FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 04 apr 2013, 17:13

fibonacci je napisao/la:zna li neko kada je izvlačenje u kupu tj ko je prvi domacin... ako se to jos ne zna onda kada ce biti izvlacenje?
Neko rece da ce se devetog znati....
BUDI ŽELJO !!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 apr 2013, 17:19

propuh je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Dajte barem imena u javnost kada se takve informacije iznose.
Kakva imena, trice i kucine ko jos vjeruje u ove gluposti i bacanje supljih.
Prevelika je to stvar da ne izadje u javnost.
Manite se supljaka oko kampa i stadiona .
Dobro brate ako je za tebe Ivica Osim, suplja,trica i kucina,onda ok.Ja nisam do u detalje saznao sta se desavalo,u koji su ljudi u pitanju,ali da je ovo tacno sto sam rekao je milion posto.Ako se moze iskopati detalji i ostalo,bilo bi super.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 04 apr 2013, 17:32

barbarez je napisao/la:
propuh je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Dajte barem imena u javnost kada se takve informacije iznose.
Kakva imena, trice i kucine ko jos vjeruje u ove gluposti i bacanje supljih.
Prevelika je to stvar da ne izadje u javnost.
Manite se supljaka oko kampa i stadiona .
Dobro brate ako je za tebe Ivica Osim, suplja,trica i kucina,onda ok.Ja nisam do u detalje saznao sta se desavalo,u koji su ljudi u pitanju,ali da je ovo tacno sto sam rekao je milion posto.Ako se moze iskopati detalji i ostalo,bilo bi super.
Gdje sam ja napisao nesto protiv nase zivuce legende.
Vec tvojih "izvora" kao i ostalih izvora koji se ovdje vrte vec 2 zadnje godine oko stadiona i kampa.
Iskreno ne vjerujem da u ovome ima ikakve istine i da je bilo price oko te izgradnje kampa.
ps. da dodam da ima ista od toga ti prvi nebi krio ime tog "izvora", nego bi poletio na sav glas da razglasis kao sto bi i svi ostali ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 04 apr 2013, 17:42

Misljenja sam dok sam klub sa svojim ljudima sam ne osigura novce uz pomoc sponzora, vlade, grada, kantona, drzave pa cak i saveza da nikad necemo dobiti kamp a kamo li moderan stadion. Naravno za to trebaju obrazovani ljudi, sjesti za stol popricati sa drugima traziti pomoc.

Sigurno se nece desiti da ce neko doci u klub i reci "evo ja imam 30. miliona idemo pravit stadion", samo ako se ljudi iz kluba angazuju i potrude pronaci pomoc i kompromis da ce nesto biti. A sad za sad niko nista ne radi.

amidza_idriz
Kontakt:

Post Postao/la amidza_idriz » 04 apr 2013, 17:52

Švabo je zadnjih godina par puta "provukao" kroz razne intervjue: "Da bi Grbavica odavno bila gotova da nije određenih ljudi". Ko ima full pristup na infobiro.ba ili kućnu arhivu (havaz, oslobođenje, dani, bosna...) to može lahko provjeriti. Ima tu sigurno aferima i sa "naše" strane, Širbegovićev plan npr.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 apr 2013, 17:52

Nastavljen projekat „Plavo je srce u meni“

http://fkzeljeznicar.ba/nastavljen-proj ... meni/5067/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 04 apr 2013, 17:58

amidza_idriz je napisao/la:Švabo je zadnjih godina par puta "provukao" kroz razne intervjue: "Da bi Grbavica odavno bila gotova da nije određenih ljudi". Ko ima full pristup na infobiro.ba ili kućnu arhivu (havaz, oslobođenje, dani, bosna...) to može lahko provjeriti. Ima tu sigurno aferima i sa "naše" strane, Širbegovićev plan npr.
Predpostavljam da su ti "određeni" ljudi oni koji gledaju svoj đep, kako bi koju paru smjestili i njega.
Na zalost uvijek ce biti takvih.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 apr 2013, 18:02

Rikardo je napisao/la:Misljenja sam dok sam klub sa svojim ljudima sam ne osigura novce uz pomoc sponzora, vlade, grada, kantona, drzave pa cak i saveza da nikad necemo dobiti kamp a kamo li moderan stadion. Naravno za to trebaju obrazovani ljudi, sjesti za stol popricati sa drugima traziti pomoc.

Sigurno se nece desiti da ce neko doci u klub i reci "evo ja imam 30. miliona idemo pravit stadion", samo ako se ljudi iz kluba angazuju i potrude pronaci pomoc i kompromis da ce nesto biti. A sad za sad niko nista ne radi.
U ove 4 godine smo mogli sami napraviti istok i jeb.eni zapad zapoceti, ali ne mi uvijek cekamo druge da nam urade. Nikad mi stadion necemo imati dok ga sami ne pocnemo graditi.
NO PYRO NO PARTY

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 04 apr 2013, 18:18

Pun k. Prica kako mi nesto ne mozemo odraditi,sagraditi stadion,dobiti kamp itd zbog nekih ljudi u opstini ili negdje drugo...eto kao toga nema negdje drugo...**** m.... U hebenoj Albaniji se grade stadioni i ostale zajebancije,znaci tamo nema azdaja u opstinama i po drugim rupama? Al u k..cu. Kod nas jednostavno nema ozbiljnog interesa ulagaca,i ozbiljnih ljudi da prezentuju sve to ozbiljnim ulagacima.Sve se zavrsava na pricama po lokalnim kafanama...ako je ikada ista i pocelo...
Amare hvala ti...

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 04 apr 2013, 18:24

Zamislite koliko treba biti pametan pa napisati da smo mi sami za 4 godine mogli napravitu dvije tribine ? Ne mogu da vjerujem.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 04 apr 2013, 18:25

Buu je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:Misljenja sam dok sam klub sa svojim ljudima sam ne osigura novce uz pomoc sponzora, vlade, grada, kantona, drzave pa cak i saveza da nikad necemo dobiti kamp a kamo li moderan stadion. Naravno za to trebaju obrazovani ljudi, sjesti za stol popricati sa drugima traziti pomoc.

U ove 4 godine smo mogli sami napraviti istok i jeb.eni zapad zapoceti, ali ne mi uvijek cekamo druge da nam urade. Nikad mi stadion necemo imati dok ga sami ne pocnemo graditi.
Cisto sumnjam da smo u protekle 4. godine imali 1 milion KM da mozem direktno odvojit za tribnu, da ne spominjemo ostale troskove, redovne plate, rezije, ostale obaveze.

Npr. ako nam je buđet bio 3. miliona i sad jedan odvojit samo za tribinu, ne vjerejem da je to moguce za nase uslove.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 apr 2013, 18:35

Rikardo je napisao/la:
Buu je napisao/la:

Cisto sumnjam da smo u protekle 4. godine imali 1 milion KM da mozem direktno odvojit za tribnu, da ne spominjemo ostale troskove, redovne plate, rezije, ostale obaveze.

Npr. ako nam je buđet bio 3. miliona i sad jedan odvojit samo za tribinu, ne vjerejem da je to moguce za nase uslove.
Nesto sponzori nesto kredit i eto tribine, navijaci i poslovni prostori bi taj kredit vratili. Samo treba volje.
Svrki je napisao/la:Zamislite koliko treba biti pametan pa napisati da smo mi sami za 4 godine mogli napravitu dvije tribine ? Ne mogu da vjerujem.
Procitaj jos jednom bilmeze
NO PYRO NO PARTY

CARSON

Post Postao/la CARSON » 04 apr 2013, 19:03

opet ista prica kad igramo lose svi nesta kritikujete cim LJOZE proigra odma se pocinje prica o marketingu o nekim stadionima molim Vas da promijenite temu Amar radi najbolji moguci posao nepravimo dugove klub osvaja sve sto se moze osvojiti nego svi u lukavicu

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 04 apr 2013, 19:13

Ima li sta od ovoga Bucana ? Vraca li se ili je ovo medijska ?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 apr 2013, 19:15

Rikardo je napisao/la:Ima li sta od ovoga Bucana ? Vraca li se ili je ovo medijska ?
Ma sve i da se vrati necemo imati neke pretjerane fajde od njega..
BUDI ŽELJO !!!

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 04 apr 2013, 19:36

Sto ba?nije Sejo los igrac...moze bar za klupe...
Amare hvala ti...

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 04 apr 2013, 19:41

Kaze mi jaran da je Urdinov dao autogol, i da je sudija sviro ofsajd, ja to nisam vidio iako sam gledo vecinu tekme. Ako neko ima informaciju da ovo potvrdi ili demantuje?
HVala unaprijed
Razumijes ti mene burazere moj :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 apr 2013, 19:43

Luca.Toni je napisao/la:Kaze mi jaran da je Urdinov dao autogol, i da je sudija sviro ofsajd, ja to nisam vidio iako sam gledo vecinu tekme. Ako neko ima informaciju da ovo potvrdi ili demantuje?
HVala unaprijed
Dao je autogol,ali ofsajd bio...Upravu ti je jaran! ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 apr 2013, 19:47

JMs1921 je napisao/la:Sto ba?nije Sejo los igrac...moze bar za klupe...
Ma moze mozda za klupe samo ja licno ne volim ove neke povratke igraca osim ako bas nisu opravdani.. To me nekako podsjeca na poteze pitara koji su po pravilu bili promasaji.. U Zelji je bio dostigao dobru formu, onda lafo otisao, nije nigdje izborio prvih 11 a sad ga eto, lafo, nazad.. Meni to bezveze, al to je samo moje misljenje..
BUDI ŽELJO !!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 apr 2013, 19:49

Ma joj, al' se stvara fama oko tog autogola. Išao čovjek da skine loptu s noge igrača Zrinjskog koji je htio da šutira, htio je očito vrhom kopačke izbiti loptu u gol out, lopta otiša u desno ćoše gola, sreća bio ofsajd. Nikakva kardinalna greška Urdinova.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: fks74 i 22 gosta.