FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Imal gdje zabara na mapi??? Hehe, kapa do poda za sve nase igrace,posebno za Pantera koji je pri kraju nas spasio. Alaba, Ribery, Robben, Mandzukic, Schweini, kapa do poda momci, idemo odraditi jos uzvrat a onda nek je ostalim ekipama Bog dragi na pomoci.
BTW, kad se izvlace polufinalni parovi,je li tek poslije uzvrata,ili???
Stern des Südens
Kad god (nebitno za nas), ko da gledam dati će nam Barcu ili BvB ako prođemo i mi i oni.proFCB je napisao/la:Imal gdje zabara na mapi??? Hehe, kapa do poda za sve nase igrace,posebno za Pantera koji je pri kraju nas spasio. Alaba, Ribery, Robben, Mandzukic, Schweini, kapa do poda momci, idemo odraditi jos uzvrat a onda nek je ostalim ekipama Bog dragi na pomoci.
OFC, ne zaboravimo opet uzvrat u gostima.
- schweinsteiger
- Kontakt:
sva sreca pa se ti ništa ne pitašelf1 je napisao/la:po meni ribery igrac utakmice definitivno
robben pod hitno ga prodat sebican niko nemoze dobit lopte od njega Shaqir bi puno bolje udradio posao za cijelokupnu ekipu
i u sledecoj tekmi juventus dokrajcit i koracat ka jos jednom trofeju
Robben je pridonio igri i više nego što misliš...ja sam zadovoljan njegovim izdanjem. Kad bi Bayern prodavao i kupovao igrače bez plana ne bi nas nigdje bilo.
Ribery je cijelu sezonu maestralan......Saurman je napisao/la:
Ne kažem da Mandžo nije bio dobar, njegova borbenost je i ovaj put bila maximalna ali Ribery je večeras odigrao maestralnu partiju jednu od najboljih u zadnje vrijeme to je sigurno i definitivno zaslužuje epitet igrača utakmice.
Ma gledaj, više je bitniji stvari, ključnih uradio Mandžo večeras, jer je vršio pritisak kad se rezultat lomio, nevjerovatno je radio, a borio se još s onakvim gorostasima u odbrani Juvea. Još upisao i asistenciju i dosta puta dobro vladao loptom. Odlično dobivao duele, gradio se i time donosio veliku sigurnost u igri Bayerna.
A Ribery je bio borben, imao je sjajne poteze, majstorije pravio, ali et ovom gore bi dao prednost, samo zbog toga što se Ribery nešto kasnije probudio...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Evo nakon šeste nularice sam se opustio, osjetim da me lagano počelo hvatati, nositi.
Nakon gola Juve krenu sa nekakvim atomskim presingom, kontam nećemo lako, ali ispiriše brzo...
Švajn je najbolji vezni na svijet, pa sad neću eto da kažem najbolji u našem timu,
ali igrač kojeg daleko najmanje možemo zamijeniti.
Ekipa(komplet)je odigrala vrhunski, pa i Robben je unio živost, trka, trka i trka,
a pokažite nam Mandžinu kilometražu, j.ebote 80 min. momčina sprintom proganja onog kosonju, brkonju i ćelu.
Fenomenalno, ali Švajn me očarao igrama ove sezone,
boljeg veznog u životu gledao nisam, a konkurencija je tu svemirska.
Riberi kao vruć nož kroz maslo
, Miler, Dante, Gustavo, Lam sve za 5,
ali Bujto
, pa je li ono moguće
, likčina leži i kupi lopte, a ostali preko njega k'o čunjevi se spotiču,
kako igra pa meni srce k'o Hum...
Nakon gola Juve krenu sa nekakvim atomskim presingom, kontam nećemo lako, ali ispiriše brzo...
Švajn je najbolji vezni na svijet, pa sad neću eto da kažem najbolji u našem timu,
ali igrač kojeg daleko najmanje možemo zamijeniti.
Ekipa(komplet)je odigrala vrhunski, pa i Robben je unio živost, trka, trka i trka,
a pokažite nam Mandžinu kilometražu, j.ebote 80 min. momčina sprintom proganja onog kosonju, brkonju i ćelu.
Fenomenalno, ali Švajn me očarao igrama ove sezone,
boljeg veznog u životu gledao nisam, a konkurencija je tu svemirska.
Riberi kao vruć nož kroz maslo
ali Bujto
kako igra pa meni srce k'o Hum...
Recimo ovako, da je Robben zabio jedan od ona dva gola koja je realno mogao zabiti, bilo bi 110% da je odradio utakmicu ovako je nekih 90% sve dobro odradio i sa tim trebamo i moramo biti zadovoljni.
Druze,mene zaboli briga sad koga god da dobijemo,naravno ako prodjemo, mada bih najvise volio Reala, to su nase stare musterije
Druze,mene zaboli briga sad koga god da dobijemo,naravno ako prodjemo, mada bih najvise volio Reala, to su nase stare musterije
Stern des Südens
Ponovo tajluis Gustavo radi nevjerovatno puno posla,njem izgleda samo treba davati velike tekme lige Prvaka.Bastijan odlican,Mandza jako dobar dobio po frnjoci od Kelinija al ok,Ribery je veceras radio dar mar sa igracima juveta,u datim momentima su smjesno izgledali,al mi je najdraze bilo gledati kad Buon dodaje loptu u aut,jer presing je bio vrhunski,nisu znali sta ih je strefilo,sad malo pretjerujem al ok,zalim za promasenim sansama ,,trebalo je biti 3+.,Bilal vrati zajam onom Vidalu ucepi ga majstorski,e neka je,trazio je,mora pokazati Frank ko je glavni na AA.Nista nije gotovo,ne smijemo sebi dozvoliti Arsenal u uzvratu,odirati jos bolju tekmu,i izbaciti ih bez primljenog gola.
VOLIM BAYERN
Kad se sjetim vremena kad je Amidža kojeg sad nema (sigurno s dvije plavke mezi)
htio da se riješimo Schweinsteigera.
@effe - ne zaboravi da se i dosta laktao što je njegov trademark a i Englez se bio nešto nameračio da ga pošalje ranije pod tuš.
@effe - ne zaboravi da se i dosta laktao što je njegov trademark a i Englez se bio nešto nameračio da ga pošalje ranije pod tuš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima li igdje podatak o pretrčanim kilometrima ekipno, a pojedinačno bi još bolje bilo?
Koliko god ono vraćanje Vidalu simpatično bilo(ono kad mu prstom veli psssst),
Ribi je ondje bio na pretankom ledu, i umalo da zbog gluposti propusti i polufinale,
ono nimalo bezazleno nije bilo,
a sve u svemu utakmica jako fer, čak i iznad takvih očekivanja,
bilo malo udri-vrati, lagana kucukanja,
a recimo Real je protiv nas išao krajnje grubo i agresivno,
njima je u prvom planu bilo povrijediti, a tek onda loptu uzeti,
međutim Juve me iznenadio fer sportskom igrom.
Koliko god ono vraćanje Vidalu simpatično bilo(ono kad mu prstom veli psssst),
Ribi je ondje bio na pretankom ledu, i umalo da zbog gluposti propusti i polufinale,
ono nimalo bezazleno nije bilo,
a sve u svemu utakmica jako fer, čak i iznad takvih očekivanja,
bilo malo udri-vrati, lagana kucukanja,
a recimo Real je protiv nas išao krajnje grubo i agresivno,
njima je u prvom planu bilo povrijediti, a tek onda loptu uzeti,
međutim Juve me iznenadio fer sportskom igrom.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 03 apr 2013, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="Klare"]Ima li igdje podatak o pretrčanim kilometrima ekipno, a pojedinačno bi još bolje bilo?
Bayern pretrčao 115km, a Juve 117km. Ne znam pojedinačno.
Bayern pretrčao 115km, a Juve 117km. Ne znam pojedinačno.
Kako je odlično uklizao s leđa Barzagliju i uzeo mu loptu i gurnuo Riberya u prilikueffe_sa je napisao/la:Ribery je cijelu sezonu maestralan......![]()
Ma gledaj, više je bitniji stvari, ključnih uradio Mandžo večeras, jer je vršio pritisak kad se rezultat lomio, nevjerovatno je radio, a borio se još s onakvim gorostasima u odbrani Juvea. Još upisao i asistenciju i dosta puta dobro vladao loptom. Odlično dobivao duele, gradio se i time donosio veliku sigurnost u igri Bayerna.
A Ribery je bio borben, imao je sjajne poteze, majstorije pravio, ali et ovom gore bi dao prednost, samo zbog toga što se Ribery nešto kasnije probudio...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Kad je Magath rekao za Mandžu da može 2 ili 3 meča trčati bez problema sve vam je jasno
Who is Mario Gomez
Who is Mario Gomez
E to što se lakta, to ja kod njega i volim. Znaš vjerovatno da sam dosta puta ponovio da smo mi u zadnje vrijeme imali ekipu koja jest trkački i borbeno njemačka, ali da nije dovoljno njemački-prgava (ili Bayernovski prgava). E da je bila ta njemački-prgava prošle sezone, vjerovatno bi sad klempo bio kod nas. Iako na tu dozu njemačke borbenosti,tog šmeka, Mandžo doda naravno onog balkanskog šmeka i onda je sve sjajno. E tad je bal, a jedan od takvih balova je ovakva utakmica ko večeras....Saurman je napisao/la:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
mandzina borbenost je za pohvaliti, ali ta laktanja i ti vidovi dokazivanja nisu za top klubove, narocito kad vidimo kako su sudije postale i bezobrazno rigorozne i za sta sve daju crvene u ligi prvaka,dobar vam je mandzo sad, a da popije neki crveni zbog laktanja,odmah postaje tragicar, tako da to treba s oprezom uzetieffe_sa je napisao/la:E to što se lakta, to ja kod njega i volim. Znaš vjerovatno da sam dosta puta ponovio da smo mi u zadnje vrijeme imali ekipu koja jest trkački i borbeno njemačka, ali da nije dovoljno njemački-prgava (ili Bayernovski prgava). E da je bila ta njemački-prgava prošle sezone, vjerovatno bi sad klempo bio kod nas. Iako na tu dozu njemačke borbenosti,tog šmeka, Mandžo doda naravno onog balkanskog šmeka i onda je sve sjajno. E tad je bal, a jedan od takvih balova je ovakva utakmica ko večeras....Saurman je napisao/la:
nije mandzo nista posebno, al opet je posebniji od gomeza, bayern je jednostavno prejak i onda se tu moze provuci i napadac tipa mandzo, to sto je on borben i sto se trudi to je normalna stvar, dje ces se ne boriti za tako veliki klub, za tako velike pare i u tako bitnim utakmicama,pizaro da je malo mladji bio bi doktor i za mandzu i za gomeza, mada meni je mandzo pravo simpa i volio bi da jos napreduje, sjecam ga se jos iz dinama i drago mi je vidjeti kad tako momak iz nasih tih smijesnih liga izbori se u top klubu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Muskelbündelriss
bis voraussichtlich: Mitte Mai 2013
Kroos
Znači Lahm, Dante i Mario se moraju čuvati u uzvratu da bi igrali polufinale ako se plasiramo a hoćemo aBd.
Poslije uzvrata se brišu kartoni eto prilike za Martineza
@Romario
Borbenost i agresivnost kakvu Mandžo posjeduje je nešto rijetko kod napdača. Koji to napadač još ima recimo osim starog Rooneya ?
Kroos
Znači Lahm, Dante i Mario se moraju čuvati u uzvratu da bi igrali polufinale ako se plasiramo a hoćemo aBd.
Poslije uzvrata se brišu kartoni eto prilike za Martineza
@Romario
Borbenost i agresivnost kakvu Mandžo posjeduje je nešto rijetko kod napdača. Koji to napadač još ima recimo osim starog Rooneya ?
Neutral je napisao/la:Muskelbündelriss
Kroos![]()
Poslije uzvrata se brišu kartoni eto prilike za Martineza![]()
@Romario
Poslije 1/4 se brišu kartoni ako se ne varam.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neutral je napisao/la:Muskelbündelriss
Kroos![]()
Poslije uzvrata se brišu kartoni eto prilike za Martineza![]()
@Romario
ma kad se sve oduzme i sabere, pored toga sto je borbenost pozitivna osobina u fudbalu, za jednog spic napadaca je ipak to najmanje vazno, pogotov ako igras za masineriju kakva je bayern, tu su osobine koje se cijene hladnokrvnost, osjecaj za gol, lucidnost, brzina, inteligencija.. borbenost nije nesto bitna,narocito ako se ogleda u laktanju i kao sto effe kaze prgavosti, to je nekad prolazilo, sad su kriteriji drugaciji vidite to i sami, sudije daju crvene za svaku grubost i prgavost i onda kad je smijesno da se pokaze takodrasticna kazna. tako da bi ja vise volio da mandzo bude bolji u driblinzima i majstorijama, a prgavost je prevazidjena vec
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ti prvo nemaš pojma o kakvoj sam ja prgavosti pričao, jer si ti ko neki fudbalski romantik. A ti bi trebao znati da je romantizam prošao. Al ti i dalje traži svoju Lauru, možda je nekad pronađeš.....Romariooo je napisao/la:
borbenost nije nesto bitna,narocito ako se ogleda u laktanju i kao sto effe kaze prgavosti, to je nekad prolazilo, sad su kriteriji drugaciji vidite to i sami, sudije daju crvene za svaku grubost i prgavost i onda kad je smijesno da se pokaze takodrasticna kazna. tako da bi ja vise volio da mandzo bude bolji u driblinzima i majstorijama, a prgavost je prevazidjena vec
A ono što Mandžo radi, itekako prolazi, ta doza pozitivne prgavosti koju su donijeli Mandžo i Dante je unaprijedila Bayern i digla ga stepenicu više. Ali što je najgore opet pojma nemaš o čemu ja pričam. Možda ti nekad nacrtam...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.