Kvesica !.SB90 je napisao/la:sad to mozda i ne izgleda toliko zanimljivo, al zamislite da vam je neko na pocetku sezone rekao da cemo polufinale kupa igrati i dominirati bez zebe, beslije, jamaka, smajica i prakticno bekrica
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dao autogolUltras1921 je napisao/la:moze li neko napisati kako je Urdinov odigrao?
bravo Zeljooo

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- champions1921
Nista posebno ali prva mu je tekma.. Ucestvovao u akciji kod prvog gola.. U defanzivi malo nesiguran.. Bice pojacanje jer nam se sa njim na beku otvaraju mnoge opcije za napad, sto se te lijeve strane tice a i da ne pominjemo da nam je ljevak bio neophodan..Ultras1921 je napisao/la:moze li neko napisati kako je Urdinov odigrao?
bravo Zeljooo
BUDI ŽELJO !!!
Plava lokomotiva u finalu Kupa BiH!
http://fkzeljeznicar.ba/plava-lokomotiv ... -bih/5049/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/plava-lokomotiv ... -bih/5049/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Osvetili smo komsije
SVI U LUKAVICUU !!

SVI U LUKAVICUU !!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
sta reci... mozda vas bas i ne volim, mozda vam na klupi sjedi lik kojeg ocima ne mogu (ne zbog uspjeha nego zbog prepotentnosti) ali uzeti 5 trofeja od 6 mogucih u 3 godine je velika stvar taman da se igra kantonalna liga ... svaka cast (brojim i ova dva kup i prvenstvo jer nije siroki spreman da vvas dobije u 2 tekme realno )
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- ASD
- Kontakt:
Koju je poziciju igrao?champions1921 je napisao/la:Nista posebno ali prva mu je tekma.. Ucestvovao u akciji kod prvog gola.. U defanzivi malo nesiguran.. Bice pojacanje jer nam se sa njim na beku otvaraju mnoge opcije za napad, sto se te lijeve strane tice a i da ne pominjemo da nam je ljevak bio neophodan..Ultras1921 je napisao/la:moze li neko napisati kako je Urdinov odigrao?
bravo Zeljooo
Beka ili krilo?
Pozitivno sam iznenadzen danasnjom igrom,sve cestitke -BRAVO BRKO
Muharemovicu odlazi iz Zelje
4 uzastopno finale BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- champions1921
Beka, a Stanic otisao na krilo posle povrede Bekrica..ASD je napisao/la:Koju je poziciju igrao?champions1921 je napisao/la:Nista posebno ali prva mu je tekma.. Ucestvovao u akciji kod prvog gola.. U defanzivi malo nesiguran.. Bice pojacanje jer nam se sa njim na beku otvaraju mnoge opcije za napad, sto se te lijeve strane tice a i da ne pominjemo da nam je ljevak bio neophodan..Ultras1921 je napisao/la:moze li neko napisati kako je Urdinov odigrao?
bravo Zeljooo
Beka ili krilo?
BUDI ŽELJO !!!
Kristica papka opet u izvjestaju kaze trece uzastopno finale.
Namjestena utakmica,uprava Zelje platila Bogu da kiša pane 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
- champions1921
Ma ko ga yebe.. Iskompleksirani pitar..adi11 je napisao/la:Kristica papka opet u izvjestaju kaze trece uzastopno finale.
BUDI ŽELJO !!!
- katzenbrummen
- Kontakt:
Penaltik je napisao/la:Namjestena utakmica,uprava Zelje platila Bogu da kiša pane

Gled'o sam tekmu.. Igra je bila solidna uzimajuchi u obzir kakav je teren bio.. U drugom poluvremenu stream mi je shtopao pravo tako da nisam vidio ni auto gol Urdinova niti Stanichev pogodak..
Sve u svemu, shteta velika zbog povrede Bekricha.. Ali opet, dobro je pa nam se samo jedan igrach povrijedio.. Igrati na onakvom terenu bi stvarno trebalo biti ilegalno..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kad se kritikuje,treba znati i pohvaliti nakon odlicne predstave!BRAVO PLAVI!

zar bas moras pisati to CH.katzenbrummen je napisao/la:Penaltik je napisao/la:Namjestena utakmica,uprava Zelje platila Bogu da kiša pane![]()
![]()
Gled'o sam tekmu.. Igra je bila solidna uzimajuchi u obzir kakav je teren bio.. U drugom poluvremenu stream mi je shtopao pravo tako da nisam vidio ni auto gol Urdinova niti Stanichev pogodak..
Sve u svemu, shteta velika zbog povrede Bekricha.. Ali opet, dobro je pa nam se samo jedan igrach povrijedio.. Igrati na onakvom terenu bi stvarno trebalo biti ilegalno..
Uh ja i zaboravio , kako ga Urdinov suknu u desni donji Antolovicu

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- katzenbrummen
- Kontakt:
Jep..terabajt je napisao/la:zar bas moras pisati to CH.katzenbrummen je napisao/la:Penaltik je napisao/la:Namjestena utakmica,uprava Zelje platila Bogu da kiša pane![]()
![]()
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Sta reci, odlicno s obzirom da se tek zahuktavamo, ocekujem do kraja sezone da necemo izgubiti nijednu. Sta je s Arsavinom jel ozbiljna povreda ili?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Nije ozbiljnija povreda. Za 2-3 ce biti ok.muXmania je napisao/la: Sta je s Arsavinom jel ozbiljna povreda ili?
I onda kada više ne bude me ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.