FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Semir bvb
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Semir bvb » 02 apr 2013, 23:07

Čestitke na pobjedi. ;)

Bili ste mnogo bolja ekipa i moglo je vrlo lako bit' i 3 ili više golova u mreži Buffona. ;)

Ofsajd kod gola je bio, ali šta je tu je. ;)

Meni je lično Mandžukić bio fenomenalan včrs. Svaka mu čast za igru i borbenost. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 02 apr 2013, 23:07

geronimo je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la: Bayern je pokazao snagu, a bez ljutnje nadam se da će Chiellini slomiti Riberya u revanšu. Kakav je to simulator i koliko prgav igrač to je nevjerovatno, a inače je igračina.
Znaš šta mu može taj Chi...
Ciganluk je na strani tog igrača, a ti se uperio prstom u Riba.

Mandža junak tekme :!:
Svaka čast ovom momku.
Za Chiellinija se zna. On ne štedi ni sebe ni protivnika, nema mu se šta zamjeriti. Dovoljno je pogledati njegovo lice i nos koji je lomio više puta. Beskompromisan...

Ribery je prevrtljiv i prgav, ali je igračina.

Mandžukić je odličan napadač stvarno. :)
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 02 apr 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 apr 2013, 23:08

U briljanntnoj igri jedna katastrofalna vijest za nas

Für Toni Kroos ist die Saison beendet!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 02 apr 2013, 23:08

Ma nasi momci su ih rasturili, nema tu puno price.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 02 apr 2013, 23:10

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma kakav ofsajd :D Uzivajte BAVARCI !!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 apr 2013, 23:11

Zadovoljan sam ali ne mogu se oteti utisku da smo mogli jos :mrgreen:
Jedino su Robena veceras procitali :roll: sljedecu tekmu bih volio vidjeti Shaqiri-a od prve minute :mrgreen:

Sve u svemu,da sam mogao potpisat ovaj rezultatprije tekme ,uradio bih to bez razmisljanja :)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 02 apr 2013, 23:14

Svi su večeras dobro izgledali i igrali, svi su odrađivali svoj dio zadatka(možda malo Robben podbacijo ali na to smo se mislim već i navikli) svakako Mandžukić kao i obično odlično prati igru i kretanje igrača i lopte.Da budemo realni i objektivni, možda mali offsajd Mandžukića kod drugog gola, al je i sudi teško odreagovati na pravi način u djeliuću sekunde. Polako ima i refanš nista još nije gotovo. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2013, 23:19

anelbavarac je napisao/la:U briljanntnoj igri jedna katastrofalna vijest za nas

Gdje si ovo pročitao.??
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 02 apr 2013, 23:20

Nikako ne mogu da pređem preko činjenica koje nas prate u ovim bitnim tekmama, a to je da dajemo golove iz akcija koji pod navodnike ne bi smo trebali dati gol a mašimo ono što bi i ćorava koka ubola. Glas kritike je upravo zbog toga što stvorimo bar duplo više ovih 100% šansi nego što damo ''bezveznih'' golova. No da ne bude da ja nešto kritikujem, večeras tekma za 5, zalaganje, požrtvovanost, presing....jedno veliko DANKE Bayernu što mi osmjeh sa lica ne silazi 8-)
MIA SAN MIA!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 apr 2013, 23:21

Saurman je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:U briljanntnoj igri jedna katastrofalna vijest za nas

Gdje si ovo pročitao.??
6 sedmica odsustvuje od prilike, u izjavama rekli i Kalle i Jupp, slušao malo prije....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2013, 23:22

Fantastična partija Bayerna. Ovo je ona formacija koju sam toliko želio vidjeti, tj odabir igrača gdje Muller igra 10-ku a krila Bilal i Arjen.

Ubili smo ih presingom, koliko sam pisao da će Mandžo biti ključna figura toliko je to bilo istinito. Čovjek je uz Bilal zaslužio najveću moguću ocjenu. Koliko je samo pretrčao ima li gdje tačan podatak ? On je igrač koji nam je toliko falio, kako kažem u inat igrač, nema predaje, agresivan i ono što je njegova najbolja osobina a to je da je prgav :mrgreen:

Svi su sjajno odigrali, da ne pišem pojedinačno. No dvije reakcije u odbrani mi se nisu sviđali. Prva kako je Giovinco lahko okrenuo Buytena tj pretrčao ga, to se ne smije ponavljati, druga stvar ona duga lopta gdje je NEuer izašao opet prije Giovinca a Dante se tu potpuno izgubio što se vidi na izrazu lica.

Perfekcionista sam, no moram se zapitati da li nam je weltklasse fussbaler Javi Martinez doista trebao. Strašan je igrač, defenzivno u zraku ali kako nije Yuppa žao čuvati igrača kojeg sam toliko osporavao a to je Luis Gustavo. Čovjek maestralno odigrao kao onda polufinale protiv Reala. Alaba se gubio u prvom poluvremenu no u drugom je ubijao.
Što spominjem Javija. Razloga je 40 miliona. Arjen je fantastičan igrač no realizacija mu je opala i noćas je morao zabiti makar jedan gol. Možda se za tih 40 miliona moglo kupiti jedno weltklasse krilo.

Kako god, ovo nije gotovo. Arsenal je bila dovoljno opomena. Može se svašta desiti u uzvratu, tako da treba biti maksimalno oprezan. Javi se vraća i baš me zanima šta će Yupp odlučiti. I hoće li igrati Buyten jer će Juve igrati sigurno sa Giovincom i Vučinićem koji su za 20 minuta više uradili nego Matri i Qua~ za 70.

Agresivnost, borbenost, želja, sve ono što sam želio vidjeti vidio sam, hvala Bogu. Momci neka se sada odmore i hladne glave uđu u uzvrat. Moramo zabiti na gostovanju i to je MUSS.

Ps: Igramo ove sezone dosta kvalitetnije na strani. Šteta za Kroosa ako je povreda tako teška. Znači Badstuber, sada i on. Hvala Bogu pa ove sezone imamo tu širinu.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 apr 2013, 23:24

Odlicno odigrano, steta sto nisu dali barem jos jedan gol. Izdominirali su totalno. Ofsajd je bio, al' je bio i crveni za Chiellinia koji je realno, 3-4 puta docekao laktom Mandzukica u vazdusnim duelima. Ne, nije Juve slab, igrali su onoliko koliko su mogli protiv ovakvog Bayerna. Priznali to fanovi Juvea, il' ne.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2013, 23:25

effe_sa je napisao/la:
6 sedmica odsustvuje od prilike, u izjavama rekli i Kalle i Jupp, slušao malo prije....
E jbg :| Još se sam povrijedi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 02 apr 2013, 23:28

Da je ušao Shaqiri umjesto Kroosa, bilo bi najmanje još dva komada.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 02 apr 2013, 23:29

Jesam li rekao hendikep na Bayern :D uh sto su dobro prosli, cak i oni mogu slaviti
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 apr 2013, 23:29

Izgleda da je stradao aduktor,kakva steta za nas :(

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 31319.html" onclick="window.open(this.href);return false;

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 02 apr 2013, 23:31

Sreca u nesreci je mozda ta sto bo Bayern mogao na ljeto posegnuti za Goetzeom ili Iscom..
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 apr 2013, 23:42

Mandžukić je, koliko god ja Gomeza volio, najbolja kupovina Bayerna u zadnjih nekoliko godina !!!
Pa čovjeku još samo rukavice trebaju da i na gol stane, sve igra !

Ovi što se žale za offside, ne razumijem vas zaista, pogotovo priča kako je ofsajd očigledan? :?

Rano je za duže analize, svaka čast svima na perfektnoj utakmici, samo sam rezultatom "nezadovoljan"(nakon prikazane igre naravno )
BAYERN UBER ALLES !!!
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 02 apr 2013, 23:47

bjaern je razbio nemocnog juveta njih bi i zutalji razbili
NOJER-sav svoj posao odradio savrseno ono malo sto je imao
LAHM-ma za njega nemam vise rijeci daleko najaci bek na svijetu
VAN BUJETN-za njega vrijedi ona kao za vino sto stariji to bolji nekad mi je muka bila kad ga vidim a sad jedan dobar stoper daleko bolji stoper od barzaljija i bonucija na koje su juvetovi navijaci svrsavali
DANTE-i dalje bez greske
ALABA-19 godina kao da ima 30 kako iskusno igra
SVAJNI-meni je nocas bio najaci sve akcije krecu od njega on kad igra bajern duplo bolje igra
GUSTAVO-odlicno odradio posao treba mu vise prostora davati on i martinez bi trebali dijelit minutazu
RIBERI-ma on se poigraava sa igracima juventusa kralj..ali previse je prgav samo da ga enkazen iz fife zbog ovoga zasluzio je crveni
MILER-borben kao uvijek krunisao na kraju golem
ROBEN-molim vas prodajte ga dajte vise sanse sakiriju
MANDZUKIC-ore nije neki kvalitet nema tehniku i nema brzinu nema dribling ali se cojk bori cojk se slomi zbog toga je u prvom timu zasluzeno
Samo Sarajevo

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 apr 2013, 23:47

slika

Cist gol Bajerna i da dodam da Bajernu nisu dosudjena dva cista penala.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Godfather, Proximic i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []