :evil:
Sta se dogodilo?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2009, 23:12

NoName je napisao/la:Knele, kakva sad vražja piva. Moraš upratit sve ;) Vrni se malo.
Jarane, samo tri pive, svega mi. To je uvertira za sutra, iako radim :cry:

Nego, na koliko su sada spale šanse Portugalaca?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 17 nov 2009, 23:13

Knele je napisao/la:Ludilo u Zenici rastjerala policija, ACAB :evil: :evil: :evil:
sta sam vam rekao??? kad ludi bosanac pocne derneciti u 10 umjesto u 2... sad su dzaba dernecili....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 nov 2009, 23:13

Molio bih raju iz Zenice,da nam snime ponesto sa ovog derneka ispred hotela,da i mi parce torte dobijemo :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2009, 23:13

kenoo je napisao/la:
blues je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ljudi, nemojte bit smješni što se tiče ovog navijanja ispred hotela. Ako je stolarija kako valja ništa se neće čuti. Kad je Turska pobjedila Hrvatsku zove mene punac i kaže šta se to dešava u gradu, slavlje, svira se pjeva se. Ja ništa ne čujem, kad sam otvorio prozor ono huk, sve grmi. Od tog, znači, nema ništa.

tanzla ;)
Jarane, vibracije ce prolaziti kroz zidove i ljuljati im krevete :D
vidi ovog sto hode reci da je u njega i u punca dobra stolarija..daj ba nemoj mu se ovdje ulizivati,nije ti valjda i punac na forumu..il ce mu zena ipak prenijeti kako si ti fin:P
Punac je čuo. Ja nisam. Ugarak. Visoko. :geek: Kod njeg Jelovica :D

@Knele, rekao sam ti: 60% da prolaze a 100% DA NE PROLAZE ;) Kako je krenulo, oni će samo razmišljat kako da živu glavu izvuku, kakva crna Afrika.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2009, 23:15

Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicem :x stvarno covjek snjim pretjeruje u prvih 11 :evil: toliko je imao losih partija da to nije normalno,i kad stane driblat ja ne smijem gledat tv,pravi se da je Messi :evil: radije nek stavi Pjanica na njegovu poziciju da igra
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 17 nov 2009, 23:16

NoName je napisao/la:Sad sam nešto računao. Kako god sračunam 3-1 je za nas.
Svasta sam procito zadnjih dana na ovoj temi, al' ovo je legendarno, hahahahahahaha :mrgreen:
Svaka cast!
:)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2009, 23:16

the scouser je napisao/la:Molio bih raju iz Zenice,da nam snime ponesto sa ovog derneka ispred hotela,da i mi parce torte dobijemo :D
Kakva ba torta? Dvadesetak ljudi počelo divljat, murija počela pisati prijave, kasnije i motoristi pokušali nešto napraviti, ali ništa od toga.

Ostaje nam posljednja bitka - na terenu!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 17 nov 2009, 23:16

Coca-Cola se puni u Hadzicima, Portugal u Zenici.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2009, 23:17

harry_90 je napisao/la:Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicem :x stvarno covjek snjim pretjeruje u prvih 11 :evil: toliko je imao losih partija da to nije normalno,i kad stane driblat ja ne smijem gledat tv,pravi se da je Messi :evil: radije nek stavi Pjanica na njegovu poziciju da igra
E hajd svegati sastavi formaciju za sutra bez Ibričića! Ako uspiješ imaš Mikado od mene.

@Ribery, pozdrav. Puklo me malo, samo nešto računam. :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 nov 2009, 23:18

Knele je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Molio bih raju iz Zenice,da nam snime ponesto sa ovog derneka ispred hotela,da i mi parce torte dobijemo :D
Kakva ba torta? Dvadesetak ljudi počelo divljat, murija počela pisati prijave, kasnije i motoristi pokušali nešto napraviti, ali ništa od toga.

Ostaje nam posljednja bitka - na terenu!
A u p.....

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 nov 2009, 23:19

Naravno da ih je policija rastjerala ipak nije Bosna divlji zapad pa da se moze sve raditi.

Samo glupu sto su ovako rano napravili galamu kad mozda nisu ni legli na spavanje trebali su cekati tamo negdje oko 01:00 sati pa onda praviti galamu dok policije nema pa kad policija dodje sacekati pa kad odu onda opet muzika, dernek itd.

ps. a mogli su neki malo i pucati u zrak i mitraljeza da se malo portugalci uplase :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 17 nov 2009, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 17 nov 2009, 23:19

harry_90 je napisao/la:Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicem :x stvarno covjek snjim pretjeruje u prvih 11 :evil: toliko je imao losih partija da to nije normalno,i kad stane driblat ja ne smijem gledat tv,pravi se da je Messi :evil: radije nek stavi Pjanica na njegovu poziciju da igra

pa ibricic je odigrao skoro prefektno u portugalu. kriv je za go ali ga je bilo i napred i nazad i pretrcao je previse. nema nikakvog smisla stavljati pjanica na njegovu poziciju jer je ovaj bio previse defanzivan

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 nov 2009, 23:20

Knele je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ma moram opet evo računati. Jbg, 60% će Portugal proći a 100% neće.
Bezimeni, ti mene fakat večeras zbunjuješ sa svojom računicom. I, još uvijek postoji iznenađenje il' si ga već plasirao na forum, za vrijeme dok sam otišao po pive.
Kolega, kakve pive, taman zavrsili sa pripremama ti poceo opet sa opijanjem. Nista onda u Medjugorje na odvikavanje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

blues
Kontakt:

Post Postao/la blues » 17 nov 2009, 23:20

Pauk je napisao/la:Naravno da ih je policija rastjerala ipak nije Bosna divlji zapad pa da se moze sve raditi.

Samo glupu sto su ovako rano napravili galamu kad mozda nisu ni legli na spavanje trebali su cekati tamo negdje oko 01:00 sati pa onda praviti galamu dok policije nema pa kad policija dodje sacekati pa kad odu onda opet muzika, dernek itd.
Ali, nikako ne mogu zabraniti vozanje i sirene... Jedino ako su zatvorili sve ceste oko hotela.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 nov 2009, 23:20

Nista treba se raja okupiti ponovo oko 1 jbg,probati ponovo,ako im nije mrsko...

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 nov 2009, 23:21

harry_90 je napisao/la:Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicem :x stvarno covjek snjim pretjeruje u prvih
11 :evil: toliko je imao losih partija da to nije normalno,i kad stane driblat ja ne smijem gledat tv,pravi se da je Messi :evil: radije nek stavi Pjanica na njegovu poziciju da igra
Ibroo njega sutra trpa..i to glavom!! već čujem Marjana : SENIJADE SENIJADE...SINE KRAJIŠKI!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2009, 23:21

Sta kaze Dzeko mirne duse?

"A sta se moze? Koga nema, bez njega se moze i mora. Isto tako za ovu trojicu sto nemogu."

:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2009, 23:22

Bas je lijepo nas sve ove veceri vidjeti slozne svi za BOSNU I HERCEGOVINU :D :D :D Ponosan sam jos vise sto sam BOSANAC,ali ovo ce vec prekosutra pasti u vodu,kad pocnu navijacke teme,opet cemo jedni drugima psovat,sve dok ne dodje nova utakmica BOSNE I HERCEGOVINE,kada cemo svi disat kao jedan :D

VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 nov 2009, 23:23

blues je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Naravno da ih je policija rastjerala ipak nije Bosna divlji zapad pa da se moze sve raditi.

Ali, nikako ne mogu zabraniti vozanje i sirene... Jedino ako su zatvorili sve ceste oko hotela.
Ja ali moraju malo vise galame praviti od samo vozanja dobro sirene i mozda vrlo glasna muzika u nekim intervalima da nemaju portugalci nikako mira
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.