Ti da si bio na stadionu mozda bi i vidio neke od tih ljudi. Uostalom majorizacija izvrsena svega milja ljudi na stadionu. I to ne od strane bosnjackih politicara nego od strane Zeljeznicara samo da se zna da ne idem u politiku.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Proradio onaj inat bosanski sto je i jucer proradio na one psovke. Yeba vas juce i Sarajevo i Zeljo i Velez i Bosna cijela
I da ovo je samo prema tebi onaj prvi komentar je za prave navijace a oni ce se naci u njemu.
Ti da si bio na stadionu mozda bi i vidio neke od tih ljudi. Uostalom majorizacija izvrsena svega milja ljudi na stadionu. I to ne od strane bosnjackih politicara nego od strane Zeljeznicara samo da se zna da ne idem u politiku.
PL BiH -1 je napisao/la:Proradio onaj inat bosanski sto je i jucer proradio na one psovke. Yeba vas juce i Sarajevo i Zeljo i Velez i Bosna cijelaI da ovo je samo prema tebi onaj prvi komentar je za prave navijace a oni ce se naci u njemu.
Nema potrebe za vrijedanjem i provociranjem,navijaci u citavoj BiH pjevaju pjesme pune mrznje i provokacija no ako mislite da to i Englezi i Njemci ne rade grdno se varate,mase je tesko verbalno kontrolirati tj. nemoguce,a i Zeljo je bivo kaznjavan praznim stadionom zbog tih stvari tako da nemojte nam soliti pamet o navijacima !
Takodjer ne treba nit ponizavati suparnika koji je pobjedjen jer koliko sam upoznat sport u sarajevu opada i pitanje je samo vremena kada ce i nogomet otici u p.m jer grad koji je bio poznat po rukometu i kosarci je vec par godina u krizi,stoga ako i naplate podju da stizu mogao bi vrlo lako i nogomet da upadne u probleme,stoga svoje voli postuj tudje!
sve misli covjek lijepo ce, ali ne smiej nitko progovorit odma se vrijeđa...
ostavite nama temu, ne moraju ovdje navracat likovi koji bi kao sve lijepo, a vec u drugom postu nam j.e.b.a.v.a.l.i majke na terenu.
ostavite nama temu, ne moraju ovdje navracat likovi koji bi kao sve lijepo, a vec u drugom postu nam j.e.b.a.v.a.l.i majke na terenu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne znam zašto po Milicevicu serete, po meni naš najbolji igrac ove sezone. Previše toga je stavljeno na njegova leđa a momak ima samo 19 godina.
Danijel Culum Sve je to tako... Juce je bilo lijepo gledati Ultrase, ali sta vredi kad na terenu nije to, to ... Jedno je sigurno, spas naseg Zrinjskog je u Zdeni Dzidicu, jer kad je gospodin bio u klubu, Zrinski je imao ekipu da se covek najezi... Vratite Zdenu !
Bivsi igrac HSKZ!
Bivsi igrac HSKZ!
Jasno da je upravu.
- champions1921
Ma ovaj svrki ti je zeljovac ranije poznat po nadimcima: maslacak, dona, i sl.. I prije je imao neke sukobe sa tobom.. Smara covjek gdje se god pojavi.. Ne vjerujem da ce dugo opstati i sa ovim nadimkomPL BiH -1 je napisao/la:Proradio onaj inat bosanski sto je i jucer proradio na one psovke. Yeba vas juce i Sarajevo i Zeljo i Velez i Bosna cijelaI da ovo je samo prema tebi onaj prvi komentar je za prave navijace a oni ce se naci u njemu.
BUDI ŽELJO !!!
Ako je Mrle tj. Aldinn1 u pitanju izvinjavam se navijacima Zrinjskog.champions1921 je napisao/la:Ma ovaj svrki ti je zeljovac ranije poznat po nadimcima: maslacak, dona, i sl.. I prije je imao neke sukobe sa tobom.. Smara covjek gdje se god pojavi.. Ne vjerujem da ce dugo opstati i sa ovim nadimkomPL BiH -1 je napisao/la:Proradio onaj inat bosanski sto je i jucer proradio na one psovke. Yeba vas juce i Sarajevo i Zeljo i Velez i Bosna cijelaI da ovo je samo prema tebi onaj prvi komentar je za prave navijace a oni ce se naci u njemu.
Ti da si bio na stadionu mozda bi i vidio neke od tih ljudi. Uostalom majorizacija izvrsena svega milja ljudi na stadionu. I to ne od strane bosnjackih politicara nego od strane Zeljeznicara samo da se zna da ne idem u politiku... A i ti si u zadnje vrijeme podobro otisao na zivcima..
Djecarac mi je izvukao zivce. Dosao sam sa namjero da normalno diskutjem jer sam nakon duzeg vremena imao priliku doci u Mostar.
- champions1921
Ma to ti je taj.. Tebe ne moze organski nestoPL BiH -1 je napisao/la:Ako je Mrle tj. Aldinn1 u pitanju izvinjavam se navijacima Zrinjskog.champions1921 je napisao/la:Ma ovaj svrki ti je zeljovac ranije poznat po nadimcima: maslacak, dona, i sl.. I prije je imao neke sukobe sa tobom.. Smara covjek gdje se god pojavi.. Ne vjerujem da ce dugo opstati i sa ovim nadimkomPL BiH -1 je napisao/la:Proradio onaj inat bosanski sto je i jucer proradio na one psovke. Yeba vas juce i Sarajevo i Zeljo i Velez i Bosna cijelaI da ovo je samo prema tebi onaj prvi komentar je za prave navijace a oni ce se naci u njemu.
Ti da si bio na stadionu mozda bi i vidio neke od tih ljudi. Uostalom majorizacija izvrsena svega milja ljudi na stadionu. I to ne od strane bosnjackih politicara nego od strane Zeljeznicara samo da se zna da ne idem u politiku... A i ti si u zadnje vrijeme podobro otisao na zivcima..
Djecarac mi je izvukao zivce. Dosao sam sa namjero da normalno diskutjem jer sam nakon duzeg vremena imao priliku doci u Mostar.
BUDI ŽELJO !!!
bekicu slazem da se dzidu treba vratit u klub ali nije mi jasno zasto vazda seres po milicevicu ne igra momak dzabe u reprezentaciji a i radeljic je jucer bio dobar
Milicevic je los,jer da on nije los nebi bilo ovoliko golova na nasem kontu,malo pogleda njegove nepostojece asistenicje i br. pogresnih dodavanja na utakmici,protiv Zelje nije bio los ali opcenito mene kao igrac se nije dojmio u niti jednoj utakmici od ovih 15 ak sto sam ga gledao uzivo ove godine a lani takodjer se nesjecam nekakve blistave sezone,znam da ima samo 19 godina ali dok mi takve igrace istrpimo bit cemo gdje jesmo!werly je napisao/la:bekicu slazem da se dzidu treba vratit u klub ali nije mi jasno zasto vazda seres po milicevicu ne igra momak dzabe u reprezentaciji a i radeljic je jucer bio dobar
Radeljic je toliko jucer bio odlican da je to za ne povjerovati kako ga je Stanic uspio budalom napraviti kod prvog gola,nemam nista protiv decka ali je promasio zanimanje!
Ako si ti zadovoljan Milicevicem ,Redaljicem i sl. igracima njihovog kalibra onda trebas biti i zadovoljan 7,8 mjestom u prvenstvu i polufinalem kupa!
za repku je odlicno odigrao zato jer ima radosevica i ostale bolje igrace od ovih iz zrinjskog nemoze on sve sam kako objasnjavas da je u reprezentaciji i da je radeljic o kojem seres zabio 3 gola u 4-5 utakmica
Milicevic je nas najbolji igrac to svak normalan vidi, ne bitno. Werly imaš privatnu poruku od mene odgovori, svi
ostali kojima sam slao su mi odgovorili.
ostali kojima sam slao su mi odgovorili.
werly je napisao/la:za repku je odlicno odigrao zato jer ima radosevica i ostale bolje igrace od ovih iz zrinjskog nemoze on sve sam kako objasnjavas da je u reprezentaciji i da je radeljic o kojem seres zabio 3 gola u 4-5 utakmica
Ako Milicevic napravi karijeru u nogometu pojest cu svoju diplomu!
Radeljic bi trebao biti napadac a ne odbranbeni !Kakav bolan Radeljic,slabijeg stopera ja u Zrinjskom nepamtim a pratio sam Zrinjski u ligi Herceg Bosne!
zasto ne pametujes o peharu
werly je napisao/la:zasto ne pametujes o peharu
O Peharu se sve napisalo ima zadnje tri godine,cak momak i nije nesto pretjerano standaran tako da nije bitan toliko za ove neuspjehe!
Govorilo se tako i o Modricu da je pre mal, slab da nikad nece moc uspjet u nogometu, pa ga eno u Real Madridu. 
strasno mi pratis zrinjski kad mislis da pehar nije standaran jedino ne igra u prvih 11 kad je ozlijedjen
werly je napisao/la:strasno mi pratis zrinjski kad mislis da pehar nije standaran jedino ne igra u prvih 11 kad je ozlijedjen
Strasno mi se ti razumjes u nogomet kad mislis da su Milicevic i Radeljic dobri igraci!
Mora da si ljutodocanin i da ti je ovaj Milicevic rodjak ili brat!
Bekicu evo ja nisam iz ljutog doca nit poznajem Milicevica, ali me samo zanima zasto ti se ne svidja Milicevic. Ja tebi mogu nabrojat barem 5 stvari zasto je on meni odlican igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.