joj nesto je ovo daleko.. jedno 50m pa jedan stadion.. i + jos jedno 50 metara... pa hotelske sobe...alen_82 je napisao/la:puno me care pitas ja sam 1500km od zeniceopusteno je napisao/la:koliko je ovo daleko od hotela,da li se uopste cuje do njih?alen_82 je napisao/la:vo malo zive slike iz zenice
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
ser del barça es el millor que hi ha !
ma ljudi nocu se sve zivo cuje sta vam je... a pogotovo kad te nesto iritira, ja kad opazim da kaplje u kupatilu ne mogu zaspat od tog kapanja a kamoli u noci ova dreka, ovo se cuje sigurno makar solidno u njihovim sobamapik je napisao/la:Pa daleko je nekih 200 metra,nevjerujem da su culi ovo Portugalciopusteno je napisao/la:koliko je ovo daleko od hotela,da li se uopste cuje do njih?alen_82 je napisao/la:vo malo zive slike iz zenice
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Postoji li kakva mogucnost da im se pojaca grijanje. Onda bi doslo do otvaranja prozora, eh tad bi najbolje culi sirene i motorke.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
omerbavarac je napisao/la:Postoji li kakva mogucnost da im se pojaca grijanje. Onda bi doslo do otvaranja prozora, eh tad bi najbolje culi sirene i motorke.![]()
AeroPlus je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Postoji li kakva mogucnost da im se pojaca grijanje. Onda bi doslo do otvaranja prozora, eh tad bi najbolje culi sirene i motorke.![]()
Ti hoces ljude da unistis skroz a ne da ih umoris
I treba ciganiju unistit....Zale se na travnjak
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Bosno moja da vidis meraka ide Ciro na SP preko Portugala
Uh **** me trema opasno
Uh **** me trema opasno
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nek Mirisu avlije,nek se svako SP raduje,Usred Bosne ponosne nek se pjeva Zmajevi su na putu AFRIKE 
hehehehe jako dobroNade je napisao/la:Nek Mirisu avlije,nek se svako SP raduje,Usred Bosne ponosne nek se pjeva Zmajevi su na putu AFRIKE
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Idem izic na pice, sjedim vec 4 sata za komp.. cekajuc ove informacije iz Zenice
Kod mene tek 8 sati **** te, idem ubit vrijeme jer ovako to slabo ide !
Lahka vam noc dijasporo, a dobro jutro Bosno i Hercegovino ako Bog da da slavimo danas/sutra svi sirom svijeta.
Kod mene tek 8 sati **** te, idem ubit vrijeme jer ovako to slabo ide !
Lahka vam noc dijasporo, a dobro jutro Bosno i Hercegovino ako Bog da da slavimo danas/sutra svi sirom svijeta.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
ma ljudi u zenici je ludnica....ja se nalazim nesto manje od 5km od centra grada i cula sam vatromet u sobi:mrgreen:
sve u svemu,sutra im nece biti lahko...samo se nadam da nece bit posljedica po nas,da nece biti vecih belaja
sve u svemu,sutra im nece biti lahko...samo se nadam da nece bit posljedica po nas,da nece biti vecih belaja
Morat cu opet gledat pjan utakmicu,nema sanse od treme da gledam normalno .....Ljudi Euforija ubii 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Joj evo nam jos jedna zenska osoba na forumuemina_ze je napisao/la:ma ljudi u zenici je ludnica....ja se nalazim nesto manje od 5km od centra grada i cula sam vatromet u sobi:mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To nam treba, sto vise djevojaka.....................
dobro vam doslaPonos Torina je napisao/la:Joj evo nam jos jedna zenska osoba na forumuemina_ze je napisao/la:ma ljudi u zenici je ludnica....ja se nalazim nesto manje od 5km od centra grada i cula sam vatromet u sobi:mrgreen:
sve u svemu,sutra im nece biti lahko...samo se nadam da nece bit posljedica po nas,da nece biti vecih belaja![]()
![]()
![]()
Samo mali komentar ...
Razbit cemo ih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Razbit cemo ih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kimbo je napisao/la:Samo mali komentar ...
Razbit cemo ih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Zenicaniiiii mojiii...jel jos ide festa? 
vidis da nema nikogfico45 je napisao/la:Zenicaniiiii mojiii...jel jos ide festa?
Bas mi je dragoemina_ze je napisao/la:vidis da nema nikogfico45 je napisao/la:Zenicaniiiii mojiii...jel jos ide festa?svi su ispred hotela...i ja bih rado,ali sutra radni dan-nazalost.....
aBd...i ja se nadam...a ciro je obecao dovest zmajeve na fan-zonu ukoliko pobjedimofico45 je napisao/la:Bas mi je dragoemina_ze je napisao/la:vidis da nema nikogfico45 je napisao/la:Zenicaniiiii mojiii...jel jos ide festa?svi su ispred hotela...i ja bih rado,ali sutra radni dan-nazalost.....
![]()
SVAKA VAM CAST!! Nadam se da cemo svi slavit sutra zajedno
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.