Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 apr 2013, 23:10

:lol: :lol: :lol: Al' najbolji komentar, klasicno igranje na loptu. Inace vecina penala nastane iz klasicnog igranja na loptu. Bitno je da ga je udario, ostecena Galata. Al' se Realu ove godine stima. Jos malo po ce dobijati po 3-0 za zelenim stolom.
Celik!3,2,2.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 apr 2013, 23:14

Kakvi su ovo nobovi..

da , Galata je ostecena na 0:3..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 apr 2013, 23:18

Raul_64 je napisao/la:Kakvi su ovo nobovi..

da , Galata je ostecena na 0:3..
Pa da je svirao penal nakon Khedirine ruke bilo bi 1:1 i na kraju Ramosov start nad Yilmazom i bilo bi veoma lose po Real.
Samo malo skontas i to je to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 apr 2013, 23:19

Sta ako Galata nekim razlogom uvali dva gola? To bi im bio prolaz, ali ovako im je to onemoguceno.
Celik!3,2,2.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 apr 2013, 23:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta ako Galata nekim razlogom uvali dva gola? To bi im bio prolaz, ali ovako im je to onemoguceno.
A šta ako Real tamo da još 4 gola, čuj šta ako Galata uvali 2 gola :lol: , ne bi čekali da im se poklone penali večeras da su mogli dati gol.. Nema izgovora, razvaljeni su i gotovo.

A ti mak4aveli prestani života ti, samo toneš dublje sa postovima i tim nekim penalima.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 apr 2013, 23:24

Znaci ako neka ekipa stoji bolje na terenu zasluzuje da se ovoj protivnickoj ne svira cist penal? Zanimljivo.
Celik!3,2,2.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 apr 2013, 23:25

Nije bio penal Khedire..

Da je onaj bek iz Videotona promasio loptu , Zeljo bi poderao Real...

nije promjenilo tok utakmice
greska ocigledno jeste
trebal sad sacekat rezultat druge utakmice da konstatujemo jel greska odlucila dvomec ?

ili je ono
sad im sjeban moral pa nece moci pobjedit u Turskoj..
smijesna prica
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 apr 2013, 23:26

Toxicity je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sta ako Galata nekim razlogom uvali dva gola? To bi im bio prolaz, ali ovako im je to onemoguceno.
A šta ako Real tamo da još 4 gola, čuj šta ako Galata uvali 2 gola :lol: , ne bi čekali da im se poklone penali večeras da su mogli dati gol.. Nema izgovora, razvaljeni su i gotovo.

A ti mak4aveli prestani života ti, samo toneš dublje sa postovima i tim nekim penalima.
Sta sad ako kazem kako je realno trebalo biti ( kao i svi osim vas ''madridista'' ) lazem ili pojma nemam jel ?

Da je Barca bila sjebali bi temu u roku 5 minuta.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 apr 2013, 23:27

AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci ako neka ekipa stoji bolje na terenu zasluzuje da se ovoj protivnickoj ne svira cist penal? Zanimljivo.
Ako je bio penal dat im ga, zašto ne :mrgreen: .. Ali prvo mora postojati, Ramos je prvo loptu očisto pa mu stao na nogu.

Real Madrid

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 apr 2013, 23:28

Ma kakvi penali, bakrači, šta vam je.
Ova Galata nije zaslužila uopšte da bude među 8 najboljih u LP, ne mogu da vjerujem kako kriminalna ekipa.
Taman da su im 3 penala svirana, i da su sva 3 zabili, Real bi im 6 komada uvalio, eto kakvo ja mišljenje imam o onoj Turskoj ekipi, preciznije, njihovoj odbrani, Allahu dragi pa gora od Barcine. :lol:

I u Turskoj će fasovat' 2 komada minimalno, kakvu god postavu Mourinho izvede.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 03 apr 2013, 23:29

Veceras su turci imali svoje šanse, nisu znaju zabiti ili nisu umjeli i vozdra. Eboue mrtvi zicer maši koji bi vratio Galatu u život i onda slijedi kazna to su nepisana pravila.
A to je sad ŠBB KBB prica, šta bi bilo kad bilo i domen nagađanja.

A penal jest bio....no jedno su Yilmaz ili Adriano, a drugo je Ronaldo koji je planetarna zvijezda.
Za manji kontakt Piquea se svirao penal Ronaldu ;) vecerašnji penal ne možete poreci.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 apr 2013, 23:30

Uuuu ne zelim ni da zamislim kako bi se Mourinho posrao direkt u facu svim kriticarima kao i samom Kasiljasu ako osvoji LP sa Diegom Lopezom kao prvim golmanom. Nema bolje osvete Kasiljasu nego da nemocno gleda sa tribina dok je on tu bio pustao je golove i surovao sa neprijateljima iz katalonije kako bi Mourinho dobio otkaz sto je dokaz kakav je to mali covjek.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 apr 2013, 23:32

Ja sam jucer napisao, ne raspravljam o tome ko je sta zasluzio, vec jel bio penal il nije, jel bio ofsajd ili nije(jucer). To je bitno, Galata je trebala primiti 5 golova kao i Juve jucer, ali na kraju je rezultat trebao bit ovdje 3-1 a tamo 1-0. A sad ko je koliko zasluzio to nije bitno, jer sam milion puta vidio kako Arsenal nadigra nekog(govorim o ligi), stvori milion prilika i na kraju jednim sutem izgubi, zasluge se ne racunaju.
Celik!3,2,2.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 apr 2013, 23:33

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2013, 23:34

Real je večeras iskoristio amatersko izdanje turske odbrane a u pojednim trenutcima Galata je itekako bila opasna po gol Lopeza samo im je završnica mlitava i traljava.Primjetno je da Real ima dosta rupa u odbrani što će jače ekipe od Galate znati iskoristiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 apr 2013, 23:35

mandraX je napisao/la:Ma kakvi penali, bakrači, šta vam je.
Ova Galata nije zaslužila uopšte da bude među 8 najboljih u LP, ne mogu da vjerujem kako kriminalna ekipa.
Taman da su im 3 penala svirana, i da su sva 3 zabili, Real bi im 6 komada uvalio, eto kakvo ja mišljenje imam o onoj Turskoj ekipi, preciznije, njihovoj odbrani, Allahu dragi pa gora od Barcine. :lol:

I u Turskoj će fasovat' 2 komada minimalno, kakvu god postavu Mourinho izvede.
Nije poenta u tome da li je Galata zasluzila proci ili ne, poenta je u tome da su 2 penala mogla biti svirana za turke i to je to.
Zamisli samo sta bi se desilo na Barcinoj temi da se ovakvo nesto desilo.
Niko ne bi pisao o tome da li je Galata zasluzila prolaz nego o nedosudjenim penalima, Uefaloni, masonima, NATO-u ,..

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 03 apr 2013, 23:35

Ma bolji je Real svakako i da su Galati svirali 3 penala...opet ce ih uzeti u Istanbulu.
Bezveze prica o greškama sudija, samo o tome se najviše voli raspravljati....a ne gledamo sadržaj utakmice i dobre poteze.
Turcima je 1/4 finale plafon i uspjeh, realno...nemaju oni odbranu za našo ozbiljnije.
Nema ni Barca ozbiljnu odbranu, ali su naprijed efikasni i ucinkoviti, za razliku od turaka. To je ogromna razlika.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 apr 2013, 23:37

AllGunsBlazing je napisao/la:Ja sam jucer napisao, ne raspravljam o tome ko je sta zasluzio, vec jel bio penal il nije, jel bio ofsajd ili nije(jucer). To je bitno, Galata je trebala primiti 5 golova kao i Juve jucer, ali na kraju je rezultat trebao bit ovdje 3-1 a tamo 1-0. A sad ko je koliko zasluzio to nije bitno, jer sam milion puta vidio kako Arsenal nadigra nekog(govorim o ligi), stvori milion prilika i na kraju jednim sutem izgubi, zasluge se ne racunaju.
A kralju moj nešto se ne sjećam da si pričao kako je Arsenal dao gol Bayernu iz nepostojećeg kornera :mrgreen:

Real Madrid

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 03 apr 2013, 23:38

ma koja 2 penala,4 najmanje :lol:
koji likovi ali zbog ovih pacenika su mi jos draze pobjede Reala

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2013, 23:38

Ma cuj dva penala, nemojte molim vas. Ona prva situacija kod Khedirine ruke se jednostavno ne svira, nema ondje namjere nikakve.
Drugi jeste cisti penal i tu je sudija pogrijesio, mada opet, mnogo bi promijenio taj eventualni gol nesto :roll: . Ne hvatajte se za slamke.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.