Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Offside ovog donjeg crvenog.
Ako je ova linija paralelna sa linijom sesnaesterca onda sam ja rodjeni Kakanjac.
1946
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jos jedan delegat, ides gore u post...Head je napisao/la:Ako je ova linija paralelna sa linijom sesnaesterca onda sam ja rodjeni Kakanjac.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Treba biti iskren i reći da bi se ove "paralele" ne bi presjekle u beskonačnosti, već do aut linije (pod uslovom da se produži linija šesnaesterca).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ova tvoja slika je obično smeće, pogledaj ovu drugu http://www.zaslike.com/files/s5rxuhjjd9421jz8qrem.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Baja_Zvjerka je napisao/la:Jos jedan delegat, ides gore u post...Head je napisao/la:Ako je ova linija paralelna sa linijom sesnaesterca onda sam ja rodjeni Kakanjac.![]()
![]()
Ako se vec pravis pametan, uzmes pa dokazes suprotno... Ja velim da ti je to opticka varka, a ti bujrum povuci paralelnu liniju pa da vidimo gdje je ta "tvoja" paralelna, a gdje "moja"...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lijepo se vidi, i to bez ikakvih linija, da je donji crveni u offsideu, ali gornji nije. E sad, ne znam koji je od njih igrao loptom...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja i jesam uzeo tu sliku, jer su se na osnovu nje dvojica raspravljala da li je ofsajd, izrezao dio slike koji je glavni i ubacio liniju paralelnu sa sesnaestercom da se vidi da NIJE ofsajd...sock56 je napisao/la:Ova tvoja slika je obično smeće, pogledaj ovu drugu http://www.zaslike.com/files/s5rxuhjjd9421jz8qrem.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Baja_Zvjerka je napisao/la:Jos jedan delegat, ides gore u post...Head je napisao/la:Ako je ova linija paralelna sa linijom sesnaesterca onda sam ja rodjeni Kakanjac.![]()
![]()
Ako se vec pravis pametan, uzmes pa dokazes suprotno... Ja velim da ti je to opticka varka, a ti bujrum povuci paralelnu liniju pa da vidimo gdje je ta "tvoja" paralelna, a gdje "moja"...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lijepo se vidi, i to bez ikakvih linija, da je donji crveni u offsideu, ali gornji nije. E sad, ne znam koji je od njih igrao loptom...
Zar i ti sine Monoloze ??????? Evo nije mi bilo mrsko jos malo "crtati" u paintu, jel i dalje tvrdis da linije nisu paralelne ??? Savrseno paralelne, naravno nisu, jer debljina linije odstupa u deseti dio milimetra i u nekoj beskonacnosti bi se svakako presjekle... Ljudi, optickaaaaa varkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Monolog je napisao/la:Treba biti iskren i reći da bi se ove "paralele" ne bi presjekle u beskonačnosti, već do aut linije (pod uslovom da se produži linija šesnaesterca).
Evo i dokaza, ko ne vjeruje, otvori sliku i nek mjeri duzine ovih horizontalnih linija, prva i zadnja se razlikuju za nekih 1-2 mm, ali u svakom slucaju linije su paralelne i mogu odlicno posluziti onome sto zelimo da dokazemo, a to je da li je ofsajd ili nije...
http://postimg.org/image/jfoih3s0h/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Prva linija ti uopće nije ravna. Mora ići još lijevo donji dio... Po meni su noge gornjeg žutog i donjeg crvenog u liniji, ali je tijelo crvenog nagnuto u offside, a znamo da se za offside gleda svaki dio tijela osim ruke tj. sve s čim je dozvoljeno zabiti gol.
Kada u Paintu usporediš ovu gornju horizontalnu crtu i ovu najdonju, razlika je očigledna.
Kada u Paintu usporediš ovu gornju horizontalnu crtu i ovu najdonju, razlika je očigledna.
Zadnja izmjena: sock56, dana/u 03 apr 2013, 15:11, ukupno mijenjano 2 puta.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije savrseno ravna, ako cemo u naucnim okvirima govoriti, ali jeste ravna... Poravnata je bila sa linijom sesnaesterca i onda sam je samo pomjerio do noge igraca, a to sto ti se cini da je crveni naget ispred linije, nije, jer ima tu "Prostora" izmedju njih, tako da 100% nije ofsajd.sock56 je napisao/la:Prva linija ti uopće nije ravna. Mora ići još lijevo donji dio... Po meni su noge gornjeg žutog i donjeg crvenog u liniji, ali je tijelo crvenog nagnuto u offside, a znamo da se za offside gleda svaki dio tijela osim ruke tj. sve s čim je dozvoljeno zabiti gol.
Kad uzmes, i otvoris sliku, pa sa lenjirom izmjeris duzine prve i posljednje horizontalne linije, javi mi koliko je odstupanje, i da li po tebi mozemo reci da su to paralelne linije...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sve arhitetka do arhitětka. 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
I Sky Sport mu zavidi na grafici

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odpicke varka 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
U nedostatku argumenata, najlakse je stavljati
, ili pokusavati ispasti smijesan, ko misli da sam pogrijesio u necemu, nek kaze i dokaze, ja sam objasnio kako sam nacrtao i nema teorije da mozete dokazati suprotno, osim da ce se ove linije u beskonacnosti stvarno susresti, a na ovoj slici greska je manja od 1mm... Nisam arhitekta (cuj arhiTETKA
), nego masinac... Stid me je vaseg brukanja... 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ajde brate reci nam da se zajebavas i olaksaj svima 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
je.bo te lik ih ubjeđuje da nije bio ofside što njima odgovara, a oni ga ismijavaju i kontru mu pucaju.Znači ipak je bio ofside ? 

DRUG NEBI TI PUNCA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:U nedostatku argumenata, najlakse je stavljati![]()
![]()
, ili pokusavati ispasti smijesan, ko misli da sam pogrijesio u necemu, nek kaze i dokaze, ja sam objasnio kako sam nacrtao i nema teorije da mozete dokazati suprotno, osim da ce se ove linije u beskonacnosti stvarno susresti, a na ovoj slici greska je manja od 1mm... Nisam arhitekta (cuj arhiTETKA
![]()
![]()
), nego masinac... Stid me je vaseg brukanja...
De bola idi se pukni tokmakom...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- schweinsteiger
- Kontakt:

vopi je napisao/la:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Almir/Desktop/afdfsdfd.JPG
Nisam ni ja bas neki ljubitlj lewata, ali mislim da ovo dovoljno govori o njegovoj realizaciji. Na uzvratnoj ce se tresti mreza..![]()
U subotu prvo ocekujemo augsburg, tu ce klopp sigurno cuvati nekog za utorak, ali augsburga cemo rutinski odraditi..
Dade covjek primjer

#miasanmia
- tyler durden
- Kontakt:
Baja_Zvjerka
a dobar je i ovaj iznad

a dobar je i ovaj iznad

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.