Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
"Navijaci Reala krenuli na gradski prevoz koji kod njih , za razliku od nas, radi."
Sabahudin Saša Vugdalić
Sabahudin Saša Vugdalić
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
De Saša ubi se molim te, moliiiiim te.
Pa glava me zabolila slusajuci ga.

Pa glava me zabolila slusajuci ga.
Svi govore da je trebao biti penal u prvom poluvremenu zbog igranja rukom,samo kod Saše je to bila ruka uz tijelo (ponovio je to barem 10 puta).
Ja ba jos onaj Adis lijepo govori bila ruka, a ovaj navalio nije pa nije, Adis kaze jest ovaj ja mislim noz mu na vrat stavi odma.darker10 je napisao/la:Svi govore da je trebao biti penal u prvom poluvremenu zbog igranja rukom,samo kod Saše je to bila ruka uz tijelo (ponovio je to barem 10 puta).
Nista cudno kod njega,kaze barem 100 pogresnih stvari po utakmici.Ne znam zasto ne daju Adisu da sam komentarise utakmice,a ovaj nek bude u studiju,da ga barem ne moram slusat' 90+ minuta.klasik je napisao/la:Ja ba jos onaj Adis lijepo govori bila ruka, a ovaj navalio nije pa nije, Adis kaze jest ovaj ja mislim noz mu na vrat stavi odma.darker10 je napisao/la:Svi govore da je trebao biti penal u prvom poluvremenu zbog igranja rukom,samo kod Saše je to bila ruka uz tijelo (ponovio je to barem 10 puta).
Slažem se s tobom no nije on ni za studija jer nije neka slika i prilika a o tome koliko jede slova u riječima možemo knjigu napisati. Taj je samo za uredskog posla i papira, daleko od očiju javnosti. Još vrhunac svega je što ga šalju po Nyon-u kada je izvlačenje LP-a da nam demonstrira svoje vještine engleskog jezika. Pa čovjek pojma nema engleski, drhti od treme kada kada ima interview sa nekom stranom zvijezdom, šefom ekipe, direktorom...džaba prepada strance i nas pretstavlja u lošem svjetlu jer čim se kaže "from Bosnia and Herzegovina" automatski time pretstavlja nas tj. naše medije. Reći će ljudi "ko ovog posla zar oni nemaju bolje poznavaoce engl. jezika?"darker10 je napisao/la:Nista cudno kod njega,kaze barem 100 pogresnih stvari po utakmici.Ne znam zasto ne daju Adisu da sam komentarise utakmice,a ovaj nek bude u studiju,da ga barem ne moram slusat' 90+ minuta.klasik je napisao/la:Ja ba jos onaj Adis lijepo govori bila ruka, a ovaj navalio nije pa nije, Adis kaze jest ovaj ja mislim noz mu na vrat stavi odma.darker10 je napisao/la:Svi govore da je trebao biti penal u prvom poluvremenu zbog igranja rukom,samo kod Saše je to bila ruka uz tijelo (ponovio je to barem 10 puta).
Ovo možda izgleda tj. zvuči super-negativno i još pored toga čovjeka ne znam, možda je on dobra osoba itd...u to ne smijem niti mogu ulaziti, no što se tiče posla, rada i kvaliteta istog, sve što sam napisao stoji. Nažalost ali tako je.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Este smiješni.
OBN na mute, i sam sebi komentarišeš i prenosiš utakmicu.
OBN na mute, i sam sebi komentarišeš i prenosiš utakmicu.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Bayern@heart
- Kontakt:

Trenutno najbolji sportski komentator
-
drugipokusaj
- Kontakt:
Meni je sasa sinoc pokvario utakmicu i prije neko sto je pocela, kad je rekao da modric treba igrati umjesto ozila, i da ne razumije zasto je murinho ostavio modrica na klupi. 
kaze sasa kasiljas je kod murinja na cekanju bas kao sto je kod nas serija sulejman velicanstveni

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- EdenHazard
- Kontakt:
al fizickiBayern@heart je napisao/la:
Trenutno najbolji sportski komentator
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Adriana nije komentator nego voditeljica, cak je najvise tu radi ukrasa ionako sve sto kaze procita sa papira.
koga boli kRikardo je napisao/la:Adriana nije komentator nego voditeljica, cak je najvise tu radi ukrasa ionako sve sto kaze procita sa papira.
neka nje
ali ako je netko gledao jucerasnju utakmicu na HRT-u i Stjepana Baloga
Ali ovi na OBN-u mozda nisu strucni, ali uz njih se uvijek pisam od smijeha
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:koga boli kRikardo je napisao/la:Adriana nije komentator nego voditeljica, cak je najvise tu radi ukrasa ionako sve sto kaze procita sa papira.![]()
neka nje
ali ako je netko gledao jucerasnju utakmicu na HRT-u i Stjepana BalogaNe znam sta taj covjek radi na televiziji. Znate onaj start Ramosa na Yilmazu kad mu je stao na nogu, a sudac dao Yilmazu zuti za simuliranje...Prica covjek kako se iz aviona vidi da se sam bacio. I ostale gluposti da ne nabrajam.
Ali ovi na OBN-u mozda nisu strucni, ali uz njih se uvijek pisam od smijeha![]()
Stjepan Balog je najveće zlo HRT. Što je on jedini ostao tu a otišli su Božo, Saša, Ivica ? Jedino Drago ostao od boljih.
Slaven Belupo - Galatasaray 1:2
Poveo Slaven i onda slijedi blamiranje Baloga koji spominje neku "povijest gdje su oni nekoga par stotina godina....."
Fuj.
Dvojac sa OBN amaterski prenose svaku utakmicu govorim dvojac jer se i Adis stopio sa budalaštinama Vugdalića.A ona vrtirepka treba malo promjeniti kodeks oblačenja da ne moram za vrijeme emisije trčati do wc, jer emisija CL nije Red Carpet i slična sranja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Doduse, ni Bozo i sin mu također nisu bas neki komentatori. A Blazicko je imao i velikih problema s nekim stvarima, a bio je nekako dobar. Cosic mozda bubne onako gluposti ponekad, ali legenda je 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Doduse, ni Bozo i sin mu također nisu bas neki komentatori. A Blazicko je imao i velikih problema s nekim stvarima, a bio je nekako dobar. Cosic mozda bubne onako gluposti ponekad, ali legenda je
Božo im je najbolji komentator što su imali pa ostali.
Drago je odličan :
[youtube][/youtube]
stari novinar cije sam price o starim stvarima vezanim za fudbal baš sa uzivanjem citao. i dan danas kad mi je baš dosadno nadjem svoje nogomete i citam, pravo dobrih stvari je tu bilo. prejake su price amiga o muku marakane 1950, pa o pobjedi madjara 6-2 ili 3 1953 na sred wemblija, pa o starim igracima tipa vukas, cajkovski, bobek, beara...dr.van nostrand je napisao/la:Ko ima Nogomet i cuva ga, on i znaEvil Genius II je napisao/la:znas li mozda ime novinara koji je pisao kolumnu 'amigo' (mislim da se tako zove)?, ime novinara Zvonimir Magdic.
nema potpisa
Lillard je napisao/la:koga boli kRikardo je napisao/la:Adriana nije komentator nego voditeljica, cak je najvise tu radi ukrasa ionako sve sto kaze procita sa papira.![]()
neka nje
ali ako je netko gledao jucerasnju utakmicu na HRT-u i Stjepana BalogaNe znam sta taj covjek radi na televiziji. Znate onaj start Ramosa na Yilmazu kad mu je stao na nogu, a sudac dao Yilmazu zuti za simuliranje...Prica covjek kako se iz aviona vidi da se sam bacio. I ostale gluposti da ne nabrajam.
Ali ovi na OBN-u mozda nisu strucni, ali uz njih se uvijek pisam od smijeha![]()
blago tebi pa si mogao gledati tekmu na hrt-u
Admir_Sa je napisao/la:stari novinar cije sam price o starim stvarima vezanim za fudbal baš sa uzivanjem citao. i dan danas kad mi je baš dosadno nadjem svoje nogomete i citam, pravo dobrih stvari je tu bilo. prejake su price amiga o muku marakane 1950, pa o pobjedi madjara 6-2 ili 3 1953 na sred wemblija, pa o starim igracima tipa vukas, cajkovski, bobek, beara...dr.van nostrand je napisao/la:Ko ima Nogomet i cuva ga, on i znaEvil Genius II je napisao/la:znas li mozda ime novinara koji je pisao kolumnu 'amigo' (mislim da se tako zove)?, ime novinara Zvonimir Magdic.
sjećam se da je imao vrlo kratke rečenice u tekstovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.