Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

300
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la 300 » 18 nov 2009, 08:58

BiH - Portugal 3:1 (1:0)

Medunjanin 28
Dzeko 72
Jahic 87

:D :D
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 18 nov 2009, 08:59

tarikz je napisao/la:Joj ljudi da vidite sta sam sanjao:

Bosna igra protiv Portugala i u 17. minuti dobijemo penal - strijelac Ibisevic, onda nam dosude u 60. minuti penal - strijelac opet Ibisevic. Onda ovako 88.minut i prekine se utakmica, ne znam ni ja razlog, nisam to uspio vidjeti te niko ne prode na SP. Onda drugi san - Portugal rano vodi golom Nanija, ja sa probudim i kazem sebi - ako nece BiH, nece ni Portugal. Treci san - BiH dala gol preko Muslimovica a BiH prosla na penale.

Burna noc :D :D :D :D
hajd pokusaj jos jednom zaspati :D
Volim te Bosno!!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 18 nov 2009, 09:02

300 je napisao/la:BiH - Portugal 3:1 (1:0)

Medunjanin 28
Dzeko 72
Jahic 87

pa daj ba ko je za njih dao gol,to me zanima?':D:D

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 18 nov 2009, 09:03

princx je napisao/la:evo ja nocnu radio pa odmah na kom.ovdje 06 16h.

HAJMO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:D :D :D :D :D :D :D

UH JESAM BOLESTAN
BOLESTAN SAM MAJKO
BOLESTAN SAM ZENO
SAMO DVA GOLA ME CUPAJU
BOLESTAN SAM NARODE MOJ
BOLESTANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

OPS.sada mi je malo lakse,lakse dusi mojoj
malo sam se istresao
:idea: :idea: :idea:

upomocccccccccccccc :o :o :o

Invaders
Kontakt:

Post Postao/la Invaders » 18 nov 2009, 09:07

Idemo sjebat Portugalceeeee :D

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 18 nov 2009, 09:18

kenoo je napisao/la:
300 je napisao/la:BiH - Portugal 3:1 (1:0)

Medunjanin 28
Dzeko 72
Jahic 87

pa daj ba ko je za njih dao gol,to me zanima?':D:D
liedson 59 i to nosom :o :lol: :lol:
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 nov 2009, 09:20

Bog vas čuo !!! Ima da nas nema ako se to desi. Iako sam malo prehlađen i neću iz kuće da izlazim al ima da napravim lom u fotelji ako pobjedimo :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

south_boys
Kontakt:

Post Postao/la south_boys » 18 nov 2009, 09:22

nick je napisao/la:zaspala zenica?

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 18 nov 2009, 09:23

pa ljudi placem kad cujem ove pjesme na svakom kanalu i vidim ove golove iz ranijih utakmica..
ma sad mislim da je nemoguce da se veceras ne pobijedi i ne slavi,jer osjeti se da svi bilo mladi stari,musko zensko svi svi cekaju to slavlje,to je potrebno nama,bosancima i hercegovcima,toga smo uvijek zeljni vise nego ostali..nemoguce je da se ovoliko i ovako ceka i da veceras tugujemo,bilo bi to zaista razocaravajuce..iako treba biti ponosan na ove momke ako izgube 6-0 jer niko nije ovo ucinio..izedite sam ona ulice i bit ce vam jasno..

molim vas momci samo veceras

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 18 nov 2009, 09:31

Portugalski mediji najavljuju damjanovica u prvoj postavi, mislim da ce tako i biti jer se ne smijemo otvoriti kao sto neki prizeljkuju jer to bi nam bila smrt, vidjeli smo svi protiv spanije sta nam se desilo, tako da sam ubijedjen da damjanovic pocinje

nidjeveze
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze » 18 nov 2009, 09:36

ajde postajte malo slike zenice od jutros da osjetim atmosferu.....razbolih se 2 dana pred tekmu moram sad i kartu prodat ..... al ima da mi stan gori večeras :D :D

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 18 nov 2009, 09:38

vermalen je napisao/la:LJUDI STA VAM JE KAKAV DAMJANOVIC MISIMOVIC VECERAS IGRA 100% ................
Igra miske ali igra i damjanovic, vidjeces, to je jedino rjesenje gdje mozemo nesto ocekivati, shvatite da se ne smijemo otvoriti, igrati na nulu do 60 minute i onda akobogda krenuti na sve ili nista jer ako se otvorimi ovi ce nam ga zabiti sto posto

blues
Kontakt:

Post Postao/la blues » 18 nov 2009, 09:44

pinoche je napisao/la:
vermalen je napisao/la:LJUDI STA VAM JE KAKAV DAMJANOVIC MISIMOVIC VECERAS IGRA 100% ................
Igra miske ali igra i damjanovic, vidjeces, to je jedino rjesenje gdje mozemo nesto ocekivati, shvatite da se ne smijemo otvoriti, igrati na nulu do 60 minute i onda akobogda krenuti na sve ili nista jer ako se otvorimi ovi ce nam ga zabiti sto posto
Ne smijemo mi rizikovat da cuvamo nulu do 60-te... Jer, sta ako povedes u 70- toj i odmah primis gol... Nemas vremena za popravni
Treba zabit dva gola u prvom poluvremenu i onda se malo pritvorit

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 nov 2009, 09:46

Da ne bude sve mi neki strucnjaci znamo najbolje ... ali zatvoriti se protiv Portugala definitivno nije najbolja opcija cak i kad imas povoljan rezultat, napad je najbolja odbrana.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Invaders
Kontakt:

Post Postao/la Invaders » 18 nov 2009, 09:52

Ma samo da je dobit veceras :twisted:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 18 nov 2009, 09:55

ljudi moji dragi, ako ibisevic bude igrao nema nista od golova.
mora i treba muslimovic igrati. sve uspjehe u kvalifikacija su napravili dzeko i muslimovic, jednostavno se bolje snalaze i slazu. vedo je vise za izradjene akcije, za otvaranje prostora, a ova dvojica su za guzve u 16.

ako ne izadje muslimovic, nema golova.

moj osjecaj za tok susreta:

navalice oni prvih 15min i zabiti nam ga
mi cemo se probuditi i izjednaciti do poluvremena
u drugom poluvremenu navaljujemo u mahovima, borba na sredini, portugalci kolju na sredini, prljavo se igra
i onda u 75 ga zabijamo
delirijum na tribinama
i zadnjih 10min se igra viktorije pred njihovim golom - sve ili nista
da li ce pasti u 90-toj za 3:1 vidjecemo - tu vec igra sreca - nismo je imali u portugalu!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 18 nov 2009, 09:56

ma isto ko protiv spanije samo sto sad ocekujem da dzeko i vedo za promjenu zabiju iz gotovo svake prilike, 2:0 u prvih po sata onda im dat loptu nek se igraju do jedno 40-tak metara tu ih lomit slat lopte u kontru zabit jos jedan eventualno dva i zdrao, pred kraj im pustit jedan gol da nisu dzaba dolazili u zenicu i toj to .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 18 nov 2009, 09:56

Ma kakva taktika vise,zatvorit se , otvorit se ovo-ono,JURIS 90 minuta i samo tako možemo očekivat prolaz,koje zatvaranje............ :evil: :evil: :evil: :evil:

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 18 nov 2009, 09:57

ljudi sad sam slusao ovog vodu fanatikosa i samo me zainteresovala posljednja njegova recenica kada je rekao da NJEMU NESTO OKO MISIMOVICA SMRDI..
vjerujte mi i meni nesto osmrdi,ako se neko od vas sjeca ja sam poslije prve utakmice rekao da po meni misimovic ne moze odigrati onako lose,to je nemoguce,gledao sam ga 1000 puta i cuvala su ga po petorica igraca,a on nikada onako igrao,imao sam osjecaj kao da je primio pare da odigra onako..naravno da ja ne vjerujem u to,i nema para za koje bi covjek ovu utakmicu "prodao",ali ima nesto..ljudi ima nesto..i sad sam siguran da ima nesto,zar vi stvarno mislite da se mogao na obicnom treningu povrijediti,tek onako?? pa znamo svi da nije sklon povredama i da bi svaki igrac ovu utakmicu igrao sa jednom nogom,ljudi ima Boga mi nesto tu u vezi njega,samo ja nemam ideju sta je..vidite da niko tupavo i ne spominje tu povredu i kako je doslo do nje,nezna niko..kazem vam ne vjerujem da su neke pare u pitanju,mislim da je nesto puno vise,smrdi tu nesto,kao da mu mozda neko prijeti za porodicu..svi znamo da je on obiteljski covjek koji je uvijek obitelj stavljao na prvo mjesto,i jedino mi to pada na pamet,jer stalno razmisljam o tome,ali smijem se zivotom zakleti da ima nesto..volio bih cuti vase misljenje,da me bar hoce neko kako utjesiti..
volio bih ja da je patka to za povredu ida ce veceras izaci na teren,ali me strah da iako izade,odigra onako lose..
molim vas razmislite o ovome,pomozite mi..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.