BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Odlicna predstava BVB-a u prvom poluvremenu, Malaga ne moze meda. Igra se odlican presing, igraci odlicno kombinuju, dok su protivnicki igraci zatvoreni...Jedina mrlja je ta sto nisu postigli pogodak, a za to su imali vise nego dovoljno prilika.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Gotze najgori, osim što je profulao dva mrtva zicera, nije se vidio na terenu.
Lewandowski i Gundogan najbolji, Subotić također rutinski riješava svoj dio posla.
Lewandowski i Gundogan najbolji, Subotić također rutinski riješava svoj dio posla.
- anton 1983
- Kontakt:
Ček, kaj i ovdje valda takav **** da se na ovoj temi komentira takma...A niš onda bum ga i ja metnul...
Nažalost morat ćemo kupiti Lewandovskog i to za bar 20 milja....
A Gotze da je bio prisebniji...a ovim šupcima sa hrt-a točno tak treba kad se odluće za **** od tekme
Nažalost morat ćemo kupiti Lewandovskog i to za bar 20 milja....
A Gotze da je bio prisebniji...a ovim šupcima sa hrt-a točno tak treba kad se odluće za **** od tekme
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Imam jedno pitanjen braco, juce mi nestanu njemacki kanali na digitalnom resiveru (satelicka) a danas prenosi zdf utakmicu
, pa ko je od vas u bosni i ima njemacke kanale? Kontam mozda i nije do mene.
Moramo ga zabiti u 2 poluvremenu, nema druge, inace mozemo biti kaznjeni od malage za propustene prilike, kako to vec ide. A mislim da ce ga reus-inho zabiti i lewat jos jedan tako da cemo pobjediti, nadam se
Moramo ga zabiti u 2 poluvremenu, nema druge, inace mozemo biti kaznjeni od malage za propustene prilike, kako to vec ide. A mislim da ce ga reus-inho zabiti i lewat jos jedan tako da cemo pobjediti, nadam se
BVB kao po običaju igra lijep fudbal ali su se i ispromašivali. Predvidjam da će ovo završiti 1:1 a u revanšu Malaga nema šta tražiti.
YNWA!
Kakvi su ovo udarci? Ko da kurcem pucaju, jedva dođe do gola.
E moj Lewat-u...Moli Boga da BVB bude s tobom htio produziti ugovor i prestani sanjati o Realu i Unitedu. Ono promasiti...

-
TrumaTrums
- Kontakt:
Zadnja izmjena: TrumaTrums, dana/u 03 apr 2013, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
je.bem li ti mater balavu u picku....
nek mi se opet jave ovi sto je Sweini bolji od gundogana...
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 03 apr 2013, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Pujse umjesto da doda, puca... i treći zicer zapuca
izlaskom reusa i uvođenjem ove panjine, dortmund je izgubio svaku šansu za gol.
gotze najgora utamica u zadnje 3 godine.
gotze najgora utamica u zadnje 3 godine.
Malaga naprosto SMIJESNA EKIPA u odnosu na BVB kojih je nadigrao u svim segmentima igre, ali kakve korsiti kada su najvaznijem segmentu ostali izjednaceni koji je veoma opasan po BVB u uzvrtanoj utakmici.
Da je BVB iskoristio barem 30% svojih prilika pitanje polufinaliste vec bi bilo rijeseno, vec sada moramo strahovati u uzvratu i nadati se najboljem. Takodjer smatram da je Klopp napravio veliku gresku vadjenjem Reus-a iz igre, jer je nakon toga igra BVB opala.
Da je BVB iskoristio barem 30% svojih prilika pitanje polufinaliste vec bi bilo rijeseno, vec sada moramo strahovati u uzvratu i nadati se najboljem. Takodjer smatram da je Klopp napravio veliku gresku vadjenjem Reus-a iz igre, jer je nakon toga igra BVB opala.
- Omerbavarac
- Kontakt:
E moj Gotze, izbi ti meni pare iz dzepa, zatrebalo ti za j...cine.
BvB je zasluzio pobjedu, puno bolje prilike, koje nazalost nisu iskoristene. Ocekujem u uzvratu potop Spanaca, iako je ovaj rezultat izuzetno kritican.
BvB je zasluzio pobjedu, puno bolje prilike, koje nazalost nisu iskoristene. Ocekujem u uzvratu potop Spanaca, iako je ovaj rezultat izuzetno kritican.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
amerosm je napisao/la:Malaga naprosto SMIJESNA EKIPA u odnosu na BVB kojih je nadigrao u svim segmentima igre, ali kakve korsiti kada su najvaznijem segmentu ostali izjednaceni koji je veoma opasan po BVB u uzvrtanoj utakmici.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Eh,eh,...HzBvB je napisao/la:je.bem li ti mater balavu u picku....
Gundogan odigra dva tacna dijagonalna pasa i odmah bolji od Sexsteigera.Kad bi to tako islo
Ja ne znam kako ovo niste hladno dobili 0:2 barem.Gotze je morao zabiti ono,jos se i oslobodio Tulalana i kasnije umjesto da se iskupi jos vecu priliku usere.
A onda Reus onaj udarac kao po jajima.
Falilo je nesto malo...
#miasanmia
BvB je ovo trebao dobiti u hendikepu.
Samo da pomenem Gundogana. Kakav igrac
... milina ga gledati..jel ono anton tvrdio da je on flop ?

Samo da pomenem Gundogana. Kakav igrac
pi.
Ma đavola smiješna ekipa, nisu oni ovogodišnje rezultate na guzove uzeli.amerosm je napisao/la:Malaga naprosto SMIJESNA EKIPA u odnosu na BVB kojih je nadigrao u svim segmentima igre
Dortmund dosta rastrčaniji, konkretniji, opasniji u prvom poluvremenu i samo zahvaljujući BRUKA realizaciji nisu postigli gol.
Bojao sam se 'one stare fudbalske poslovice' i na kraju sam sretan što niste primili gol.
Eben rezultat, ali svakako nadoknadiv i uz pravi pristup prolaz ne bi trebao doći u pitanje.
Ne samo on, nego većina koja je posjećivala ovu stranicu. Momak je napredovao i to danas niko ne spori.Tweeds_10 je napisao/la:jel ono anton tvrdio da je on flop ?![]()
Vom Jäger zum Gejagten
Lewandowski koliko je bio dobar u prvom poluvremenu, toliko je bio loš u drugom.
Gotze kriminalan u svih 90 minuta. Promašio tri extra šanse.
Reus rezerviran, ali nije ga trebao vaditi. Čim je izašao Dortmund nije mogao dva pasa sastaviti.
Gundogan najbolji večeras. Po meni igrač utakmice.
Subotić rutinski, Santana također uz par kikseva. Bekovi loši, svaki drugi nabačaj ide u out.
Schieber, igrač za Sarajevo.
Gotze kriminalan u svih 90 minuta. Promašio tri extra šanse.
Reus rezerviran, ali nije ga trebao vaditi. Čim je izašao Dortmund nije mogao dva pasa sastaviti.
Gundogan najbolji večeras. Po meni igrač utakmice.
Subotić rutinski, Santana također uz par kikseva. Bekovi loši, svaki drugi nabačaj ide u out.
Schieber, igrač za Sarajevo.
Bolje da je bilo 1:1 ili 2:2 nego 0:0, ali opet mozemo sami rjesiti u uzvratnoj utakmici sve i to minimalnom pobjedom, znaci ne moramo racunati koliko golova moramo zabiti i to.
I gotze sam se sigurno nervira kao i mi (ovo je dobro na jedan nacin jer se sad u uzvratnoj mora pokazati i zabiti) i lewat je imao par sansi koje nije realizirao, ali bitno je opet da nas nisu kaznili. Na uzvtranoj mozemo racunati na kubu i hummya, i tu ce se sigurno tresti mreza od malage abd.
I gotze sam se sigurno nervira kao i mi (ovo je dobro na jedan nacin jer se sad u uzvratnoj mora pokazati i zabiti) i lewat je imao par sansi koje nije realizirao, ali bitno je opet da nas nisu kaznili. Na uzvtranoj mozemo racunati na kubu i hummya, i tu ce se sigurno tresti mreza od malage abd.
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 03 apr 2013, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.