Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
jah, place zbog sudija vazda kad hrvatska gubi.
a "slavonska lola" je vec koristeno u onoj famoznoj utakmici italija-hrvatska 1:2, bozo susec, jedan od najupecatljivijih komentara, "ljuti se ti moj panuci" i "ola lola slavonska je to".
a "slavonska lola" je vec koristeno u onoj famoznoj utakmici italija-hrvatska 1:2, bozo susec, jedan od najupecatljivijih komentara, "ljuti se ti moj panuci" i "ola lola slavonska je to".
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Pa gotovo svaki pristrasni komentator ce "krenuti" na sudiju kad igra njegov timSB90 je napisao/la:jah, place zbog sudija vazda kad hrvatska gubi.
Ima ba i Drago svojih bisera.Covjek je trudio se biti protiv Srbije i dosta realan.Na pocetku ono kad su zvizdali himni i skandirali kaze 'ladno "Budale ne treba zvati,same se jave"
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 24 mar 2013, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Srdjan Erceg
legenda kada je u pitanju komentarisanje Moto GP-a a i F1 jako dobro radi
legenda kada je u pitanju komentarisanje Moto GP-a a i F1 jako dobro radi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dvojicu komentatora koje najviše cijenim na ovim prostorima pored Bahe to je i Edis Jašarević koji je urednik portala PunGas i ujedno komentator Forumule 1 na Hayatu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Možeš ga cijeniti kao čovjeka (ako se poznajete privatno) ali on kao komentator F1 sporta je samo dno dna. Sjećam se dok je prenosio F1 da su mu mnogi slali mailove nezadovoljstva a znam i dosta hrvata (iz Hrvatske) koji su imali priliku pratiti par utrka na mreži+ i ljudima nije jasno kako on može biti komentator Formule 1.Saurman je napisao/la:Dvojicu komentatora koje najviše cijenim na ovim prostorima pored Bahe to je i Edis Jašarević koji je urednik portala PunGas i ujedno komentator Forumule 1 na Hayatu.
Na stranu to što je lupao bio neinformisan itd. nego čovjek je bio žešći navijač Ferrarija i doslovno je sv*šavao na njih i njihove vozače tokom prenosa što se zove -pristranost- najgora osobina koju bilo koji komentator (i bilo kojeg sporta) može imati.
Ima li gdje snimak Igora sa tekme protiv Grcke, neko je to negdje postavio ali sad ne mogu da pronadjem ni na yt ni na forumu. Hvala unaprijed 
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Velida i provale, cuj GiovinIco 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- muha milanez
- Kontakt:
Đioviniko

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Majko mojaaaaaaaaaaaa

-
bavarian_bk
- Kontakt:
Đeeesi Đoviniko
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Đoviniko? Hazime, imamo bingo. 
Božo Sušec, fantazija, kakva umjetnost u prenosu. Jedan od najboljih ako ne i najbolji hrvatski komentator (dok je radio za hrt one najveće utakmice je upravo on prenosio, pa tek onda Drago i Ivica).
Čovjek bi amatersku utakmicu učinio zanimljivom. Svaka mu čast.
Neutral je napisao/la:Božo Sušec, fantazija, kakva umjetnost u prenosu. Jedan od najboljih ako ne i najbolji hrvatski komentator (dok je radio za hrt one najveće utakmice je upravo on prenosio, pa tek onda Drago i Ivica).
a da ne govorim o prenosima atletike,uživanja
I tako,gledam ja na BHT-u onaj govori Đoviniko,prebacis na FTV,lik muca,ne moze kako treba da sastavi 5 rijeci.Zato sutra srijeda i HRT 
filip13 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Božo Sušec, fantazija, kakva umjetnost u prenosu. Jedan od najboljih ako ne i najbolji hrvatski komentator (dok je radio za hrt one najveće utakmice je upravo on prenosio, pa tek onda Drago i Ivica).
a da ne govorim o prenosima atletike,uživanja
Uvijek sam gledao hrt 2 dok je on vodio, kasnije Blažičko i Čosić, Vela je bio strašno dobar. Šteta pa se raspala ekipa i samo je u hrt ostao Drago, Vela otišao kao komentator na Nova tv, Ivica zaboravio. Kako je on dobro formulu 1 prenosio.
Školovani ljudi, kulturni, pripremaju se za prenos, ne kao u nas ne zna izgovoriti ime. Baho je bio najbolji.
@Neutral Blazicko ti je na SPTV, tamo radi sad F1 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
jugoslovenska je to škola bila, a najbolja ekipa ubjedljivo dolazila iz hrvatske/zagreba. Stara garda predvodjena pokojnim Borisom Muticem, pa onda mladji Cosic, Sušec, Vela, Blazicko... Kako je samo bilo uzivanje gledati na hrtu ponedjeljkom peticu (pregled 5 najjacih liga) i svaki komentator radi jednu, pa onda su oni svi pisali o tim ligama u casopisu nogomet koji sam redovno kupovao. E onda dodjoše dušmani i zatamniše hrt

nema potpisa
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
fascinantan je bio spaho večeras... neki od bisera... minKen; braco završio karijeru u juventusu; sebastian đoviniko
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Hvala.miki_92 je napisao/la:@Neutral Blazicko ti je na SPTV, tamo radi sad F1
Lijepa stara vremena na hrt 2 ili još starija na hrt 3
Prvo sam mislio da je slučajno pogriješio ali nakon što je nastavio sa svojim Đovinikom vidim da je vrag odnio šalu.
E moj Spaho i nakon 200 odrađenih prenosa u karijeri ne znaš izgovoriti ime igrača.
E moj Spaho i nakon 200 odrađenih prenosa u karijeri ne znaš izgovoriti ime igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.