Zvjezdan Misimović

benajon
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la benajon » 18 nov 2009, 01:05

Mislim da je ovo cirina taktika u slucaju da ispadnemo da se ima na koga vadit na njeg i na spahu a ako prodjemo a imamo dosta sanse jer vjerujem u pjanica i medunjanina bice zakivan u zvijezde zbog tih igraca

lud_ko_struja
Kontakt:

Post Postao/la lud_ko_struja » 18 nov 2009, 05:06

sumljam da je istina to ovo je jedno od cirini iznanadzenja sigurno a opet koga nema bez njega se mora i ovi sto na klupi bice zeljni dokazivanje ........U boj kad krenemo sve pred sobom rusimo mi te bosno volimo ma klko god zavrsili ;)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 nov 2009, 07:32

benajon je napisao/la:Mislim da je ovo cirina taktika u slucaju da ispadnemo da se ima na koga vadit na njeg i na spahu a ako prodjemo a imamo dosta sanse jer vjerujem u pjanica i medunjanina bice zakivan u zvijezde zbog tih igraca
ma kakva taktika sta ti je...i da ispadnemo portugal je to nece imat niko nista prigovorit jer ovo do sad je fenomenalno...neigras ti protig madarske pa akoo ispadnes da odma po ciri...portugal je to...al prognoza
4:1 za nas...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 18 nov 2009, 07:35

miralem444 je napisao/la:
benajon je napisao/la:Mislim da je ovo cirina taktika u slucaju da ispadnemo da se ima na koga vadit na njeg i na spahu a ako prodjemo a imamo dosta sanse jer vjerujem u pjanica i medunjanina bice zakivan u zvijezde zbog tih igraca
ma kakva taktika sta ti je...i da ispadnemo portugal je to nece imat niko nista prigovorit jer ovo do sad je fenomenalno...neigras ti protig madarske pa akoo ispadnes da odma po ciri...portugal je to...al prognoza
i moja jest svega mi :!: :!:

ruud17
Kontakt:

Post Postao/la ruud17 » 18 nov 2009, 08:22

sta 4:1, 6:1 !

sabahmorning svima :mrgreen:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 18 nov 2009, 08:28

ruud17 je napisao/la:sta 4:1, 6:1 !

sabahmorning svima :mrgreen:
E .ebiga al sviđa mi se kako razmisljas :D

ruud17
Kontakt:

Post Postao/la ruud17 » 18 nov 2009, 08:31

tek sam usto, ne zamjerite mi.. :mrgreen:

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 18 nov 2009, 08:31

miralem444 je napisao/la:
Po tebi znaci ako ispadnemo pdlicno, Ciro je legenda, ma on je jedan sarlatan koji svojim komicnim odnosom pravi nas sviju budalama, ako ispadnemo nek ide odmah, pun mi je klinac cire i njegove suplje

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 18 nov 2009, 10:00

ljudi sad sam slusao ovog vodu fanatikosa i samo me zainteresovala posljednja njegova recenica kada je rekao da NJEMU NESTO OKO MISIMOVICA SMRDI..
vjerujte mi i meni nesto osmrdi,ako se neko od vas sjeca ja sam poslije prve utakmice rekao da po meni misimovic ne moze odigrati onako lose,to je nemoguce,gledao sam ga 1000 puta i cuvala su ga po petorica igraca,a on nikada onako igrao,imao sam osjecaj kao da je primio pare da odigra onako..naravno da ja ne vjerujem u to,i nema para za koje bi covjek ovu utakmicu "prodao",ali ima nesto..ljudi ima nesto..i sad sam siguran da ima nesto,zar vi stvarno mislite da se mogao na obicnom treningu povrijediti,tek onako?? pa znamo svi da nije sklon povredama i da bi svaki igrac ovu utakmicu igrao sa jednom nogom,ljudi ima Boga mi nesto tu u vezi njega,samo ja nemam ideju sta je..vidite da niko tupavo i ne spominje tu povredu i kako je doslo do nje,nezna niko..kazem vam ne vjerujem da su neke pare u pitanju,mislim da je nesto puno vise,smrdi tu nesto,kao da mu mozda neko prijeti za porodicu..svi znamo da je on obiteljski covjek koji je uvijek obitelj stavljao na prvo mjesto,i jedino mi to pada na pamet,jer stalno razmisljam o tome,ali smijem se zivotom zakleti da ima nesto..volio bih cuti vase misljenje,da me bar hoce neko kako utjesiti..
volio bih ja da je patka to za povredu ida ce veceras izaci na teren,ali me strah da iako izade,odigra onako lose..
molim vas razmislite o ovome,pomozite mi..

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 18 nov 2009, 10:03

kenoo je napisao/la:ljudi sad sam slusao ovog vodu fanatikosa i samo me zainteresovala posljednja njegova recenica kada je rekao da NJEMU NESTO OKO MISIMOVICA SMRDI..
vjerujte mi i meni nesto osmrdi,ako se neko od vas sjeca ja sam poslije prve utakmice rekao da po meni misimovic ne moze odigrati onako lose,to je nemoguce,gledao sam ga 1000 puta i cuvala su ga po petorica igraca,a on nikada onako igrao,imao sam osjecaj kao da je primio pare da odigra onako..naravno da ja ne vjerujem u to,i nema para za koje bi covjek ovu utakmicu "prodao",ali ima nesto..ljudi ima nesto..i sad sam siguran da ima nesto,zar vi stvarno mislite da se mogao na obicnom treningu povrijediti,tek onako?? pa znamo svi da nije sklon povredama i da bi svaki igrac ovu utakmicu igrao sa jednom nogom,ljudi ima Boga mi nesto tu u vezi njega,samo ja nemam ideju sta je..vidite da niko tupavo i ne spominje tu povredu i kako je doslo do nje,nezna niko..kazem vam ne vjerujem da su neke pare u pitanju,mislim da je nesto puno vise,smrdi tu nesto,kao da mu mozda neko prijeti za porodicu..svi znamo da je on obiteljski covjek koji je uvijek obitelj stavljao na prvo mjesto,i jedino mi to pada na pamet,jer stalno razmisljam o tome,ali smijem se zivotom zakleti da ima nesto..volio bih cuti vase misljenje,da me bar hoce neko kako utjesiti..
volio bih ja da je patka to za povredu ida ce veceras izaci na teren,ali me strah da iako izade,odigra onako lose..
sumljivo totalno,sve si dobro obrazložio,a i kako god okrenem sve mi je ovo sumljivo previse.......samo daj bože da se pojavi veceras na terenu i da nas rastereti

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 18 nov 2009, 10:07

hroni je napisao/la:
kenoo je napisao/la:ljudi sad sam slusao ovog vodu fanatikosa i samo me zainteresovala posljednja njegova recenica kada je rekao da NJEMU NESTO OKO MISIMOVICA SMRDI..
sumljivo totalno,sve si dobro obrazložio,a i kako god okrenem sve mi je ovo sumljivo previse.......samo daj bože da se pojavi veceras na terenu i da nas rastereti
sumnjivo je to svima nama, zato najprije mislim da je to 'onako pustena prica'', ili je to mozda ''to cirino iznenadjenje'', pa da miske pocne sa klupe :roll: bilo kako bilo, nas cilj je juzna afrika, sa njim ili bez njega vecaras.. ;)
Volim te Bosno..
Volim te Bosno!!!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 18 nov 2009, 10:15

xavi26 je napisao/la:
hroni je napisao/la:
sumnjivo je to svima nama, zato najprije mislim da je to 'onako pustena prica'', ili je to mozda ''to cirino iznenadjenje'', pa da miske pocne sa klupe :roll: bilo kako bilo, nas cilj je juzna afrika, sa njim ili bez njega vecaras.. ;)
Volim te Bosno..
ma mozda je to prica isto ko i za hasagica,pa je covjek igrao,cinjenica je da je prica oko povrede jako ne uvjerljiva,jer bi povreda takvog igraca prosla kao senzacija i samo bi se o tome pricalo.a definitivno ovo nije proteklo tako.iskreno bi volio da je patka sva ta prica,ali vidjecemo,u svakom slucaju mislim da ga pjanic moze zamjeniti i vise nego dobro.ako ne sam on,onda kompletan novi vezni red,jer i bajramovic je igrac koji daje poseban smek na terenu
VOLIM TE ŽELJO

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 18 nov 2009, 12:13

Miske sigurno ne igra veceras jer je mlatio po jegerima do 4 ujutro u Pub-u

roki_ze
Kontakt:

Post Postao/la roki_ze » 18 nov 2009, 12:21

pogledajte malo boje video pa ce te vidjeti kad misketa snima on kao dira glavu a u stvari zove borceta :D a poslije kada ga kamere snimaju borce dolazi do njega ali okrenut ledjima i tu oni nesto.bla babla :D i onda miske daje njemu dres kao ne moze igrati :D :D :D :D :D
veceras miske igra akobogda sigurno

ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
jedna i jedina bih

roki_ze
Kontakt:

Post Postao/la roki_ze » 18 nov 2009, 12:24

roki_ze je napisao/la:pogledajte malo boje video pa ce te vidjeti kad misketa snima on kao dira glavu a u stvari zove borceta :D a poslije kada ga kamere snimaju borce dolazi do njega ali okrenut ledjima i tu oni nesto.bla babla :D i onda miske daje njemu dres kao ne moze igrati :D :D :D :D :D
veceras miske igra akobogda sigurno

ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]

i zasto nema ni jednog intervjua sa misketom da on kaze dali je povrijeden...razmislite malo :D :D :D :D
jedna i jedina bih

99zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la 99zenicanin » 18 nov 2009, 12:25

Moj otac se sinoc cuo sa jednim covjekom iz Bosanske Gradiske, ciji brat je komsija sa Misimovicevima, i kaze da je na njegovu familiju izvrsen strahovit pritisak, samo da nebi igrao za BiH. Dodikovci su umijesali prste.

Eh sad dali je ovo suplja, ne znam.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 nov 2009, 12:29

99zenicanin je napisao/la:Moj otac se sinoc cuo sa jednim covjekom iz Bosanske Gradiske, ciji brat je komsija sa Misimovicevima, i kaze da je na njegovu familiju izvrsen strahovit pritisak, samo da nebi igrao za BiH. Dodikovci su umijesali prste.

Eh sad dali je ovo suplja, ne znam.

Kakvi ba crni Dodikovci...zasto bi njemu u interesu bilo da BiH ne ode na prvenstvo...pustite se suplje...ili je povreda ili Ciro nesto mulja...nema treceg

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 18 nov 2009, 12:30

belafonte je napisao/la:Miske sigurno ne igra veceras jer je mlatio po jegerima do 4 ujutro u Pub-u
A je li platio? Imal gdje Usketa za sankom??
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2009, 12:31

Ebo majku :roll:
Ovdje ovima izgleda moras donijeti nogu na sto otkinutu.
Da bi ''strucnjaci obradili teoriju'' :evil:
Hajte vi igrajte domine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ruud17
Kontakt:

Post Postao/la ruud17 » 18 nov 2009, 12:32

reko sam ja odmah da je to varka, ili sto neko rece PATKA :mrgreen:

razbijamo ih veceras , aBd!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.