nidje, necemo je ni gledat... nego cemo samo kad zavrsi tekma izac i proslavitbh hrvat je napisao/la:što nam se dijaspra večeras razniježila, hajde da čujemo kako će se kod vas proslaviti mogući uspjeh bh repke, gdje ćete gledati tekmu i tako to

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
nidje, necemo je ni gledat... nego cemo samo kad zavrsi tekma izac i proslavitbh hrvat je napisao/la:što nam se dijaspra večeras razniježila, hajde da čujemo kako će se kod vas proslaviti mogući uspjeh bh repke, gdje ćete gledati tekmu i tako to
ja znam da je pola dijaspore vec u BiH..a slavice kao i mi svi..od Une pa do Drine i od save pa do morabh hrvat je napisao/la:što nam se dijaspra večeras razniježila, hajde da čujemo kako će se kod vas proslaviti mogući uspjeh bh repke, gdje ćete gledati tekmu i tako to
AHhahahahah koji kralj ahahahhaavenija je napisao/la:evo sada ne da su probudili portugalce nego cjelu zenicu , veliki vatromet trajao 5 minuta kod hotela .
te puca te sirene bruji bruji . kaze nani ne izlazi iz wc-a
Snimi nesto!!!rob do bagro je napisao/la:Ljudiii...ponovo vam se javljam...trenutno je vatromet na djelu...ACAB nas otjero mamu im,jest da me je zapisao al ustvari boli me taki...al nema veze ima nas dosta ovdje...cekamo jedno 2-3 sata pa onda idz rafali i po koji jos vatromet
ak se budu zalili...imaju u hotelu knjigu zalbe pa nek se upisu ha ya ko ih yebe![]()
konacan izvjestaj sutra
HahhahahahNoName je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Supić na golu umjesto Hasagića
Obzirom da je selektor odlučio da Pandža neće započeti utakmicu, Ćiro je uvidjeo da nema nikog u reprezentaciji osim muslimana pa je odlučio da Supić ide na go umjesto Hasagića. Bilo je razmišljanja da Supića ubaci u vrh napada i da igramo samo sa odbranom i napadom ali se od toga ipak odustalo...
Redo bi i ti da su 3 litre čistokrvnog vranca u tebi. I to procordeblues je napisao/la:HahhahahahNoName je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Supić na golu umjesto Hasagića
Obzirom da je selektor odlučio da Pandža neće započeti utakmicu, Ćiro je uvidjeo da nema nikog u reprezentaciji osim muslimana pa je odlučio da Supić ide na go umjesto Hasagića. Bilo je razmišljanja da Supića ubaci u vrh napada i da igramo samo sa odbranom i napadom ali se od toga ipak odustalo...
Pa samo redas post za postom... Sve jaci od jaceg hahah
ahahahahaha, ma samo tako momci, ima l' onih ratnih sirenaavenija je napisao/la:evo sada ne da su probudili portugalce nego cjelu zenicu , veliki vatromet trajao 5 minuta kod hotela .
te puca te sirene bruji bruji . kaze nani ne izlazi iz wc-a
ja sam cuo da je spahicu narucio ciro masku sa likom pandze ..............ma na sve je ciro spreman samo da pobjedimoNoName je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Supić na golu umjesto Hasagića
Yebo te Supic, kako sam skocio kad sam procito naslovNoName je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Supić na golu umjesto Hasagića
Ako imaš kartu, idi. Kakogod na kraju da bude biće ti, ako ne sad, onda za koju godinu, drago što si bio dio te historijesk eutakmice.,bh hrvat je napisao/la:zasto me ova utakmica toliko podsjeća na susret sa dancima, dali ići na bilino polje ili ne
Evo umora.. Gusim se u dimu cigara, i pijem pivo..NoName je napisao/la:Redo bi i ti da su 3 litre čistokrvnog vranca u tebi. I to procordeblues je napisao/la:HahhahahahNoName je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Supić na golu umjesto Hasagića
Pa samo redas post za postom... Sve jaci od jaceg hahah
Baja zvjerka šta ima jarane kod tebe ba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.