FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
INSTITUCIJA!
Kratko i jasno.
P.S. Treba banovati ljude koji budu sirili negativnosti. Pogotovo ko bude kritikovao napadaca koji daje golove. Adilovic je i vise nego odlican za nasu ligu. TACKA!
Kratko i jasno.
P.S. Treba banovati ljude koji budu sirili negativnosti. Pogotovo ko bude kritikovao napadaca koji daje golove. Adilovic je i vise nego odlican za nasu ligu. TACKA!
Izvještaj: Zrinjski - Željezničar (FOTO)
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... r-0-2-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... r-0-2-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
kakve su sanse da nam zabrane gostovanje u nedjelju????
trebamo se momcima zahvalit za ovaj rezultat i maximalno ih podrzat,valjda nam murija nece pravit probleme
trebamo se momcima zahvalit za ovaj rezultat i maximalno ih podrzat,valjda nam murija nece pravit probleme
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Ne kontam zasto vas nisu pustili na stadion
rekose mi da je dosta raje danas hodalo po gradu sa plavim salovima.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Bilo je raje i na stadionuBliss je napisao/la:Ne kontam zasto vas nisu pustili na stadionrekose mi da je dosta raje danas hodalo po gradu sa plavim salovima.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bio je Semsopile87 je napisao/la:Bilo je raje i na stadionuBliss je napisao/la:Ne kontam zasto vas nisu pustili na stadionrekose mi da je dosta raje danas hodalo po gradu sa plavim salovima.

SLOBODA NAVIJAČIMA
- bistrikboy
- Kontakt:
Kapa dole ekipi,ovakvog Želju želimo gledati,izgledali smo prejebeno,fizicki nadmoci,brži,spretniji,pametniji.Nakon ove pobjede je svima jasno da smo i ove godine najjaci i da nas je nemoguce u dvije utakmice nadigrati.Super je ovo danas bilo!Antolovic sjajan danas imao dvije super intervencije i pored toga kupio sve visoke lopte,super.Bogi i Vasilic danas djelovali veoma sigurno najbolja partija ovog tandema ove sezone,Urdinov za debi veoma solidan i siguran,nosila ga sigurnost cijele ekipe,solidan debi.Benjo i dalje pomalo djeluje izgubljeno ali danas u defanzivi dobar,naprijed kao i sve vrijeme veoma los.Zola opet fenomenalan,ogroman prostor pokrivao,jeo ljude,predaja lopte bolja nego inace,ali opet par ishitrenih dodavanja,Hasanovic solidan,prvom do sebe,par puta sjajno promjenio stranu,skolovan fudbaler uz malu doradu moze biti veoma koristan.Svarak ofanzivniji nakon povrede bekrica,odlican danas,sjajan potez kod drugog gola.Selimovic kao uvijek,ne znam sta radi ali radi to kako treba
,Stanic pokazao da "belgijanac" moze kuci,odlican dosao na svoje i pokazao da je ztrvovan bio sve vrijeme na beku u ovoj polusezoni,mozda opet zamjeni Benju desno,pola sezone je bio sjajan na toj poziciji.Adilovic tesko ga je ne voljeti poput mene ali zabija frajer kad treba nek ostane tako.
Volim te Željo!

Volim te Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Ali je vrh sefovo radovanje nakon prvog gola, neprocjenjivo!! Nabija komplekse i razbija cireve! Bog!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Bravo nasi, poslije onakvih igri nisam ocekivao da ce ovako glat razbiti Zrinjski. Jeli to Smajic opet povrijedjen ?
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 03 apr 2013, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Svaka čast Željo TM87 <3
Od komšija ni traga ni glasa, zanijemili su... Željo, Željo šta im radiš 

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- SarajlijaTM
Jadni nam dusmani,opet ce za siroki morati navijat
Zao mi ih

Zao mi ih

Kako bolan nema, eno ljudi skontali maskotu, zabranili izjave igracima...rade puno parom, malo im se ufatila prasina u prostorijama gdje drze pehare, al ko da je to bitno.Anonimac je napisao/la:Od komšija ni traga ni glasa, zanijemili su... Željo, Željo šta im radiš

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Samo da cestitam na pobjedi ! 

Hvalabekicamir je napisao/la:Samo da cestitam na pobjedi !

Amar, Amar, Osim, Osim ! 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Cestitam momcima i Strucnom stabu,pozitivno su iznenadili laganim i sigurnim triumfom.
Danas sam iz pouzdanih izvora saznao informaciju da je grad Graz,zbog zahvalnosti prema nasm Ivici,bio spreman graditi pomocne terene i infrastrukturu za njih-Trening centar-,i da nije zavrseno zbog naseg poznatog IMT.Na kraju su se ljudi pozalili Ivici ,i covjek je rekao da odustanu i da nema nista od toga.
Danas sam iz pouzdanih izvora saznao informaciju da je grad Graz,zbog zahvalnosti prema nasm Ivici,bio spreman graditi pomocne terene i infrastrukturu za njih-Trening centar-,i da nije zavrseno zbog naseg poznatog IMT.Na kraju su se ljudi pozalili Ivici ,i covjek je rekao da odustanu i da nema nista od toga.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
Barba,pokvari mi raspolozenje.
Nego,svaka cast momcima,prava tekma kakva dolikuje sampionima.
Nego,svaka cast momcima,prava tekma kakva dolikuje sampionima.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Mana, Meshko91, zeljovolimte i 34 gosta.