Neću odgovarati na svaki odlomak jer bi mi uzelo previše vremena, haman do utakmice, tako da se nemojte ljutit zbog toga.
@ effe_sa, @ proFCB, @ sanmia, @ ceze, @ Saurman, razmišljao sam o toj taktici puno jer nisam vjerovao da će Juventus igrati isto 3-5-2 kao i do sada. Nekako sam bio siguran da će okrenuti na 4-3-3. No očito što se utakmica bliži to sve upućuje na to da će igrati čak i 3-6-1. Vidim problem po nas.
Tekma sa Napolijem: isto protiv slične taktike ali opet dosta različite jer su ovi igrali sa 3-4-3 i bili su u sredini veznog reda brojčano nadjačani pa stoga i Bayernova dominacija. Znači oni su igrali sa 2 srednja vezna, mi sa 3 a Juventus želi igrati sa 4?????
Vau, ostajem duboko otvorenih usta. Nije da se bojim, ali ovaj potez Conta strašno cijenim jer će frajer željeti zatvoriti sredinu i time dodatno pomoći Pirlu u rješavanju obrambenih zadataka i kreiranju napada.
Znači oni će danas u sredini biti izuzetno opasni i tu je najveća njihova prednost a i naša sredina i obrana nisu pojam za brzinu. Ostaje za vidjeti kako će to zatvoriti Heynckes: da li će stoperi više izlaziti i blokirati tu "lažnu" polušpicu ili će prepustiti Juventusu višak u sredini ili će biti neka 3 opcija.
Danas će Jupp morati pokazati iskustvo, mudrost, znanje, hrabrost i odlučnost.
Najveću našu prednost vidim u krilima dakle Alabi i Riberyu, Lahmu i Mulleru/Robbenu. Ribery danas će morati biti na vrhunskoj razini u što ne sumnjam ali očekujem još jedan dodatan procenat od njega jer to će nam danas biti jako potrebno. Neagilna obrana Juventusa ( Bonucci i Barzagli ) je isto šansa koju treba iskoristiti.
Sve u svemu, očekujem danas puno, puno, puno težu utakmicu nego za tjedan dana onu u Torinu pa kako god to zvučalo jer danas će kao što ste i sami rekli Juventus odigrati Talijanski nogomet a to treba znati probiti i pritom ne primiti više od jednog gola.
Imam osjećaj da ćemo daleko bolje odigrati u Torinu. Tako da danas treba odigrati izuzetno pažljivo i ne ludovati odmah naprijed da si ne zakompliciramo uzvrat.
Još samo ovo, Juventus je vrh ekipa i šanse za prolazak su 50-50.