meni ne saljite ponude, ja sam odan svom klubu, kada ih uvedem u visi rang onda mozemo da pricamoBIHfan je napisao/la:Nista ti ne brini, vec se pregovara sa nekolko zvucnih imena, bice javnost obavijestena uskoro. Citajte avazov sport.Otelo je napisao/la:Ne bi sad bio sekretaru na mjestu.Treba naci igraca sa iskustvom dostojnog igranja u Delfinima,a usput i veoma mladog te perspektivnog.![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
pa moram da brinemBIHfan je napisao/la:Nista ti ne brini, vec se pregovara sa nekolko zvucnih imena, bice javnost obavijestena uskoro. Citajte avazov sport.Otelo je napisao/la:Ne bi sad bio sekretaru na mjestu.Treba naci igraca sa iskustvom dostojnog igranja u Delfinima,a usput i veoma mladog te perspektivnog.![]()
btw.29 golova u 3 sezone,mogli biste mene pitat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=2514
Novi sam član ekipe Delfina. Nekada najvrijedniji igrač ovog takmičenja is back on track
Spreman da trpam uveliko
Novi sam član ekipe Delfina. Nekada najvrijedniji igrač ovog takmičenja is back on track
Spreman da trpam uveliko
šuti, prošle godine nismo ni do baraža došliMaestro^^ je napisao/la:Ma moze i baraz , nema ovdje Portugala.anonimni je napisao/la:ma ništa 3., samo prve dvije pozicije, ne ide mi se u baraž![]()
obavezno !donCorleone1892 je napisao/la:Hvalaanonimni je napisao/la:bravo @donCorleonedebi i gol, k'o ja kad sam uš'o u ekipu
![]()
idemo polahko ka vrhu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nema potrebe da meni, kao najboljem igracu lige, saljete poziv. Napustanje Grizzliesa ne dolazi u obzir.BIHfan je napisao/la:Nista ti ne brini, vec se pregovara sa nekolko zvucnih imena, bice javnost obavijestena uskoro. Citajte avazov sport.Otelo je napisao/la:Ne bi sad bio sekretaru na mjestu.Treba naci igraca sa iskustvom dostojnog igranja u Delfinima,a usput i veoma mladog te perspektivnog.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja se sve nado da cu u prvu preko veze

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neutral je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=2514
Novi sam član ekipe Delfina. Nekada najvrijedniji igrač ovog takmičenja is back on track![]()
Spreman da trpam uveliko
Dobro dosao u najuspijesniju ekipu sportsport.ba lige.Nadam se da ces biti zadovoljan u timu a i tim da ce biti zadovoljan sa tobom.Sretno i tebi i nama
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Hvala drug, dominacija je neminovna 
Dobar bod u gostima, bravo forza. Vidim da su jedino Grizzlies pobjedili kao gosti, koliko ovi ludjaci imaju pobjeda za redom sada?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ubacite me u listu strijelaca, vrijeme je pogotovo kada uzmemo u obzir da cu do kraja sezone biti na prvom mjestu iste 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bolje da odem ovako dok se nisam skroz srozao...haj' i ti lagano u mirovinulegenda reala je napisao/la:I tebe stalo nema teorije ništa pogoditi, nekad prosjek 15 golova, sad 5, isto i mene
Sad ce Delfini sa Neutralom proigrati k'o u dobra stara vremena.
- legenda reala
- Kontakt:
Razmišljo sam al žao mi da napustim, a u kanalu sam gorem nego Tores, nekad sam u dva susreta zabijo više nego ove sezoneadnan24 je napisao/la:Bolje da odem ovako dok se nisam skroz srozao...haj' i ti lagano u mirovinulegenda reala je napisao/la:I tebe stalo nema teorije ništa pogoditi, nekad prosjek 15 golova, sad 5, isto i mene![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
adnan24 je napisao/la:Bolje da odem ovako dok se nisam skroz srozao...haj' i ti lagano u mirovinulegenda reala je napisao/la:I tebe stalo nema teorije ništa pogoditi, nekad prosjek 15 golova, sad 5, isto i mene![]()
Sad ce Delfini sa Neutralom proigrati k'o u dobra stara vremena.
Biti će trpanja
12 kolo - GOOL kola -adis.p (NK Vukovi zla ) - Manchester City -Newcastle 4:0
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Bravo ja!123456 je napisao/la:12 kolo - GOOL kola -adis.p (NK Vukovi zla ) - Manchester City -Newcastle 4:0
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
a hoces da se oprastasadis.p je napisao/la:Bravo ja!123456 je napisao/la:12 kolo - GOOL kola -adis.p (NK Vukovi zla ) - Manchester City -Newcastle 4:0![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=7351" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispravite ovo...
Ispravite ovo...
SAMO ČELIK !
ispravljeno.Hvala na ukazu
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Odigrao sam svoje i prije postanje vidim kapiten odigrao 3 ili 4 utakmice kao i ja
Malo sam promjenio i to je to 
Sto kasni tabela?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.