Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

harry_90
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la harry_90 » 18 nov 2009, 12:37

IGRAJTE BOLJE,IGRAJTE JACE IGRAJTE SAMO ZA NAVIJACE
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 18 nov 2009, 12:40

[youtube][/youtube]

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 18 nov 2009, 12:43

Tulic ide na pobjedu danas ako nekoga zanima...Hahahahaahah...Zanima me ko je ovog hormona postavio na poziciju selektora mlade reprezentacije iz koje se svake god trebaju izbaciti 2-3 dobra mlada igraca...

Hormon pravi... :D
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 nov 2009, 12:45

DENZEL1 je napisao/la:[youtube][/youtube]
jel ovo u hrvatskoj na pripremama

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 18 nov 2009, 12:46

popio sam par apaurina,bolje mi je da sam se napusio k....., sad mi svejedno za utakmicu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 nov 2009, 12:49

MAMU MU **** U USTA...KRIVO MU STO NEMA HRVATSKE NA PRIPREMAMA,.... MU DIJETE

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 nov 2009, 12:55

[youtube][/youtube]

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 18 nov 2009, 12:58

Sve je spremno za večeras; policija spriječila navijače da Portugalce drže budnima

U BiH vlada prava euforija ususret povijesnom dvoboju BiH i Portugala koja se igra večeras na stadionu "Bilino Polje" u Zenici. Već u jutarnjim satima po većini gradova Federacije BiH mogu se vidjeti automobili na kojim su zakačene zastave BiH, građani koji su na posao krenuli sa šalovima reprezentacije BiH.

I policija se sprema za večerašnji susret: "Zbog sigurnosti ne možemo reći točan broj policajaca koji će osiguravati ovu utakmicu dok se utakmica ne završi. U svakom slučaju bit će ih preko 450, i to ne samo pripadnika MUP-a ZDK već su angažirani i policajci iz drugih kantonalnih MUP-ova sa područja FBiH", kazala je za SarajevoX glasnogovornica MUP-a BiH Aldina Ahmić.

Dodajmo kako će prema informacija koje stižu iz BiH danas od 16.45 do ponoći u Zenici će biti obustavljen saobraćaj u ulicama: Dr. Abdulaziza Aska Borića, od ulice Dr. Adolfa Goldbegera do ulice Fra. Ivana Jukića, Bulevar Kulina bana od Bulevara kralja Tvrtka do raskrsnice sa Kamberovića mostom.

Policija zaustavila navijačku pjesmu

Ono o čemu su mnogi u posljednjim danima pričali s dozom humora, skupina zeničkih navijača pokušala je i ostvariti. Naime, navijači Ćirinih Zmajeva sinoć su se oko 22 sata skupili u blizini hotela "Zenica", gdje borave gosti iz Portugala, kako bi ih pjesmom/glasnim navijanjem držali budnima cijelu noć prije povijesne utakmice dodatnih kvalifikacija.

Ipak, da ne dođe do incidenta koji je mogao rezultirati drastičnim kaznama od strane Fife i Uefe, zenička policija je intervenirala pa se navijački skup razišao do 23 sata, piše Sportsport.ba.

Veća skupina navijača s rekvizitima okupila se ispred shopping centra "Konzum" u Zenici, a nakon što su počeli navijati, udarati u bubnjeve i trubiti, organi reda su ih prvo udaljili na drugu stranu rijeke Bosne, dalje od Kamberovića polja.

Nastavak navijanja doveo je do novog posjeta tri policajca koji su bez upotrebe sile prekinuli ovaj skup. Sve je završeno oko 23 sata uz opomene zbog narušavanja javnog reda i mira.

izvor http://www.--- SPAM ---

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 nov 2009, 13:00

[youtube][/youtube]

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 18 nov 2009, 13:00

SRETNO ZMAJEVI,sretno svima raja, ja krecem za Zenicu ,BOSNAAAAAAAAAAAA,BOSNAAAAAAAAAAAAA

ruud17
Kontakt:

Post Postao/la ruud17 » 18 nov 2009, 13:03

pu seljacine, djeteta mu se na*ebe*o...

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 18 nov 2009, 13:04

Hrvatski stručnjaci navijaju za BiH i Sloveniju: Šanse su 50 - 50

KADA već ne mogu za svoju zemlju, hrvatski nogometni stručnjaci danas će navijati za naše susjede. Ljubomore nema i kažu kako bi bili sretni da se Slovenci i "Bosanci" plasiraju na Svjetsku smotru u Južnoj Africi. U razgovoru za Index, ugledni hrvatski treneri Branko Ivanković i Nikola Jurčević, najavili su večerašnje uzvrate dodatnih kvalifikacija koji se igraju u Zenici, odnosno Ljubljani.

"Pratit ću današnje uzvrate i navijat ću za Sloveniju i BiH. Moje su simpatije na strani naših susjeda. Zanimaju me te utakmice i iz stručnog aspekta, a i iz navijačke perspektive", rekao nam je Branko Ivanković dodavši da obje reprezentacije imaju realne šanse za veliki uspjeh.

"I Rusija i Portugal ne spadaju u sam vrh euro reprezentacija. One jesu kvalitetne, ali nisu sami vrh. I Slovenci i Bosanci imaju realne šanse nešto napraviti. U prvim su utakmicama postigli dobre rezultate. Slovenci imaju gol u gostima, a igrom i željom su pokazali da mogu biti vrlo neugodni Rusima", smatra Ivanković.

Ćiro bi, objašnjava bivši trener Dinama, mogao imati problema u fazi obrane, no napad je velika snaga Zmajeva.

"BiH imaju neke slabosti u obrani, no prema naprijed imaju igrače koji čine razliku. Opasni su kao vragovi u svakom trenutku. Obje utakmice su najblaže rečeno 50 - 50", kaže Ivanković i zaključuje:

"Da Bih i Slovenci prođu, to za mene ne bi bilo preveliko iznenađenje. Portugal i Rusija imaju igrače koji jesu iz prve kategorije, odlični su, ali ne najbolji. Ukupne te momčadi nisu neko ludilo."

Slično razmišlja Bilićev čovjek od velikog povjerenja Nikola Jurčević. Odmah nam je na početku razgovora rekao kako će navijati za naše sjeverne i istočne susjede.

"Navijat ću i za Sloveniju i za BiH", priznaje Jurčević i dodaje:

"Smatram da BiH ima nešto veće šanse od Slovenije iako vjerujem da su Portugalci i u tom susretu favoriti. Slovenci su momčad gostujućeg terena. Oni igraju na kontre i polukontre i teže pobjeđuju kada nekog trebaju napasti. Rusi su jaka momčad pa samim time i šanse Slovenije nisu tolike."

Najveća prednost na strani BiH, trebala bi biti sjajna atmosfera na Bilinom polju.

"BiH ima jednu ludu atmosferu, odlične navijače i igrački naboj. Prema naprijed su sjajna momčad iako je realna situacija ta da je Portugal bolja momčad. U svakom slučaju, čekaju nas zanimljivi i neizvjesni ogledi.", zaključio je Jurčević.

izvor http://www.--- SPAM ---

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 18 nov 2009, 13:07

Bosnu i Hercegovinu zahvatio najnovi virus,proglasena pandemija.Ime novog virusa je BH3PE1.cuvajte se j...n za srce...

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 18 nov 2009, 13:07

Evo i raja od Doboja krece prema Zenici,popio sam tableta za smirenje i lagano put pod noge,joj kako me trema spucala covjece
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 nov 2009, 13:08

deni_23 je napisao/la:izvor http://www.--- SPAM ---
Imas li ti sta svoje za reci, samo citiras index i ostale portale
100% sportski i krajnje opušten potpis

roki_ze
Kontakt:

Post Postao/la roki_ze » 18 nov 2009, 13:09

RiNo je napisao/la:

imam ja evo ovakav ce da bude veceras nalon pobjede bosne trener portugala http://www.killerjo.net/ :D :D :D :D :D
jedna i jedina bih

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 18 nov 2009, 13:13

roki_ze je napisao/la:
RiNo je napisao/la:

imam ja evo ovakav ce da bude veceras nalon pobjede bosne trener portugala http://www.killerjo.net/ :D :D :D :D :D

naravno da imam ali cuvam to za kasnije nakon utakmice cu iznjeti i svoj stav o utakmici ne birini se nista

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2009, 13:15

Cuj ovo.....
Portugal nije 13 godina izgubio gostujucu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.
A nama treba pobjeda od dva gola prednosti :shock:
Tako da malo skontate glavom.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2009, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sms
Kontakt:

Post Postao/la sms » 18 nov 2009, 13:16

E raja kako ste mogli nako sinoc uradit pa kad ide lovac u 22 h u lov. Pa navijes shat i u 3 h ili 4 ujtro odes tamo protrcis krug i to je to. Izgleda dresla se gora rodio se mis ja do 3 cekam neke informacije a tamo ono u 22h ko nesto e jesmo amateri.

Cisto mislim da ne gledam tekmu veceras jer kako mi je bilo u subotu nece mi biti lakse veceras. Covjek bi volio da to ispadne naj naj za nas al imamo previs elemenata protiv nas. Kako su oni portugalci padali i kako im je onaj lahko dosudjivo slobodne cccccccccccccccc ko kakve papirne lutke su padali samo malo vjetaar puhne.

Ako dragi ALLAH(BOG) da pa i da mi nasuprot svih protiv nas da se to cudo desi pa da i mi odemo na tu smotru.

Koliko ce samo srca veceras da otkaze BOZE pomozi nam sad kad se najvise nadamo u cudo.

arnela...s
Kontakt:

Post Postao/la arnela...s » 18 nov 2009, 13:19

harishp je napisao/la:Cuj ovo.....
Portugal nije 13 godina izgubio gostujucu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.
A nama treba pobjeda od dva gola prednosti :shock:
Tako da malo skontate glavom.
da al dosad nije nikad igrao s bosnom.... :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.