ne mješajte se u Amarov posao bezvezechampions1921 je napisao/la:Ma moze mozda za klupe samo ja licno ne volim ove neke povratke igraca osim ako bas nisu opravdani.. To me nekako podsjeca na poteze pitara koji su po pravilu bili promasaji.. U Zelji je bio dostigao dobru formu, onda lafo otisao, nije nigdje izborio prvih 11 a sad ga eto, lafo, nazad.. Meni to bezveze, al to je samo moje misljenje..JMs1921 je napisao/la:Sto ba?nije Sejo los igrac...moze bar za klupe...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- champions1921
Osvojio bi ga i bez Bucana.. Ja bih radije pokusao afirmisati nekog igraca iz juniora.. I ovdje samo iznosimo misljenja.. Cuj "nemojte se mijesati Amaru u posao"fedeltafrotta je napisao/la:ne mješajte se u Amarov posao bezvezechampions1921 je napisao/la:Ma moze mozda za klupe samo ja licno ne volim ove neke povratke igraca osim ako bas nisu opravdani.. To me nekako podsjeca na poteze pitara koji su po pravilu bili promasaji.. U Zelji je bio dostigao dobru formu, onda lafo otisao, nije nigdje izborio prvih 11 a sad ga eto, lafo, nazad.. Meni to bezveze, al to je samo moje misljenje..JMs1921 je napisao/la:Sto ba?nije Sejo los igrac...moze bar za klupe...da vrati lazara, culuma i kompaniju osvojio bi prvenstvo, kamoli sa bucanom
BUDI ŽELJO !!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
tako krene preko foruma i mahalskih, do stadiona i prozivanja
teško da ima koji dostojan junior da bi se probio, a i da ima znamo kako šef teško daje priliku mlađima
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
Ima interesantnih juniora.. Ova generacija je bolja od mnogih predhodnih.. I malo si se zayebo ako mislis da Amar ne daje sanse mladim igracima(Kvesic, Colic, Zolotic, Hodzic, itd.)..fedeltafrotta je napisao/la:tako krene preko foruma i mahalskih, do stadiona i prozivanjateško da ima koji dostojan junior da bi se probio, a i da ima znamo kako šef teško daje priliku mlađima
BUDI ŽELJO !!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pa juniori su sigurno mladji, 17-18 max godina... svi nabrojani imaju vise od 20, izuzev zole i hodzica, koji su vanserijski talenti, a da imamo svake godine vanserijskog talenta... tesko bogami... volio bih da je suprotno al budimo realni
pa ja mislim da bi svakako dobio priliku, da ima ko da može ući i doprinijeti igri (kao što je Zola radio). također, treba biti pažljiv sa juniorima, na ovakvim terenima se mogu povrijediti i da ne ostvare svoj potencijal do kraja karijere.fedeltafrotta je napisao/la:tako krene preko foruma i mahalskih, do stadiona i prozivanjateško da ima koji dostojan junior da bi se probio, a i da ima znamo kako šef teško daje priliku mlađima
mi također sve juniore trebamo podržati, a ne zviždati čim bude prva greška. ti momci i kad uđu ulaze da nauče a ne da okrenu rezultat ili da zabiju 3 gola za 5 minuta. oni su puno ispod nivoa prvog time, ne po znanju, nego po fizičkoj snazi, iskustvu i psihičkoj pripremljenosti. jedno je igrati pred familijom i za juniore, drugo je igrati takmičarske utakmice pred publikom (gdje je najmanje 50% psovača) i za bodove o kojima ovisi čitav klub.
- katzenbrummen
- Kontakt:
De ti nama reci.. Muzu li se koke?Armageddon2012 je napisao/la:đe ćeš ovo napisati,jednom ste bojkot utakmice slavija-željo napravili zbog ovoga,prije godinu, dvijenime_tm87 je napisao/la:Takodje jos nesto:
Cijena ulaznice za nedelju u Istocnom Sarajevu je 8.00 KM
SVI U LUKAVICU!![]()
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Cijenjeni kolega mislim da te izvor dobro izradio.Ova info je bajata sigurno 10-ak godina.Istina je da su austrijanci htjeli praviti teren sa umjetnom travom,i to onaj pomočni gdje sad treniraju.Varijanta je bila da klub nađe izvođaća radova a oni će to izvođaču platiti.Međutim tu na scenu stupaju likovi i tadašnjeg rukovodstva gdje su tražili da austrijanci daju novac klubu(čitaj njima) a oni će to završiti.E tu je nastao kuršluz i Švabo im je rekao da odustanu od svega.barbarez je napisao/la: Danas sam iz pouzdanih izvora saznao informaciju da je grad Graz,zbog zahvalnosti prema nasm Ivici,bio spreman graditi pomocne terene i infrastrukturu za njih-Trening centar-,i da nije zavrseno zbog naseg poznatog IMT.Na kraju su se ljudi pozalili Ivici ,i covjek je rekao da odustanu i da nema nista od toga.
POZDRAV!
U 16 je tekma...adilbeg je napisao/la:sta sad ovi pisu u pola5 tekma???
White shoes never lose !
White shoes never lose !
e tako je super,kad je okupljanje?ipetm je napisao/la:U 16 je tekma...adilbeg je napisao/la:sta sad ovi pisu u pola5 tekma???
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Imaš na oba navijačka foruma...adilbeg je napisao/la:e tako je super,kad je okupljanje?ipetm je napisao/la:U 16 je tekma...adilbeg je napisao/la:sta sad ovi pisu u pola5 tekma???
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Nema svako pristup forumu
.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Polahko ljudi, ima još par dana čuće se, nije ovo forum za te stvari, biće 1000 karata 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ima li vijesti i oporavku Kvesica ?
Valjao bi nam Bućan pravo, dobili bi još veću širinu u ekipi, u kakvoj god da je formi...
Recimo kod nekih bunker ekipa mogao bi počinjati na beku jer je extra prodoran, a u gostima bi mogli on i Stana po krilima praviti dar mar, ali sve pod uslovom da dođe naravno...
Sad u južnom Sarajevu bi moglo to ovako izgledati:
------------------------------------Antolović-------------------------------------
----Čolić---------Vasilić------------------------Bogičević--------Urdinov-------
-----------------------Hasanović----------Zolotić-------------------------------
----Selimović---------------------Svraka------------------------Stanić---------
---------------------------------Adilović-----------------------------------------
Drugi tim:
----------------------------------Bukvić-----------------------------------------
---E. Čolić----------Kerla-----------------Ćutuk--------------Jošida-----------
------------------Jamak----------------Tomić----------------------------------
---Smajić---------------------Bekrić---------------------------Hodžić---------
--------------------------------Pehilj--------------------------------------------
Stvarno smo tanki
Recimo kod nekih bunker ekipa mogao bi počinjati na beku jer je extra prodoran, a u gostima bi mogli on i Stana po krilima praviti dar mar, ali sve pod uslovom da dođe naravno...
Sad u južnom Sarajevu bi moglo to ovako izgledati:
------------------------------------Antolović-------------------------------------
----Čolić---------Vasilić------------------------Bogičević--------Urdinov-------
-----------------------Hasanović----------Zolotić-------------------------------
----Selimović---------------------Svraka------------------------Stanić---------
---------------------------------Adilović-----------------------------------------
Drugi tim:
----------------------------------Bukvić-----------------------------------------
---E. Čolić----------Kerla-----------------Ćutuk--------------Jošida-----------
------------------Jamak----------------Tomić----------------------------------
---Smajić---------------------Bekrić---------------------------Hodžić---------
--------------------------------Pehilj--------------------------------------------
Stvarno smo tanki
[youtube][/youtube]
treće uzastopno Željino finale
Stana ponikao u Želji
[youtube][/youtube]
teška srca al' poželi...
treće uzastopno Željino finale
Stana ponikao u Želji
[youtube][/youtube]
teška srca al' poželi...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Naredna tri prvenstvena meča će biti ključna u borbi za titulu. Ovo mislim i na Želju i na Sarajevo.
Željo u ta tri meča ima teži raspored od pitara (tako bar kaže tabela). Igramo dvije na strani (Slavija i Radnik B.) i jednu kući (Zrinjski).
Pitari idu (GOŠKu i Veležu), a kući im dolazi Leotar.
Ukoliko i nakon ova tri kola zadržimo 4 boda prednosti. To bi moglo biti odlučujuće za titulu i u nastavak prvenstva bi ušli mnogo rasterećeniji.
Znam da treba ići od utakmice do utakmice, ali će ovo odrediti tok prvenstva. Ne trebamo se osvrtati na pitare, jer oni mogu iz ove tri tekme uzeti maksimalan broj bodova. Kažem mogu i samo nam to treba biti dodatni motiv da pokušamo i mi osvojiti maksimalan broj bodova iz ove tri tekme. Ako se to desi pitari će psihološki pasti i onda će titula biti na dohvat ruke.
Željo u ta tri meča ima teži raspored od pitara (tako bar kaže tabela). Igramo dvije na strani (Slavija i Radnik B.) i jednu kući (Zrinjski).
Pitari idu (GOŠKu i Veležu), a kući im dolazi Leotar.
Ukoliko i nakon ova tri kola zadržimo 4 boda prednosti. To bi moglo biti odlučujuće za titulu i u nastavak prvenstva bi ušli mnogo rasterećeniji.
Znam da treba ići od utakmice do utakmice, ali će ovo odrediti tok prvenstva. Ne trebamo se osvrtati na pitare, jer oni mogu iz ove tri tekme uzeti maksimalan broj bodova. Kažem mogu i samo nam to treba biti dodatni motiv da pokušamo i mi osvojiti maksimalan broj bodova iz ove tri tekme. Ako se to desi pitari će psihološki pasti i onda će titula biti na dohvat ruke.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bablaz1, ExBlueone, Lokomotifa, Orvel, VolimoSarajevo i 52 gosta.