FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sviđa mi se kod Urdinova to što čovjek nije pogriješio ni jednom do sada kako je ušao
Njegov stil igre je za gostujuće tekme 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Stanic koliko god zna biti los pored Bekrica i donekle Jamaka je jedini igrac koji moze uzeti loptu i sam stvoriti sansu...
Samo se nadam da ovi njihovi nece prekinuti tekmu, imam neki osjecaj
Samo se nadam da ovi njihovi nece prekinuti tekmu, imam neki osjecaj
Stana najbolji nas igrac ovog proljeca, a i ova tekma je dosad nasa najbolja i pokazuje napredak lagani.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Prvi gol Stanica u sezoni. Naso je dobro mjesto gdje ce zabit! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
DESNEAAA RASLJEAAA
Dobar Stana na krilu.
Dobar Stana na krilu.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
ogromni napredakpropuh je napisao/la:Stana najbolji nas igrac ovog proljeca, a i ova tekma je dosad nasa najbolja i pokazuje napredak lagani.
FKŽ !
Malo im sto gube, jos ce dobre pare da izlete za ovu bakljadu. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Znam da će me Amar poslušati i da će ovako biti i dalje, da će ga prebaciti na krilo a urdinov zauzeti njegovo mjesto na beku.
A i ove pi.cke cim gube fol neke baklje, ulijetanja na teren, dimne zastave i slicno.
Stisni pa budi gospodin i kad izgubis.
Stisni pa budi gospodin i kad izgubis.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Trequartista
- Kontakt:
Stanić je uvijek bio dobar u napadu, a u odbrani truba, to i večeras pokazuje. Bit će nešto od njega i Urdinova po ovom lijevom beku.
Čim Jamaka nema odmah druga ekipa, Zola duplo bolji kad ima neko da mu čuva leđa, kao večeras Hasanović.
Dobra bakljada, što jest jest.
Čim Jamaka nema odmah druga ekipa, Zola duplo bolji kad ima neko da mu čuva leđa, kao večeras Hasanović.
Dobra bakljada, što jest jest.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Željo je mašina,na ovoj njivi igrati ovako.....Ko išta kaže loše za Stanu,odmah ban !
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
to je to... kad nas provociraju dobiju po guzici... neka svi to u bosni znaju... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nisam bio siguran u prošloj tekmi, ali nakon ove sam siguran 100%, Amar je vratio Svraku na njegovu poziciju off veznog gdje se nadavao golova, a to je u mogućnosti jer ga Hasanović štiti iza zajedno sa Zolom... Jedan od razloga što nam se igra podigla...
Zeljo oni traze treci.................pa dajte im ga haha
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bitno je sad da antolovic ne primi gol, jer bi oborio rekord lige... golman sa najduzim nizom bez primljenog gola u kupu... to je do sada rekord guse sa 528 minuta, a ako antolovic zavrsi utakmicu bez primljenog gola imace 533 minute
FOR PAUL
FOR PAUL
Boga mi Amar pogodi sa Hasanom, Zola i Muamer imaju vise slobode... Urdinov dobar, Stana sjajan... VOLIM TE ZELJO!
Ko nece imati pravo igranja u finalu,imal bogi kartone jel mu ovo treci ???
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nije, prvi tekterabajt je napisao/la:Ko nece imati pravo igranja u finalu,imal bogi kartone jel mu ovo treci ???
FOR PAUL
FOR PAUL
Je li ono u prvom ovaj makedonac dva puta ispao.Vrijeme je i za Aru.U ovako raterećenoj tekmi mogao bi biti sasvim dobar.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, avalPacidoroP, dinotm87, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, lakilone, legendarnadruga, Lokomotifa, MukiBek, Orvel, Paromlinac, ristagrad, Strumfinho, tiagofaria25, torbica, VolimBiH96 i 201 gost.