Baš mi je drago za Zolu kako je odigrao danas. Polusezonu je počeo loše, pa sam posumnjao na onu našu standardnu "jedna sezona super - pa se idemo nafurati".voltron30 je napisao/la:Brat bratu po ovim našim krompirištima od terena, ja ne mogu nijednom igraču zamjeriti pogrešan pas, a najmanje Zoli.exbabilon je napisao/la:Samo Zola popravi predaju lopte molim te da mi ne preskace srce svaki put kad mijenjas stranu i to. Kad popravis taj segment igre ti ces bit u potpunosti izgradjen, a mlad igrac. Imas jos prostora za napredak, a hvala Bogu i vrijeme radi za tebe.
Međutim, iz utakmice u utakmicu je sve bolji. Danas odličan. Ono što je Stanić uradio u napadu, otprilike je ekvivalentno onome što je Zola uradio u odbrani.
Sviđa mi se kako smo čvrsto odigrali. Žao mi je i sad što ona Selimovićeva šansa u prvom nije uletila (golman skino u korner).
Antolović je imao onu sjajnu intervenciju kod njihovog slobodnjaka u drugom. Adilović u nekoliko navrata pokazao zašto Amar za njega traži velike pare.
Uglavnom dosta bolje nego što sam očekivao. Posebno sam pozitivno iznenađen kako smo puno bolje stajali na onakvom terenu od domaćina.