harishp je napisao/la:Cuj ovo.....
Portugal nije 13 godina izgubio gostujucu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.
A nama treba pobjeda od dva gola prednosti
Tako da malo skontate glavom.
Broj 13 je uvijek bio sumnjive prirode...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
harishp je napisao/la:Cuj ovo.....
Portugal nije 13 godina izgubio gostujucu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.
Al nisu nikada igrali u Zenici u povijesti...Slijedi im povijesna rasturacina....Napast cemo ih ko siroce napolitanku ko sto neko rece...harishp je napisao/la:Cuj ovo.....
picke usraneDENZEL1 je napisao/la:[youtube][/youtube]
jeb ga ti... usro sam se. zvucnik mi do daske odvrnutroki_ze je napisao/la:RiNo je napisao/la:Imas li ti sta svoje za reci, samo citiras index i ostale portaledeni_23 je napisao/la:izvor http://www.--- SPAM ---
imam ja evo ovakav ce da bude veceras nalon pobjede bosne trener portugala http://www.killerjo.net/![]()
![]()
![]()
![]()
Zenica da sam ja Paris Hillton nazvala bih onog Pepea da ti sihru baciZenicajesampion je napisao/la:Al nisu nikada igrali u Zenici u povijesti...Slijedi im povijesna rasturacina....Napast cemo ih ko siroce napolitanku ko sto neko rece...harishp je napisao/la:Cuj ovo.....
Joj jesi pesimista...da sam administrator udaljio bih te sa forum 24 sata ...
hajd brže te postove, valja ti do stoje dogurat dok još znaš za sebeZenicajesampion je napisao/la:A nama baraz je, a nama baraz je........za rucak piva je, za rucak piva je.....
Ovakve stvari zelim citati na ovom forumu, a ne ko je se i kako je se usr'o, kojekakvo prizivanje vjestica, baksuza, prepricavanje snova, tumacenje dlanova...fabio je napisao/la:Evo kako Spanci najavili mec vaceras:www.marca.com
"Pakao Zenice se prestvalja vaceras ispred gostiju"
Jedan auteticni pakao.To je ono sto ceka selekciju Portugala u uzvratnoj utkmicu baraza na Biljino Polju u Zenici.Za ono sto smo vidjeli u prvoj utkmci,njihva kvaliteta igraca njihov selektor koji zna nametnuti svoju strategiju moze da dodje do izrazaja,moglo je jos u prvoj utmic.al su domacini imali puno srece,pogadjale su se precke stative....Bosna je zasluzila u toj tekmi puno vise al razultat od 1-0 more se nadonkaditi u paklu zenica pred 15.000 koji ce svi biti na nogama..Golman Eduardo Portugala je vec preko 400 minuta bez primitog gola dali ce vacaras naceti Bosanci,,pored zutih karotna Bosna ima problem sa povredom Misimovica pod upitnikom je hoceli igrati...
Kometari ispod:
1#levannta_la_car:Kaze jedna stara poslovica Bosanska:"U svakom mijstu izlazi sunce,sve zemlje su lijepe,ali kao moja Bosna,nema takvog mijesta na svijetu"..kazem da nisam Bosanac isto al imam dosta prijatelja iz bivse yugoslavie i znam puno tim zemljama,jedan kaze yugosloven kaze:KAKVO JE SRANJE OD ZEMLJE KOJA NEMA SVOJU BOSNU...zao mije sto je vi uglavnom poznaju po ratu...daj boze da sutra upoznaju svi u fudbalu kad prodju na SP
#2ojox:ambijente sramtoni kakav docak samo igraca i navijaca Portugala,,sramota nadam se da ce Portugal lako do pobijede...
5#cccp1976:Bosna ima sjajni igraca,Pjanic,Salihovic,Dzeko,Misimovic,Ibisevic,Medjunanin...vidjecemo ko ce se vaceras smijati simpaticni Blazevic o glupi Quierez ja zelim da ovaj prvi...
6#ivi:Idemo Bosna vi to mozete i zasluzujeta.
#7sr_ecko:Zao mije Portugala al su naletili na takvu ekipu da citav svijet zeli vidjeti takve talentiranu grupicu igraca na SP Pjanic,Dzeko,Ibisevic,Salihovic,Misimovic..vrlo mlada grupa sa velikim talentom...
#9salha_metal:Idemo Bosna.Daj boze da jedna zemlja stara 15 godina ide na SP,daj im snagu..zao mije Ronaldo,,jedan el culo"Barca"
#10atm_crack_9:daj boze da Bosna prodjei da Portugalci odu na SP al da prodaju tasne oko stadiona...
#11deivtz:Bosna je imala kljucove za SP al nisu imali srece nadam se vaceras vise srece na domacem terenu,bice neizviejsno...
#12rogeapucela:idemo Haris pokazi Mendiju ko si i koliko vrijedis..
#14melguidos:Joj sto mije vas zao vi svi ste za Bosnu a oni su nam komsije..zao mije al Bosna jesta jaka al ne toliko da napravi toliko iznadjene ipak se bore i sa vecom silom a to je oni iza...znate sami koji
#20adruzi:Puno podreske Bosni,,najivse zbog Harisa koji debituje idemo pokazi im koliko vrijedis...
#23gogi:Idemo BOsna --Mallorca je uz tebe.
#26jesussousa:Misimovic nije na spisu vaceras,al mislim da mogu opet da pobijede sa igracima poput Pjanica Dzeke ibisevica sve je moguce,,idemo Haris pokazi i ti,,zelim vidjeti ovo iznadjene uvijek se desi da jedna debala selekcija ispada a Bosna ce ih izbaciti..sretno
#27laforto:preko koje televizije prenose tekmu?
#29penfeil..Idemo BOsna idemo HARIS HARIS ,kako bi nas ucinio sretni nas klub a i Bosnu da prodjete na SP..jedna golcina HARISE...RETNO uz vas smo
#37Ibrahimoviccrakc:Ja cu biti uz Bosnu..zasto???pa sta radi Portugal u fudbalu?
E majke ti kakva ti je to priča? Pa ova reprezentacija Portugala se nikako ne može uporediti sa onom iz prethodnih kvalifikacija.harishp je napisao/la:Cuj ovo.....
hahahahhapravnik je napisao/la:Kako će se večeras izjavit saučešće Portugalcima?
BLATTER SAGOSUM
Njih ne smije niko da dira osim nase i vase policijeDENZEL1 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jeste pitacu te ako Muslimovic bude umjesto VedePrincipatus je napisao/la:Tako je, razbijte Harisa, pesimistu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.