Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
tako je mirza i ti si skonto da ne trebas bit potrcko ovim budalama..nego sutat jer si ti suter i igracina..nema veze samo se trudi ovi su netsi ionako propali ko zeton..ides ti sljedece sezone negdje gdje ces bit glavni
- el-fighter
- Kontakt:
Mirza dobio sansu zadnjih 5 minuta i lijepo odradio minute, ako se moze tako reci. Utakmica je bila odlucena i igralo se tek da vrijeme istekne, bez ikakvih akcija i neizvjesnosti. Mirza ubacio 2 poena i imao 2 skoka, dok je Hump recimo za 20 minuta ubacio 2 poena, imao 3 skoka (ako sam dobro upratio), blokadu i ukradenu loptu.
Znamo da je ove sezone zavrsio sa ozbiljnim igranjem i da ce do kraja dobivati priliku u ovakvim situacijama, te sada vec mozemo praviti rezime njegove prve sezone u NBA.
Znamo da je ove sezone zavrsio sa ozbiljnim igranjem i da ce do kraja dobivati priliku u ovakvim situacijama, te sada vec mozemo praviti rezime njegove prve sezone u NBA.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
opet na kapaljku, cak i kada su razbili cavse nije dobio koji minut vise 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nisam gledao,ali dosta procitao od vas koji ste gledali
Vidim Hump opet sjajnu partiju pruzio
Svaka cast ,12 miliona man!

Stvarno ne razumijem Mirzu, evo nisam gledao, ali sam procitao da je izasao ljut.
Pa dragi Mirzane, imao si prilika za igru koliko hoces, ali si pruzao blijede partije, tada si trebao tu ljutnju ispoljuti, uzimati suteve i pogadjati.
Sada su drugi u rotaciji.
Vjerujem da ce u doigravanju, dobiti sansu, jer je objektivno ispred Humpa, i tada je sve na njemu, ni na kome drugome.
Ajde Mirza dizi glavu, ti to mozes.
Pa dragi Mirzane, imao si prilika za igru koliko hoces, ali si pruzao blijede partije, tada si trebao tu ljutnju ispoljuti, uzimati suteve i pogadjati.
Sada su drugi u rotaciji.
Vjerujem da ce u doigravanju, dobiti sansu, jer je objektivno ispred Humpa, i tada je sve na njemu, ni na kome drugome.
Ajde Mirza dizi glavu, ti to mozes.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Tooooooo sam i zelio da vidim !
Od sad kad god uđeš ima da pucaš šta god ti se da, boli te tuki za ostale, kad oni tebe nece da dodaju nemoj ni ti njima
Bolji si od, što neko reče gore, 12 million man-a svakako, samo udri sad.
Boga mi kad bi 2-3 utakmice zaredom ubacivao gotovo sve što ošuta vratio bi ga PJ u rotaciju 100%. Cigan je to.
Od sad kad god uđeš ima da pucaš šta god ti se da, boli te tuki za ostale, kad oni tebe nece da dodaju nemoj ni ti njima

Boga mi kad bi 2-3 utakmice zaredom ubacivao gotovo sve što ošuta vratio bi ga PJ u rotaciju 100%. Cigan je to.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
ili sam samo ja primjetio, ili to nije nikome bitno da pomene to da je Mirza vecinu vremena od ovih 5min igrao na poziciji 3, a to do sada nikada nismo vidjeli, Blatche, hamp i mirza su bili u isto vrijeme na parketu
BUDI PONOSAN
- storm_raider
- Kontakt:
Igrao je jedva minut na trici. Onda je usao Gruzijac i Mirza se vratio na 4. Chris je igrao centra. Inace, ponavljam, za ovih 5 minuta je pokazao vise sportske drskosti i volje nego u zadnja 2-3 mjeseca. Sigurno i na treningu "grize".
Sport je lijek za tijelo i duh.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije to cigancenje, to je racionalizam. Da je pogadjao kad je trebao, odnosno kad je imao sansu, bio bi u rotaciji. Stavio bi Carlesimo mene u rotaciju sto posto kad bi ubacivao svoje suteve, kamoli profesionalnog sutera, glupa prica.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Tooooooo sam i zelio da vidim !
Od sad kad god uđeš ima da pucaš šta god ti se da, boli te tuki za ostale, kad oni tebe nece da dodaju nemoj ni ti njimaBolji si od, što neko reče gore, 12 million man-a svakako, samo udri sad.
Treba se bazirati na iducu sezonu, nece mu nista biti sto u jednoj godini nije pokazao koliko moze, niti dosao i potpisao jednogodisnji ugovor.
...Život za Široki...
Mirza Teletovic has no interest in returning to Europe to play basketball. "No," he said. "Never going to happen. I'm going to prove some stuff." Teletovic got his shot in the rotation but was a non-factor, and now he plays spot minutes on occasion. He has an intriguing skill set, but Teletovic has a lot to learn about the NBA game. - ****: New York Daily News
Mirza se ne boji nikoga :)Nije pizda da bjezi odmah kao pojedinci.
upravo tako, nekako mi je bas drago bilo kada sam vidio da je odgovorio na ovaj nacin 

Sa ovakvim stavom, neuspjeh nije opcija. 

-
- Kontakt:
Eselamu alejkum, da li se zna hoce li mirza igrat veceras
-
- Kontakt:
Mirzaaaaaaaaaaaaaaaa mirzaaaaaaaaaaa
-
- Kontakt:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 40620.html" onclick="window.open(this.href);return false;, super slika, za sad
-
- Kontakt:
http://www.firstrow1.eu/watch/178735/1/ ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
vidoh nasog Mirzu kako se ugrijavaa
- anonymousHD
- Kontakt:
Pomalo Mirza, ne igraš večeras 

-
- Kontakt:
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... anal-2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.