Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Real je toliko jaci od Galate da se ja zapitam zasto se ovaj mec veceras uopste i igra? Jedino logicno objasnjenje je da se igraci Reala malo umore i potrose pred polufinale eventualno zarade koji zuti karton.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nećemo sad pretjerivati. Imaju par odličnih individualaca koji mogu Realu opasno zaprijetiti (Sneijder, Drogba, Yilmaz, Altintop i još par njih).BigBigBang je napisao/la:Real je toliko jaci od Galate da se ja zapitam zasto se ovaj mec veceras uopste i igra? Jedino logicno objasnjenje je da se igraci Reala malo umore i potrose pred polufinale eventualno zarade koji zuti karton.
Pogotovo kad se zna koliko je Real slab iz prekida trebat će se svesti greške na minimum, Sneijder čeka k'o napeta puška.
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 03 apr 2013, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real je realno jaci, ali smijem se kladit da ih nece razvalit.. Galata je opasna ekipa.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma i Pipita je u kanalu, samo mu se ponekad otvori šansa da pogodi prazan gol. I strepimo kad izađe sam pred golmana hoće li šutirati u njega ili pored/iznad gola.
Mi ćemo razvaliti Galatu, to je prosječna ekipa.
Mi ćemo razvaliti Galatu, to je prosječna ekipa.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Mi nismo prosječni?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Pa dok igraju Higuain, Di Maria i sl. laici možda i izgledamo kao prosječna ekipa, ali s najboljim na planeti kao što su Xabi, Mourinho i Ozil, pobjeda ne izostaje i oni nas u najelitnijem nogometnom takmičenju, kako Felipe Melo reče, čine najboljom ekipom.LBJ MVP je napisao/la:Mi nismo prosječni?
2012/2013
Mi smo drugi trenutno u najelitnijem nogometnom takmičenju na svijetu.RealMoudrid je napisao/la:Pa dok igraju Higuain, Di Maria i sl. laici možda i izgledamo kao prosječna ekipa, ali s najboljim na planeti kao što su Xabi, Mourinho i Ozil, pobjeda ne izostaje i oni nas u najelitnijem nogometnom takmičenju, kako Felipe Melo reče, čine najboljom ekipom.LBJ MVP je napisao/la:Mi nismo prosječni?
Mourinho je najbolji cigan možda na svijetu,ništa drugo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nek Drogba opet ima magicnu noc i to je to,mozda je Yilmaz u ovom trenutku i opasniji.Mislim da ce Real dobiti ali da ce ih razvaliti,nece.
slazem se sa sastavomRealMoudrid je napisao/la:Diego Lopez
Arbeloa - Varane - Ramos - Coentrao
Xabi - Khedira
Di Maria - Ozil - Ronaldo
Benzema
garant će izvesti ovaj očekivani sastav, osim ako se ne bi Pepe opet negdje utrpao, mada mislim da je njemu odzvonilo što se prve postave tiče (fala Bogu)
sto se tice napada bolje Higuain ovaj bar trci
mi smo imali prosjecne rezltate u LP sve dok Muo nije dosaoLBJ MVP je napisao/la:Mi smo drugi trenutno u najelitnijem nogometnom takmičenju na svijetu.RealMoudrid je napisao/la:Pa dok igraju Higuain, Di Maria i sl. laici možda i izgledamo kao prosječna ekipa, ali s najboljim na planeti kao što su Xabi, Mourinho i Ozil, pobjeda ne izostaje i oni nas u najelitnijem nogometnom takmičenju, kako Felipe Melo reče, čine najboljom ekipom.LBJ MVP je napisao/la:Mi nismo prosječni?
Mourinho je najbolji cigan možda na svijetu,ništa drugo.
Kad mi balavče od 15 godina izvali onakvu stvar o Mourinhu...
Koliko god da rom ario,kanta ili arena pišu gluposti o Madridu više zvoni kad slinavi petokolonaši to rade, ali klub je veći od tog,srami se slino što ti postovi liče na postanje kante ili arene.
Koliko god da rom ario,kanta ili arena pišu gluposti o Madridu više zvoni kad slinavi petokolonaši to rade, ali klub je veći od tog,srami se slino što ti postovi liče na postanje kante ili arene.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Pročitao sam post samo da izbrojim koliko si mi uvreda napisao(ne brini se neću te prijaviti).Kad vidim kako pišeš ne bih nikad rekao da si stariji od mene.Barem se ne ponašaš tako
Tebi očigledno klub nije veći od Mourinha,zanima me i jesil navijao za Real prije njega
Čuj petokolonaš
Skinuće te s liste ignoriranih nasmijem se uvijek kad kliknem da pročitam post
Ako si se poznao u postu ok.
Ko god piše stvari onako kako ih arena bp ili kanta vide ne može bit madridista da yebe ježa.
Mada nije na meni da odlučujem bilo šta ,Madrid ima predsjednika i on je tajj koji brine o dobrobiti kluba.
A uvreda? Balavac i slino je općeprihvaćena forma za djecu koja pišu o stvarima koje ne razumiju.
Inače nemoj me štediti slobodno prijavi,neka ljudi vide i odluče.
Ko god piše stvari onako kako ih arena bp ili kanta vide ne može bit madridista da yebe ježa.
Mada nije na meni da odlučujem bilo šta ,Madrid ima predsjednika i on je tajj koji brine o dobrobiti kluba.
A uvreda? Balavac i slino je općeprihvaćena forma za djecu koja pišu o stvarima koje ne razumiju.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RealMoudrid
- Kontakt:
El once del Galatasaray estará formado por Muslera; Eboué, Dany, Semih, Riera; Hamit, Selcuk, Melo, Sneijder; Burak Yilmaz y Drogba.
2012/2013
Jel ti sanjas mene, arenu i ostale ?madridist je napisao/la:Ako si se poznao u postu ok.
Vidim svaki drugi post nas uzimas u usta.
Cuj on neki madridista.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Madridista naravno,Tuco

ne sumnjaj u to nikad.

ne sumnjaj u to nikad.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja kont'o ti obicni bosanac koji Evropu moze vidjeti samo preko neta. 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Znaci ako si bio na SB, onda si navijac reala, a ovako preko neta, nista.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Od svega mi je najjače kad se sam odazoveš na kanta
.I dobro je da si konto,vježbanjem ćeš uspjeti.
Jbg uzmi kako hoćeš bošnjak,bosanac,doživotni navijač reprezentacije BiH i Real Madrida .
Jbg uzmi kako hoćeš bošnjak,bosanac,doživotni navijač reprezentacije BiH i Real Madrida .
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 03 apr 2013, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma ovaj je toliko zatucan da stvarno misli da je madridista.trxel je napisao/la:Znaci ako si bio na SB, onda si navijac reala, a ovako preko neta, nista..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.