Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mforce
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mforce » 03 apr 2013, 23:22

ne znam sto vise forsiram ovaj NBA, ja mislim da vec deseto vece zaredom padam na jednu, ali evo i veceras cu probati opet :

slika

slika

GL 8-)
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 apr 2013, 23:30

dr.van nostrand je napisao/la:Mislim sve ok, ali ipak na Mela mi je glupo trpati over pa i na NY, umorni su igraju b2b utakmicu, pa ko zna bili dobili sinoc "rezerve" Heata da nije lik ubacio 50 poena :mrgreen:
Samo upozoravam, promislite malo, pa onda "trpajte" na koga god hocete ;)
slazem se al ako bude imao neki normalan procenat prolazi to :D , meni nekako L.Scola (Phoenix) (13,5) under baca Phoenix-u se svi vratili i odmah manja minutaza za njega u prsoloj igrao nekih 16 min. vidim i 8 poene prije toga je imao fin niz utakmica al tada kao sto sam rekao Pho. je imao povrjedjenih igraca vec. protiv LAC koji su dobri pod kosem tako nesto mislim da bi mogao under...

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 03 apr 2013, 23:33

bob je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Mislim sve ok, ali ipak na Mela mi je glupo trpati over pa i na NY, umorni su igraju b2b utakmicu, pa ko zna bili dobili sinoc "rezerve" Heata da nije lik ubacio 50 poena :mrgreen:
Samo upozoravam, promislite malo, pa onda "trpajte" na koga god hocete ;)
slazem se al ako bude imao neki normalan procenat prolazi to :D , meni nekako L.Scola (Phoenix) (13,5) under baca Phoenix-u se svi vratili i odmah manja minutaza za njega u prsoloj igrao nekih 16 min. vidim i 8 poene prije toga je imao fin niz utakmica al tada kao sto sam rekao Pho. je imao povrjedjenih igraca vec. protiv LAC koji su dobri pod kosem tako nesto mislim da bi mogao under...
u mene scola 12,5 i to na kvoti 1,70.. Po svemu sudeći moglo bi u under. Al opet, moja kladionica je poznata po ciganluku pa nije neko mjerilo pravog stanja stvari :lol:
U desetom selu živi Antuntun!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 apr 2013, 23:34

TeaM87 je napisao/la:Sampdoria-Inter (-5,5+) žk1, manje od 5 žutih-1,70
Zrinjski-Željo manje od 3 gola-1,55
Robson-Bouchard vise od 21. gema-1,85
De Schepper-Meffert 1-1,40
Široki Brijeg-Sloga 1X-1,03 (ovo je radi uslova)

Kvota: 7,03

Real-Galatasaray 1-1,40
Ronaldo daje go-1,35

Ulm manje od 98 poena-2,20 (košarka)
Jankovic-C.Garcia 1-1,15 ovo ce valjda proc
Zrinjski-Željo X2-1,31

Kvota: 6,26

Eto, po meni bi ovo trebalo proci veceras

Prvi listic lagani prolaz, drugi me zezno Ulm :S
FKŽ !

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 03 apr 2013, 23:38

canca je napisao/la:Ja sam taman dosao sa faxa pa nemam volje za neke analize...
Da ne slikam tikete napisat cu sta sam igrao pa mogu kasnije uslikati

1.Bjelorusija x2 rukomet - pocelo
Radnicki over 81,5

2. Viborg 1 - rukomet zene
Srbija x2 - rukomet
Radnicki 2 - kosarka

3. Real 1
Dortmund x2
Split 1 - kosarka

4. ovo sam odigrao na sitno, da se prati
Ulm over 98,5
Viborg hendikep 2,5
Radnicki kosarka hendikep 7,5
Jorovic over 14,5
Savehof 1 ( jer je Viborg hend trazio 5 parova)
slika

slika

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 03 apr 2013, 23:43

Sto se NBA tice ja imam jedan tiket ali iz kafica sa aparata pa ga nemg slikati..

Lillard over 19,5 - nema Aldridgra i Batuma

Lopez over 19,5 - i dalje nema Johnsona, Wallace upitan, Deron ce imati problema sa Irvingom a Cleveland lose brani poziciju centra

Anderson over 16,5 - sesti igrac NOH-a, igraju protiv GSW-a koji prakticira brzu kosarku a to Andersonu odgovara koji je odlican suter i ima odlicne brojke protiv Golden Statea.

Idem procesljati jos malo ponudu

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 03 apr 2013, 23:44

Caracas - Hauchipato --> over 2,5 @ 1,85
Atletico MG - Arsenal S. --> over 2,5 @ 1,70
NY Rangers - Pittsburgh --> 2 @ 2,20
Charlotte - Philadelphia --> 2 @ 1,55
Utah - Denver --> 1 @ 1,70
Sacramento - Houston --> 2 @ 1,60
NY Mets - San Diego (MLB) --> over 7,5 @ 1,90
Milwaukee - Colorado (MLB) --> over 8,5 @ 1,85

Dakle, za večeras čak 8 parova, fino ih rasporedite na par listića, ako tko prati, jer je gotovo nemoguće da prođe sve.
S obzirom na seriju 11/12, ne bi se čudio ni da se večeras desi katastrofa, ali nadamo se da neće. Dakle:

_Caracas i Hauchipato se bore za nadu u nastavak natjecanja. Tko pobjedi ima stvar u svojim rukama, tko izgubi vjerovatno je out. Oba kluba su efikasna u CL, na utakmicama Caracasa je palo 3.00 gola po utakmici, dok je na utakmicama Hauchipata palo malo više od 3. Od zadnjih 7 utakmica Caracasa 5 je otišlo u over, 2 završile 1:1. Od zadnjih 10 utakmica Hauchipata je 7 išlo u over. Ova dva tima odigrala su jednu utakmicu prije nešto više od mjesec dana. Caracas je dobio 1:3. Hauchipato je goroj poziciji, i mora napasti ako želi nastaviti natjecanje u CL.

_Na utakmicama Atletico MG u CL u prosjeku pada 4 gola po utakmici. Na utakmicama Arsenala pada nešto manje od 4 po utakmici. Arsenal se mora truditi da što više ostvari u ovoj utakmici. Njegov izravni konkurent Sao Paolo igra protiv The Strongesta u gostima. Zapravo sva tri kluba mogu ići dalje, s time da Sao Paolo zadnje kolo igra kod svojih suzemljaka, pa možda se mogu nadati nečemu tu. Zadnjih 7 utakmica Atletico MG je završilo u overu. Čak je Arsenal "neobično" efikasan s obzirom da je argentinski klub. Od zadnjih 5 utakmica 3 u overu i dvije po dva gola. Utakmica odigrana prije nešto više od mjesec dana završila 5:2 pobjedom Atletica u gostima.

_Pittsburgh prvi u istočnoj konferenciji s 28 pobjeda (4 poslije produžetaka) i samo 9 poraza. Nisu u lošoj formi s obzirom da su dobili 15 od zadnjih 16 susreta :lol: (tri u produžetku). Izgubili su zadnju utakmicu, pa imaju motiv da ne izgube dvije zaredom :D NY je 9. U zadnjih 10 susreta izgubili 6. Zadnjih 7 međusobnih susreta dobio Pittsburgh. Sve u hendikepu. Sve miriši na pobjedu gostiju, ali ovaj par mi najviše smrdi od svih postvaljenih

_Iako su svi Philadelphiu otpisali iz play off-a (s razlogom jer zaostaju 6 poraza za Milwaukeejem, a ostalo je 9 utakmica do kraja regularnog dijela), oni se sigurno neće pomiriti s tom činjenicom, dok ona i matematički ne bude sigurna. U prilog im ide što u ovom kolu idu u goste posljednjeplasiranoj istočnoj ekipi. Charlotte je izgubio 7 od zadnjih 10 utakmica. Phila dobila 6 od zadnjih 10, 4 od zadnjih 5. Phila dobila posljednih 6 međusobnih susreta. Od toga 3 u gostima

_Za utakmicu Utah - Denver reći ću samo tri stvari. Utah bije veliki boj s Lakersima za posljednje mjesto u doigravanju. Trenutno se njihova prednost svodi samo na činjenicu da imaju bolji omjer, te su zbog toga trenutno 8., iako i Lakersi imaju isti omjer. Nemaju pravo na kiks, jer Lakersi će sigurno iskoristiti njihov svaki kiks. Druga stvar koju ću reći je da je Utah u dobroj formi. Ima 5 pobjeda u nizu. Dvaput dobili Portland, po jednom Brooklyn, Phoenix i Philu. A treća stvar koja me je i ponukala da igram ovaj par jeste činjenica da je Denver dobio samo 5 puta Utah-u u gostima u zadnje 4 godine. A to nije mala stvar ako se zna da su u tom vremenu odigrali 32 susreta.

_Na Houston igram iz samo jednog razloga. Oni se bore s Golden State-om za šesto mjesto, te im Golden State tu bježi za samo jedan poraz. Njima je jako važno da se izbore za to šesto mjesto, jer će onda izbjeći Oklahomu u prvom kolu play offa, a s obzirom kako su Oklahomci napaljeni na njih zbog Hardena, mislim da će se svakako trudit da dohvate to šesto mjesto. Ne kažem da će im GS to olako dopustiti, no Harden i društvo će to svakako pokušati. Prema službenoj stranici NBA, Harden se možda vraća večeras.
"James Harden might be back in the lineup for the Houston Rockets on Wednesday night"
Harden said Monday his injury – suffered Feb. 12 against the Warriors – was "getting better every single day."
Houston ih je dobio u 3 od četiri susreta ove sezone. Jedan u produžecima.

_Granica na ovaj meč je 7,5. Metsi su prešli tu granicu u 8 od posljednjih 10 utakmica. San Diego u 6 od posljednih 10 utakmica. Većinom pripremne. U međusobnim su prešli ovu granicu u 6 od 9 puta.

_Granica na ovaj meč je 8,5.Milwaukee je ovu granicu prešao u zadnjih 9 utakmica. Colorado u 8 od zadnjih 10. Većinom pripremne utakmice. 6 puta u zadnjih 8 međusobnih su prešli ovu granicu. Preostala dva puta bilo 7 i 8.

Sretno.

P.S. Hvala ekipi iz inboxa i ovdje s foruma na podršci.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 03 apr 2013, 23:54

@adebayor, zaboravio ti se zahvalit na zadnjem paru azijata! ukombinirao sam sa onim svojim ulmom, dobro je došlo!
Bravo za analizu, sad će se ispratit i nešto od ovoga. 8-)

Od mene za nba:
horford over 17,5
brook over 20,5
jefferson over 19,5

Centarski sam nastrojen.. Velike ljudine, iz utakmice u utakmicu spremni za velike stvari.. Pa neka me večeras oduševe i velikim brojem poena inače će velika tuga nastupit :geek:

polja
Kontakt:

Post Postao/la polja » 04 apr 2013, 00:00

Kakve su sanse za P.Piercea da ide preko :roll:

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 04 apr 2013, 00:13

polja je napisao/la:Kakve su sanse za P.Piercea da ide preko :roll:
Male.
Nama je Željo svetinja jedina.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 apr 2013, 00:17

trebala bi se uzeti pauza od nba igraca do kraja regularnog dijela sezone, ovo sada je samo stvar srece hoce li se pogoditi ili ne vjerujte mi, bolje ustediti novac ili eventualno igrati neke tikete na vece dobitke na male uloge pa ako prodje dobro i jeste a ako padne nema veze, to vam je samo savjet od mene koji se dugo kladi na te stvari a vi opet uradite kako hocete, na kraju to i jeste vasa stvar :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 apr 2013, 00:21

LenBias je napisao/la:trebala bi se uzeti pauza od nba igraca do kraja regularnog dijela sezone, ovo sada je samo stvar srece hoce li se pogoditi ili ne vjerujte mi, bolje ustediti novac ili eventualno igrati neke tikete na vece dobitke na male uloge pa ako prodje dobro i jeste a ako padne nema veze, to vam je samo savjet od mene koji se dugo kladi na te stvari a vi opet uradite kako hocete, na kraju to i jeste vasa stvar :D
Sad se tek zakuhava, borba za sto bolju poziciju prije Play Offa :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 apr 2013, 00:24

LloriS je napisao/la:
LenBias je napisao/la:trebala bi se uzeti pauza od nba igraca do kraja regularnog dijela sezone, ovo sada je samo stvar srece hoce li se pogoditi ili ne vjerujte mi, bolje ustediti novac ili eventualno igrati neke tikete na vece dobitke na male uloge pa ako prodje dobro i jeste a ako padne nema veze, to vam je samo savjet od mene koji se dugo kladi na te stvari a vi opet uradite kako hocete, na kraju to i jeste vasa stvar :D
Sad se tek zakuhava, borba za sto bolju poziciju prije Play Offa :D
nista se sada ne zahuktava, jedino sto se sada isplati je mozda igrati do kraja na lakerse (utah isto ali oni ne zrace nekom pouzdanoscu) jer tesko da ce nba liga pustiti tako lako da doigravanje prodje bez njih, ovo ostalo i nije toliko bitno :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 apr 2013, 00:37

takoder sam razmisljao o pauzi sa igračima.. al overe na utakmice ne bi bilo loše igrat.. 80% klubova je trenutno rasterećeno, ekipa s klupe igra 20-30 min u prosjeku... Zeljni dokazivanja ovo ono..

evo npr. rezultati od prije 2 večeri:
108-98
102-94
111-103
92-90 :roll:
131-102
110-100
112-102
106-109...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 apr 2013, 00:40

Lillard 19,5 Vise

Veceras opet nema Aldridga ali i Batuma tako da ocekujem da Lillard preuzme odgovornost, i mislim da bi mogao veceras preci ovu granicu, jer zadnja 3 meca nije isao preko.

Parker 21,5 Manje

Spursi igraju kuci Orlandom kojem fali pola ekipe, ocekujem njihovu laganu pobjedu i samim tim Parkera manje, mislim da bi ga i Popovic mogao malo odmarati kroz ovu utakmicu.

Anderson 16,5 vise

NO gostuje Golden State koji igraju veoma brzu kosarku, takva igra odgovara Andersonu koji ima veoma dobar suta za 3 poena, usao je zadnjih par meceva u formu i mislim da bi veceras mogao preci ovu granicu.

Randolph 15,4 vise

Kao sto sam i rekao nema veceras Aldridga tako da ce Randolpha cuvati mladi Mayers Leonard, mislim da je vrijeme da Randolph ide preko ove granice jer u zadnje vrijeme nije bas bio bas pretjerano raspolozen, za razliku od Aldridga mislim da ipak Leonard nece moci pruziti jak otpor u odbrani iskusnijem igracu, Mephisu treba pobjeda i samim tim im veceras treba i dobar Randolpha.

Boston - Detroit 1

Boston ovu utakmicu jednostavno mora pobjediti ukoliko zele da izbore sto bolji plasman prije Play Offa, proslu utakmicu nije bilo Pierca, veceras bi trebao igrati, i ako su oslabljeni Celticsi su favoriti i trebali bi dobiti ovu utakmicu.

Sretno svima :D

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 04 apr 2013, 00:44

uhh, sto me ova Jankovic izmori.. :mrgreen: al' dobro je, evo sad se cekam Radwanska za 902 KM ! :D

a za veceras, vi sto pratite, ovo nije preporucljivo, NBA vec par noci ne ide.. ;)

slika

sretno! ;)

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 04 apr 2013, 00:53

ata je napisao/la:uhh, sto me ova Jankovic izmori.. :mrgreen: al' dobro je, evo sad se cekam Radwanska za 902 KM ! :D

Prepisao sam od tebe sam tri para al opet ispala kvota 2,42 ,tak idem na duplanje.Ja preko livescora pratio Jankovic poludio sav xd ,al dobro je proslo još et Radwansku.Usput da ti opet kažem svaka čast lave samo tako nastavi :D
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 apr 2013, 00:55

ata je napisao/la:uhh, sto me ova Jankovic izmori.. :mrgreen: al' dobro je, evo sad se cekam Radwanska za 902 KM ! :D

a za veceras, vi sto pratite, ovo nije preporucljivo, NBA vec par noci ne ide.. ;)

slika

sretno! ;)
Jarane masnu lovu uplacujes :D sretno ti bilo

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 04 apr 2013, 00:56

Nakon loše večeri zbog Lige Prvaka, idemo probati veceras vratiti izgubljeno prije ponoći :oops:

#NBA Košarkaši ~ dupli tiket :-)

slika

#Nešto ovako..

slika

#I nešto za moju dušu :D

slika

@ Sretno !

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 04 apr 2013, 01:03

sagitarius je napisao/la:

Prepisao sam od tebe sam tri para al opet ispala kvota 2,42 ,tak idem na duplanje.Ja preko livescora pratio Jankovic poludio sav xd ,al dobro je proslo još et Radwansku.Usput da ti opet kažem svaka čast lave samo tako nastavi :D
ja sam je jos gled'o ! :mrgreen: al' dobro je, prodje..
samo kupi lovu ! sretno ! ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.