Svaka cast extra videofixator je napisao/la:odoh leći ne mogu vise
evo zmajeva nek sve ono nesretno iz lisabona bude danas sretno nasoj drzavi ako Bog da![]()
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Svaka cast extra videofixator je napisao/la:odoh leći ne mogu vise
evo zmajeva nek sve ono nesretno iz lisabona bude danas sretno nasoj drzavi ako Bog da![]()
[youtube][/youtube]
Jeste dok ne dodje gostujuća ekipa, a gdje su nasi trenirali sinoc na Kosevu, mogao je Ćiro da je htio organizovati trening u Zenici, al njegova stvarfixator je napisao/la:čovječe božji ako do sada nisi skontao, gostujuca ekipa trenira na stadionu gdje ce se igrati tekma,a ne domaca ekipa, to su pravila fife i to je tako svaki put i svakomeEnZo_85 je napisao/la:Ne znam ni sta Ćiro sere sa ovim mijenjanjem stadiona, prvo Koševo, pa veceras Hrasnica umjesto da ih je odveo u Zenicu da treniraju, svaki dio terena im je bitan zbog orijentacije i da uvjezbavaju akcije, on njih "šalta" sad vamo sad tamo, ko da revijalna utakmica, penale pogotovo..joj Ćiro hajd idi se ti slikaj za reklamu i potpisuj ugovoro s Telecomom
Ti da si jednom u zivotu istrčao na "pravi" teren i odigrao utakmicu znao bih o čemu pričam, mozda sve sto znas o fudbalu znas s tv-a, novina ili mozda soccera tako da ne želim ulaziti u bilo kakve rasprave.harishp je napisao/la:Nisu nikada ni prije dok su na BP igrali u ovim kvalifikacijama.
Kakve su to gluposti,uostalom BP bolje znaju nego iko.
Mislim postovi nigdje veze
ma more, morelud_ko_struja je napisao/la:ma sudi talijan massimo moreti tako nesto
zajebo sam se roberto rosseti sudibudjavi je napisao/la:ma more, morelud_ko_struja je napisao/la:ma sudi talijan massimo moreti tako nesto
Rosseti...damir_82 je napisao/la:ma ne brine mene sudija..moreti je sudio finale EP-a prosle godine,i dosta je ok..autoritet na terenu,ne **** zivu silu...
nek je njima,a i nama s njima,sa srecom sutra...samo hrabro, po dva razlike, pa sta Bog da...
zar to onda ne bih bilo izjednacenoAmar14 je napisao/la:Imam Osjecaj da cemo ih dobiti 3-1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.