HAhahahahah oplako hahahaNoName je napisao/la:Doktor Naniju: Smetal ti što si boravio u hotelu Zenica?
Nani Doktotu: NE SMEEETAAA NE SMEEEEEETAAAA
Mehmede, bolan, odakle ti sad spade, zar nisi čuo da se Pjanić povrijedio
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma nesto mi govori da ce ih Pjanic rasturit 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
kako za koga za portugalce je hebenthe scouser je napisao/la:To nije hebn osjecajmehmed.aljic je napisao/la:imam heben osjecaj da ce ga sutra zabiti pjanic ili muslimovicto je pravo dobar osjecaj

Nemj zezat da se Pjanic povredio,jbg ako je i on onda mi je nesto sumnjivo,da se povrijede za jedan dan dva kljucna igracaNoName je napisao/la:Doktor Naniju: Smetal ti što si boravio u hotelu Zenica?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nebi me cudilo da na ovom forumu procitam da se cijeli sastav povrijedio
ma kakva povreda prestanite sa tim sranjima i dezinformacijama
ma kakva povreda prestanite sa tim sranjima i dezinformacijama
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
**** te malo likharry_90 je napisao/la:Nemj zezat da se Pjanic povredio,jbg ako je i on onda mi je nesto sumnjivo,da se povrijede za jedan dan dva kljucna igracaNoName je napisao/la:Doktor Naniju: Smetal ti što si boravio u hotelu Zenica?

što nam se dijaspra večeras razniježila, hajde da čujemo kako će se kod vas proslaviti mogući uspjeh bh repke, gdje ćete gledati tekmu i tako to
Jel fkt istina da se Miralem povrijedio ili je ovo ljudi zezancijaharry_90 je napisao/la:Nemj zezat da se Pjanic povredio,jbg ako je i on onda mi je nesto sumnjivo,da se povrijede za jedan dan dva kljucna igracaNoName je napisao/la:Doktor Naniju: Smetal ti što si boravio u hotelu Zenica?

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ha ha ha ev preko puta hotela neki momci pale vatomet ori zenicom ha ha ha izgleda im bas veceras nema spavanja
Jedino ako je povrijedio prst dok ga je Džeko derao sokeraAdi_Zepce je napisao/la:Jel fkt istina da se Miralem povrijedio ili je ovo ljudi zezancijaharry_90 je napisao/la:Nemj zezat da se Pjanic povredio,jbg ako je i on onda mi je nesto sumnjivo,da se povrijede za jedan dan dva kljucna igracaNoName je napisao/la:Doktor Naniju: Smetal ti što si boravio u hotelu Zenica?

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- the scouser
- Kontakt:
Ma zezancija,vidis da je Nonamea krenulo nesto veceras,svaki mu je post jaci od jacegAdi_Zepce je napisao/la:Jel fkt istina da se Miralem povrijedio ili je ovo ljudi zezancijaharry_90 je napisao/la:Nemj zezat da se Pjanic povredio,jbg ako je i on onda mi je nesto sumnjivo,da se povrijede za jedan dan dva kljucna igracaNoName je napisao/la:Doktor Naniju: Smetal ti što si boravio u hotelu Zenica?

Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 17 nov 2009, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
od svih koji bi trebali sutra da istrce..najiskusnij je Bajramović! A po mom,skromnom mišljenju on je IGRAČINA!!..zato on dva zabija..GARANT..kad se sjetim Norveške..i one 86 minute!!!
hahahahahah
NAPRED BIH
NAPRED BIH
Zadnja izmjena: Sanjo, dana/u 17 nov 2009, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
nama ce do sutra navece ostat samo ciro i fizioterapeut da igraju a ostalih devet ce uzet iz publikeAdi_Zepce je napisao/la:Jel fkt istina da se Miralem povrijedio ili je ovo ljudi zezancijaharry_90 je napisao/la:Nemj zezat da se Pjanic povredio,jbg ako je i on onda mi je nesto sumnjivo,da se povrijede za jedan dan dva kljucna igracaNoName je napisao/la:Doktor Naniju: Smetal ti što si boravio u hotelu Zenica?
- rob do bagro
- Kontakt:
Ljudiii...ponovo vam se javljam...trenutno je vatromet na djelu...ACAB nas otjero mamu im,jest da me je zapisao al ustvari boli me taki...al nema veze ima nas dosta ovdje...cekamo jedno 2-3 sata pa onda idz rafali i po koji jos vatromet
ak se budu zalili...imaju u hotelu knjigu zalbe pa nek se upisu ha ya ko ih yebe

konacan izvjestaj sutra
ak se budu zalili...imaju u hotelu knjigu zalbe pa nek se upisu ha ya ko ih yebe

konacan izvjestaj sutra

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
vatromet odzvanja zenicom ha ha ha
Imam heben osjecaj da cemo sutra do 18h,preci 450 stranica na ovoj temi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
daj nek neko stavi kakav klip iz zenice , pa da osjetimo i
mi malo tu atmosferu.
Ima li ko u posjedu sirene za opstu opasnost one iz rata ,pa de nek skacu iz kreveta.

Ima li ko u posjedu sirene za opstu opasnost one iz rata ,pa de nek skacu iz kreveta.

imal ko od vas mobitel sa kamerom, kameru, fotoaparat 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
evo sada ne da su probudili portugalce nego cjelu zenicu , veliki vatromet trajao 5 minuta kod hotela .
te puca te sirene bruji bruji . kaze nani ne izlazi iz wc-a
te puca te sirene bruji bruji . kaze nani ne izlazi iz wc-a
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.