GL

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
U 22 minute zabio već dva gola.sock56 je napisao/la:Berbatov daje gol, koef. 2.40
čovjek koji je alfa i omega u fulhamu. u zadnjih pet utakmica zabio četiri gola. ove sezone zabio 11 golova. qpr ekipa koja prima puno golova, samo su reading, aston villa, wigan, newcastle i southampton primili više. na zadnjih pet gostujućih utakmica primili 9 golova.
Imaš li još neka dva prijedloga uz ovo , pošto mogu min. 3 parayoungredcomps je napisao/la:PERU:
23:00 U. San Martin - Huancayo 2
Imam ja, ako hoćeš javi se na pvt hahahaHarika je napisao/la:Imaš li još neka dva prijedloga uz ovo , pošto mogu min. 3 parayoungredcomps je napisao/la:PERU:
nemam , malo je parova ostalo za veceras,odigraj neku sigurici po svom izboru.Harika je napisao/la:Imaš li još neka dva prijedloga uz ovo , pošto mogu min. 3 parayoungredcomps je napisao/la:PERU:
Pada kvota strašno , plus u nekim je kladarama i blokiranoyoungredcomps je napisao/la:PERU:
navlakušaSoloUltra je napisao/la:Pada kvota strašno , plus u nekim je kladarama i blokiranoyoungredcomps je napisao/la:PERU:
vrlo vjerojatno... al nek se raja grči.. Danas se moglo lijepo zaradit, sad se treba opustit i ganjat duhovesock56 je napisao/la:navlakušaSoloUltra je napisao/la:Pada kvota strašno , plus u nekim je kladarama i blokiranoyoungredcomps je napisao/la:PERU:
69:62 --> Valjda je netko uhvatio.Adebayor je napisao/la:Poitieres - Dijon --> 1 @ 1,75
bodi123 je napisao/la:Pozdrav,
Je li postoji i jedna osoba, da mi do vecerasnjeg NBA-ea posalje na wwinu racunu 0,50 €,
sklopio sam neki drama listic, a sad me za**** Panionios i ostado bez novaca
Molim vas neko 0,50 €, vracam veceras(ili sutra) ?
Bio bih vam mnogo zahvalan ljudi, samo 0,50 € ?
Gay +, Lillard +, Rubio -, Monroe +diplomatija je napisao/la:imam jos cenera pa moze li mi neko predloziti neke igrace under over, dovollno cemi biti 3-4 igraca da se pokusam vaditi, hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.