Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Kakva logika, pustiti go iz offsidea dva metra i onda pomagati kad zagusti. Paja genije.BigBigBang je napisao/la:Ovo vam je sudjenje ocajno? Sacekajte Barceloninu utakmicu u polufinalu pa da vidite sta je ocajno sudjenjeIli ako slucajno zagusti protiv PSGa kuci
ser del barça es el millor que hi ha !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Galatasaray je ekipa sa najvatrenijim navijačima u četvrtfinalu, ali ujedno i sa najslabijim igračkim kadrom.
Ništa, njima je zadovoljstvo što će biti u stanju ugostiti ekipu Reala naredne sedmice i što će dobiti dovoljno novca od UEFA-e te će moći dovesti još 2-3 islužena igrača za narednu sezonu.
Što se tiče sinoćnjeg meča, mislim da ne postoji osoba na svijetu koja bi svirala Khedirino igranje rukom. Prvo, lopta ga je pogodila sa 30-40 cm, a vidi se da sklanja ruku, a poslije je u kombinaciji sa još jednim igračem (fakat se ne sjećam ko je to bio
) zaustavio loptu. Moguće da ga je i tada lopta pogodila u ruku, ali nakon odbitka od drugog Realovog igrača koji se nalazio u neposrednoj blizini. Nemoguće je reagovati pri toj brzini (i blizini), a svakako se po njegovim pokretima vidi da sklanja ruku od lopte.
Start Ramosa nad Yilmazom bi mogao biti penal. Simuliranje sigurno nije, jer je Turčin dobio udarac. Svakako Real ne bi ispao iz 1/4 finala, a Ramos jeste bio neoprezan i da je sudija pokazao na 11 metara, ne bi sigurno pogriješio, a vala dobio bih i ja na kladionici.
Galatasaray se želi nadigravati, ali ne mogu meda.
U napadu su sterilni, stvaraju kakve-takve prilike, ali zapucaju ih dok kažeš keks. Protiv Reala (ili bilo kojeg jačeg tima) si ne smiješ dozvoliti taj luksuz. Real je najjača ekipa iz kontranapada, odlično se transformišu i za tren oka imaju 4 igrača u protivničkom šesnaestercu.
Sve u svemu, častan poraz Galate. Nadigravali su se, imali svoje šanse, bili su hrabri, ali nemaju dovoljno znanja i iskustva da bi napravili nešto više. U svakom slučaju su oni debelo prešli svoj zacrtani cilj, jer sumnjam da su i najvatrenije pristalice ovog kluba sanjale o eventualnom četvrtfinalu.
Što se tiče sinoćnjeg meča, mislim da ne postoji osoba na svijetu koja bi svirala Khedirino igranje rukom. Prvo, lopta ga je pogodila sa 30-40 cm, a vidi se da sklanja ruku, a poslije je u kombinaciji sa još jednim igračem (fakat se ne sjećam ko je to bio
Start Ramosa nad Yilmazom bi mogao biti penal. Simuliranje sigurno nije, jer je Turčin dobio udarac. Svakako Real ne bi ispao iz 1/4 finala, a Ramos jeste bio neoprezan i da je sudija pokazao na 11 metara, ne bi sigurno pogriješio, a vala dobio bih i ja na kladionici.
Galatasaray se želi nadigravati, ali ne mogu meda.
Sve u svemu, častan poraz Galate. Nadigravali su se, imali svoje šanse, bili su hrabri, ali nemaju dovoljno znanja i iskustva da bi napravili nešto više. U svakom slučaju su oni debelo prešli svoj zacrtani cilj, jer sumnjam da su i najvatrenije pristalice ovog kluba sanjale o eventualnom četvrtfinalu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
https://www.facebook.com/uefachampionsleague?fref=tsmandraX je napisao/la:
![]()
A ja mislio zajebancija...
Da ne bude off, sretno Realu u nastavku takmičenja!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
naravno da ce izdvojiti najvecu pobjedu od cetiri utakmica 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji rutinski trijumf nad Galatom 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da nije Cakira i onog levata zaboravih mu ime sto je sudio tekmu u Madridu ukupni skor bi glasio 3-0 ,a ne 3-2 za Real Madrid , oba gola Manchestera neregularna.Stvarno sam mislio da je ova dilema rijesena ,ali ocigledno neki ne mogu preboliti poraza...Tako da je Real Madrid najmanje potpomognut sudijskim odlukama , dapace prakticki je ostecen za 3 gola(2 neregularno primljena i penal nakon sto je Rafael poput Suareza u dresu Urugvaja majstorski rukom skinuo loptu sa gol linije).xGGMU je napisao/la:Suđenje je prevara živa u CHL, trenutno tim koji ima najviše koristi od toga je Real Madrid, njih se najviše "gura" valjda vam se to ne odbije od glavu, tu ste gdje ste zahvaljujući Cakiru ponajviše, bio je start Benzeme ja mislim, uz aut liniju, gdje je podignuo nogu na glavu igrača Galate, što je bez ikakve priče opasna igra, znači za žuti karton možda, te opomenu sigurnu, a sudija ne znam dal' je i ukazao to Benzemi uopšte...
Trebali bi stvorit kriterij' suđenja za CHL, znači tako i tako.. pravila za i pridržavat se, da u biti sve ekipe dobiju pravedan tretman, to jest, isti.. Ta tehnologija uopšte ne bi bila loša
E ljudi, hitno mi treba odgovor, posto nisam bas upratio sinoc, jel` Alonso dobio u 84 minuti zuti karton ili nakon zavrsetka utakmice?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Dobio je tada zbog prigovoraRooney88 je napisao/la:E ljudi, hitno mi treba odgovor, posto nisam bas upratio sinoc, jel` Alonso dobio u 84 minuti zuti karton ili nakon zavrsetka utakmice?
ciscenje kartona
suptilnije nego prosli put
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kada? Po zavrsetku utakmice?Raul_64 je napisao/la:Dobio je tada zbog prigovoraRooney88 je napisao/la:E ljudi, hitno mi treba odgovor, posto nisam bas upratio sinoc, jel` Alonso dobio u 84 minuti zuti karton ili nakon zavrsetka utakmice?
ciscenje kartona
suptilnije nego prosli put
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nije da sam bio precizan..
prije zavrsetka utakmice kako sam ja vidio , 84 il koja vec minuta..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
OK. Hvala.Raul_64 je napisao/la:Nije da sam bio precizan..
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- anonymousHD
- Kontakt:
Koliko gluposti u jednom postu. Nema šta, da Cakira nije bilo Manchester United nama nikad ne bi dao gol. Dva gola ste dali iz offsidea i našli ste se nešto žaliti, spamate po našoj temi. Real Madrid od samog početka igra protiv najboljih ekipa, pokazuje koliko je jak.xGGMU je napisao/la:Suđenje je prevara živa u CHL, trenutno tim koji ima najviše koristi od toga je Real Madrid, njih se najviše "gura" valjda vam se to ne odbije od glavu, tu ste gdje ste zahvaljujući Cakiru ponajviše, bio je start Benzeme ja mislim, uz aut liniju, gdje je podignuo nogu na glavu igrača Galate, što je bez ikakve priče opasna igra, znači za žuti karton možda, te opomenu sigurnu, a sudija ne znam dal' je i ukazao to Benzemi uopšte...
Trebali bi stvorit kriterij' suđenja za CHL, znači tako i tako.. pravila za i pridržavat se, da u biti sve ekipe dobiju pravedan tretman, to jest, isti.. Ta tehnologija uopšte ne bi bila loša
Jedan Inter je igrao s igračem manje protiv Barcelone celu utakmicu pa nisu primili gol, a vi ste za dve minute primili dva gola, to je samo mali dokaz koliko je Manchester United uistinu loš, meda niste mogli bez sudije. Da vas nije pogurao sa ona dva gola, davno bi vi bili otpisali, ali slađe je kad ušutiš đavole na njihovo teatru snova.
Opasna igra, ali ta opasna igra se uopšte ne treba okarakterisati kao žuti karton, Benzema se odmah izvino, te mu je sudija rekao da bude oprezni, što je u EPL normalna situacija. Nani treba da pređe u Kick Box, UFC i sl., jer onakvi bolesni udarci nisu dozvoljeni u nogometu. Na kraju svega, Nani je ispao cigan, fola on se valja, glumi nešto ko da ga je neko udario, a čoveka doslovno ubio, start za zatvora.
I da, što kažeš ta tehnologija, pa onda bi Real Madrid protiv Manchester Uniteda prošao glat, 3:0 ukupni rezultat. Razmisli malo, pre nego počneš da pišeš nebuloze.
Rooney88 je napisao/la:E ljudi, hitno mi treba odgovor, posto nisam bas upratio sinoc, jel` Alonso dobio u 84 minuti zuti karton ili nakon zavrsetka utakmice?

http://www.tportal.hr/sport/uefa/253048 ... Pepeu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam buraz, vidio sam vec ali, recimo, na rezul.tati.com na istom tom pregledniku pise za Alonsa da je dobio zuti u 84-toj ali kada kliknes misem na karton pise Xabi Alonso dobiva zuti karton nakon zavrsetka utakmcie, to me malo zbunilo ali je sada OK.mandraX je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:E ljudi, hitno mi treba odgovor, posto nisam bas upratio sinoc, jel` Alonso dobio u 84 minuti zuti karton ili nakon zavrsetka utakmice?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ja sam sinoć vrlo lahko zaradio piće, u 79-oj minuti se kladio sa jaranom, govorim mu da će i Alonso i Ramos do 90-te minute dobiti žuti karton, pristane lik naravno, kad 84-ta minuta, žuti karton jednom, za par trenutaka drugom, ofirno stvarno.Rooney88 je napisao/la: Znam buraz, vidio sam vec ali, recimo, na rezul.tati.com na istom tom pregledniku pise za Alonsa da je dobio zuti u 84-toj ali kada kliknes misem na karton pise Xabi Alonso dobiva zuti karton nakon zavrsetka utakmcie, to me malo zbunilo ali je sada OK.
Al' eto, hvala im.
Ovo cu samo ovde da ostavim da cujem vrsni komentar poznavaoca fudbala i pravila
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta ti je ovde nejasno? Ramos stigao prvi do lopte, izbio loptu, Drogba džonom išao, indirektan udarac za Real Madrid. 
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 04 apr 2013, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.