GL

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
slazem se al ako bude imao neki normalan procenat prolazi todr.van nostrand je napisao/la:Mislim sve ok, ali ipak na Mela mi je glupo trpati over pa i na NY, umorni su igraju b2b utakmicu, pa ko zna bili dobili sinoc "rezerve" Heata da nije lik ubacio 50 poena![]()
Samo upozoravam, promislite malo, pa onda "trpajte" na koga god hocete
u mene scola 12,5 i to na kvoti 1,70.. Po svemu sudeći moglo bi u under. Al opet, moja kladionica je poznata po ciganluku pa nije neko mjerilo pravog stanja stvaribob je napisao/la:slazem se al ako bude imao neki normalan procenat prolazi todr.van nostrand je napisao/la:Mislim sve ok, ali ipak na Mela mi je glupo trpati over pa i na NY, umorni su igraju b2b utakmicu, pa ko zna bili dobili sinoc "rezerve" Heata da nije lik ubacio 50 poena![]()
Samo upozoravam, promislite malo, pa onda "trpajte" na koga god hocete, meni nekako L.Scola (Phoenix) (13,5) under baca Phoenix-u se svi vratili i odmah manja minutaza za njega u prsoloj igrao nekih 16 min. vidim i 8 poene prije toga je imao fin niz utakmica al tada kao sto sam rekao Pho. je imao povrjedjenih igraca vec. protiv LAC koji su dobri pod kosem tako nesto mislim da bi mogao under...
TeaM87 je napisao/la:Sampdoria-Inter (-5,5+) žk1, manje od 5 žutih-1,70
Zrinjski-Željo manje od 3 gola-1,55
Robson-Bouchard vise od 21. gema-1,85
De Schepper-Meffert 1-1,40
Široki Brijeg-Sloga 1X-1,03 (ovo je radi uslova)
Kvota: 7,03
Real-Galatasaray 1-1,40
Ronaldo daje go-1,35
Ulm manje od 98 poena-2,20 (košarka)
Jankovic-C.Garcia 1-1,15 ovo ce valjda proc
Zrinjski-Željo X2-1,31
Kvota: 6,26
Eto, po meni bi ovo trebalo proci veceras
canca je napisao/la:Ja sam taman dosao sa faxa pa nemam volje za neke analize...
Da ne slikam tikete napisat cu sta sam igrao pa mogu kasnije uslikati
1.Bjelorusija x2 rukomet - pocelo
Radnicki over 81,5
2. Viborg 1 - rukomet zene
Srbija x2 - rukomet
Radnicki 2 - kosarka
3. Real 1
Dortmund x2
Split 1 - kosarka
4. ovo sam odigrao na sitno, da se prati
Ulm over 98,5
Viborg hendikep 2,5
Radnicki kosarka hendikep 7,5
Jorovic over 14,5
Savehof 1 ( jer je Viborg hend trazio 5 parova)
Male.polja je napisao/la:Kakve su sanse za P.Piercea da ide preko
Sad se tek zakuhava, borba za sto bolju poziciju prije Play OffaLenBias je napisao/la:trebala bi se uzeti pauza od nba igraca do kraja regularnog dijela sezone, ovo sada je samo stvar srece hoce li se pogoditi ili ne vjerujte mi, bolje ustediti novac ili eventualno igrati neke tikete na vece dobitke na male uloge pa ako prodje dobro i jeste a ako padne nema veze, to vam je samo savjet od mene koji se dugo kladi na te stvari a vi opet uradite kako hocete, na kraju to i jeste vasa stvar
nista se sada ne zahuktava, jedino sto se sada isplati je mozda igrati do kraja na lakerse (utah isto ali oni ne zrace nekom pouzdanoscu) jer tesko da ce nba liga pustiti tako lako da doigravanje prodje bez njih, ovo ostalo i nije toliko bitnoLloriS je napisao/la:Sad se tek zakuhava, borba za sto bolju poziciju prije Play OffaLenBias je napisao/la:trebala bi se uzeti pauza od nba igraca do kraja regularnog dijela sezone, ovo sada je samo stvar srece hoce li se pogoditi ili ne vjerujte mi, bolje ustediti novac ili eventualno igrati neke tikete na vece dobitke na male uloge pa ako prodje dobro i jeste a ako padne nema veze, to vam je samo savjet od mene koji se dugo kladi na te stvari a vi opet uradite kako hocete, na kraju to i jeste vasa stvar
ata je napisao/la:uhh, sto me ova Jankovic izmori..al' dobro je, evo sad se cekam Radwanska za 902 KM !
![]()
Jarane masnu lovu uplacujesata je napisao/la:uhh, sto me ova Jankovic izmori..al' dobro je, evo sad se cekam Radwanska za 902 KM !
![]()
a za veceras, vi sto pratite, ovo nije preporucljivo, NBA vec par noci ne ide..![]()
sretno!
ja sam je jos gled'o !sagitarius je napisao/la:ata je napisao/la:uhh, sto me ova Jankovic izmori..al' dobro je, evo sad se cekam Radwanska za 902 KM !
![]()
Prepisao sam od tebe sam tri para al opet ispala kvota 2,42 ,tak idem na duplanje.Ja preko livescora pratio Jankovic poludio sav xd ,al dobro je proslo još et Radwansku.Usput da ti opet kažem svaka čast lave samo tako nastavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.