Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Batko
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Batko » 02 apr 2013, 10:51

Ovaj se nasao jako uvrijedjen nakon Osimove izjave.... :lol: Najjaca je usporedba Begovica i Pletikose. :lol:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 02 apr 2013, 11:02

Istina obično zaboli, sada oni pokušavaju da zatvore oči pred istinom, izgleda da1 nemogu da podnesu to da nisu oni više ti koji najbolje igraju fudbal u ex yugoslaviji. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 apr 2013, 13:27

Pa ti tekstovi ne zaslužuju ni komentar, ljudi moji, ljudi moji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 02 apr 2013, 13:30

mandzo nije bolji od ibisevica kamoli od dzeke penzionerac pizaro zabise cetiri gola protiv hamburga igrajuci za bajern moja nana moze dat najmanje 10 golova u sezonu za bajern kamen moze dati najmanje 6 golova po sezoni samo ga postavi u sredinu sesnesterca mogu ja 15 golova zabit sa penisom igrajuci za bajern mandzo je tap-in heroj i nista vise prosjecan je igrac to da bi vedo igro za bajern dao bi najmanje 25 da ne pricamo o dzeke a to o modrica je cista glupost momak nije nista dokazo u real madrid osim onaj njegov gol u ligi prvaka to jedini njegov potez sto se moze reci da dobro bilo decko je katastrofa proglasen najgori transfer historije spanske lige a da bi pjana igro za barsa momak bi bio legenda on igra bolje kad ima igraca sa kim moze se igrat njegov velemajstorski fudbal a jos da dodam da sa seom kolasincem bicemo legendarni da nabrojim igraca koji bi bili u pocetnoj sastavi hrvatske begovic spahic kolasinac pjanic dzeko ibisevic mozda i miske po meni bolji je asistent od modrica i to sto puta

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 02 apr 2013, 14:00

KOLASINAC je napisao/la:mandzo nije bolji od ibisevica kamoli od dzeke penzionerac pizaro zabise cetiri gola protiv hamburga igrajuci za bajern moja nana moze dat najmanje 10 golova u sezonu za bajern kamen moze dati najmanje 6 golova po sezoni samo ga postavi u sredinu sesnesterca mogu ja 15 golova zabit sa penisom igrajuci za bajern mandzo je tap-in heroj i nista vise prosjecan je igrac to da bi vedo igro za bajern dao bi najmanje 25 da ne pricamo o dzeke a to o modrica je cista glupost momak nije nista dokazo u real madrid osim onaj njegov gol u ligi prvaka to jedini njegov potez sto se moze reci da dobro bilo decko je katastrofa proglasen najgori transfer historije spanske lige a da bi pjana igro za barsa momak bi bio legenda on igra bolje kad ima igraca sa kim moze se igrat njegov velemajstorski fudbal a jos da dodam da sa seom kolasincem bicemo legendarni da nabrojim igraca koji bi bili u pocetnoj sastavi hrvatske begovic spahic kolasinac pjanic dzeko ibisevic mozda i miske po meni bolji je asistent od modrica i to sto puta
najbolji komentari su Majstorovi :mrgreen: :mrgreen:

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 02 apr 2013, 14:26

svaka tebi cas momcion sto me podrzavas i mene i sea tako treba

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 apr 2013, 16:40

http://www.jutarnji.hr/hrvatska-je-najb ... i/1094462/" onclick="window.open(this.href);return false;

Da se covjek ispovraca na ovakve tekstove :oops:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 apr 2013, 17:15

brzitesanj je napisao/la: U napadu BiH ima senzacionalnog Edina Džeku, ali po čemu je on bolji napadač od Marija Mandžukića?
Gluplja recenica nije napisana od kad postoje slova.

bluemania je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/hrvatska-je-najb ... i/1094462/

Da se covjek ispovraca na ovakve tekstove :oops:
Evo neki frajer u komentarima mu objasnio :

Nevjerovatan si Alene Lesicki, sam sebi kontradiktroan i u najmanju ruku nerealan sto cu ti i obrazloziti.Tvoj nacin poredjenje Dzeke i Mandzukica je polucilo rezultat da je Dzeko jedan od napadaca City-a, a Mandzo standardni napadac Bayerna, tom istom logikom si mogao porediti Pjanica i Modrica. Pjanica je nosilac igre Rome, dok je Modrić grijac klupe u Realu i jedan od veznih igraca Reala. Kao sto vidimo u tvom poredjenju Dzeke i Mandze status u klubu i kvalitet kluba su presudni faktori, ali Alene zaboravio si da Pletikosa iz Rostova nije nista manje kvalitetan od Begovica iz Stoke-a. Pa Alene, dogovori se sam sa sobom je li kriterij klub ili licnost. Za Pletikosu je kriterij licnost, a za Mandzukica je kriterij klub?! Pa bolan, Alene, Mandzukic kad zabije gol trci po terenu i vice "Dzekooooo". Citiram te Alene "U napadu BiH ima senzacionalnog Edina Džeku, ali po čemu je on bolji napadač od Marija Mandžukića? ", pa ti odgovaram: Bolji je po onome po cemu je Pletikosa bolji od Begovica.
Pricati o Simunicu kao trenutno velikom igracu u trenutku kada mu je vrhunac forme da se o njemu raspituju Hajduk i Dinamo je stvarno neozbiljno i cirkusantski.
BTW: Sesar o kojem pricas jos nije zabiljezio nastup u kvalifikacionoj utakmici za reprezentaciju BiH, tako da komotno mozemo reci da nisi relevantan procjenitelj kvaliteta reprezentacije BiH, jer je ocigledno ne pratis.

Hvala, dovidjenja i prijatno 8-) 8-)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 02 apr 2013, 17:20

KOLASINAC je napisao/la:mandzo nije bolji od ibisevica kamoli od dzeke penzionerac pizaro zabise cetiri gola protiv hamburga igrajuci za bajern moja nana moze dat najmanje 10 golova u sezonu za bajern kamen moze dati najmanje 6 golova po sezoni samo ga postavi u sredinu sesnesterca mogu ja 15 golova zabit sa penisom igrajuci za bajern mandzo je tap-in heroj i nista vise prosjecan je igrac to da bi vedo igro za bajern dao bi najmanje 25 da ne pricamo o dzeke a to o modrica je cista glupost momak nije nista dokazo u real madrid osim onaj njegov gol u ligi prvaka to jedini njegov potez sto se moze reci da dobro bilo decko je katastrofa proglasen najgori transfer historije spanske lige a da bi pjana igro za barsa momak bi bio legenda on igra bolje kad ima igraca sa kim moze se igrat njegov velemajstorski fudbal a jos da dodam da sa seom kolasincem bicemo legendarni da nabrojim igraca koji bi bili u pocetnoj sastavi hrvatske begovic spahic kolasinac pjanic dzeko ibisevic mozda i miske po meni bolji je asistent od modrica i to sto puta
Majstora za predsjednika.
Unico amore sei!
❤️🖤

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 02 apr 2013, 17:23

Veći je debilizam , obraćati pažnju na takve tesktove.
Ne svađaj se sa budalama , jer ljudi neće primjetiti razliku.
Zadnja izmjena: Malterego, dana/u 02 apr 2013, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 apr 2013, 17:29

Malterego je napisao/la:Veći je debilizam , obraćati pažnju na takve tesktova.
Ne svađaj se sa budalama , jer ljudi neće primjetiti razliku.
ma znam brate, u pravu si što se tice toga....ali covjeka iznerviraju ovakve stvari :x
ko ga tjera da ovako piše o repki BiH :oops: :x cim se malo približimo SP, odmah susjedni džukci pocnu lajati i ujedati. Smeta im naš uspjeh, eto to je to.....sam je sebi dao potrebu da mjeri repku Hrvatske sa nama, jer naši mediji i portali nisu ovako mjerili repke niti pisali o hrvatima ovako.
Ne daj Bosni mira, pa to ti je.

:x :x :oops: :oops: Alene Lesicki, ostavi BiH na miru, niko te ne tjera na to...krvavu ti majku izopacenu

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 apr 2013, 17:37

Najjaca je izjava da Dzeko nije bolji od Mandze jer ovaj igra u Bayernu, a Dzeko u Citiyu nema bas mjesta u prvom sastavu.. :lol: :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 02 apr 2013, 17:39

Shvatio bi ja to , da je to neko kompetentan napisao.Neko ko zna šta piše.Al' test je pisao neki neuk čovjek , kome ne treba pridodavati pažnju , jer je on samo to i želio.
Pročitaš i praviš se da si na stranici od tarzanije.Jer mnogo je smiješno , i ne treba reagovat na način na koji se ovdje reaguje.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 apr 2013, 17:46

trxel je napisao/la:Najjaca je izjava da Dzeko nije bolji od Mandze jer ovaj igra u Bayernu, a Dzeko u Citiyu nema bas mjesta u prvom sastavu.. :lol: :lol:
To mu je najgluplji dio ubjedljivo, mada je i ostatak teksta preglupo napisan.
Kad poredi Džeku i Mandžuku , ne uzima uopšte u obzir cijene tih igraca (Džeko bio 3 puta skuplji od Mandže kad je igrao u Wolfu), zatim snagu EPL, zatim opaku konkurenciju Edinu u Cityu, u vidu prejakih igraca Aguero, Tevez, do juce i Baloteli.
Tako je hinjski i svjesno to napisano, da mu se moram prisjetiti ženskog dijela familije.
Mandžo je prvotimac u Bayernu (iako mu je kunkurencija bio jedino ozljeđeni Gomez) a Džeko je neki marginalac u Cityu :lol: :lol: a Modrić je klasa u Realu, iako grije klupu svima....a Pjanić je niža klasa u odnosu na njega, iako je jedna od glavnih igraca Rome :lol: :lol:

eee hebem ti logiku retardiranu, djubre ono mucko dvolicno. Fakin koristi poznati i citan mediji kao što je Jutarnji i kontaminira svojim izmetom medijski prostor, utice na mišljenje ljudi koji to citaju i konzumiraju...neko mu je dao to ;) nije ovo slucajno.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 02 apr 2013, 18:41

Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 apr 2013, 18:43

Pirke je napisao/la:Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
Spahi se zena porodila :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 02 apr 2013, 18:44

ceze je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
Majke ti? Jeli dijete vec opalilo samar doktoru?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 apr 2013, 18:51

Pirke je napisao/la:
ceze je napisao/la:
Majke ti? Jeli dijete vec opalilo samar doktoru?
:lol: :lol:
A bez zajebancije :D

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 02 apr 2013, 19:05

dadnan je napisao/la:Pa eto, opet je bolji od dzeke
jest al u paralelnom svijetu
Unico amore sei!
❤️🖤

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 04 apr 2013, 00:28

Moji licni favoriti iz tog citavog teksta su da:

1. ni Pjanic ni Misimovic ne bi imali mjesta pored, zipa sad, Kovacica :D ili jos gore Perisica :lol: :lol: grijaca klupe u wolfsburgu;
2. vedran corluka je najbolji stoper ruske premier lige :oops:

Moj Alene, idi se umij hladnom vodom, popij casu mlijeka i lezi spavati budalo.
1942 1983 2001

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.