Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Na poslu sam, slušam radio Federacije i upravo sad se u studio javila portparol MUP-a ZDK i kaže da dosad nije prijavljen ni jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira
a kad pročita za ovu bombu sve me je presjeklo, u sekundi mi pokvari ovo SUPER RASPOLOŽENJE...

Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
BLATTER SAGOSUM QUIROZ
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
Elddar je napisao/la:taj klip što si gledao, kalesijac, je s priprema reprezentacije u novom vinodolskom (hrvatska), znači nije ni od danas, ni od jučer.
a ova bomba je bačena u maglaju, maloprije, 4 ranjenih.
hvala care skonto sam sad sve .... aaa ne mogu da vjerujem samo mogu reci ono sto nas ne moze srusiti samo NAS OJACA idemo veceras do pobjede ... neka nas gledaju susjedi kako igramo u Africi i na kraj uda kazem volio bih da ispadne i slovenija i svi smao da BIH prodje!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
BLATTER SAGOSUM HOROZpravnik je napisao/la:BLATTER SAGOSUM QUIROZ

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Atmosfera uoči večerašnjeg fudbalskog meča BiH - Portugal na Bilinom polju je iz sata u sat sve užarenija, jer su od ranih jutarnjih sati navijači iz svih dijelova BiH i inostranstva zaposjeli zeničke ulice i trgove.
Zenica je od jučer okićena državnim zastavama, koje su postavljene i na brojne ustanove i privredne objekte, a navijački rekviziti prodaju se na stotinjak mjesta u gradu.
Učenici Opće gimnazije na većinu prozora prema Obalnom bulevaru postavili su bh. zastave.
Veliki broj navijača ne može kupiti ulaznice, jer ih više nema, a cijena kod preprodavača je i do više stotina eura.
Navijači bh. reprezentacije sinoć su pola sata do ponoći priredili vatromet sa Crkvičkog brda, a ulicama grada trubile su sirene automobila i motora.
U više ulica oko stadiona poslijepodne će biti na snazi režim obustave saobraćaja, a na posebnom ispitu odgovornosti bit će večeras pripadnici policije i vatrogasci.
Osim utakmice, oni će biti angažovani i na osiguranju Fan zone na Kamberovića polju, gdje će biti priređeno praćenje utakmice na video zidu, te specijalni sportsko-zabavni program, koji će, kako je najavljeno, voditi Sabahudin Topalbećirović.
Ukoliko bh. tim zabilježi pobjedu koja ih vodi na Svjetsko prvenstvo 2010., kompletan stručni štab i igrači otići će u Fan zonu, gdje će se slaviti do duboko u noć.
Zenica je od jučer okićena državnim zastavama, koje su postavljene i na brojne ustanove i privredne objekte, a navijački rekviziti prodaju se na stotinjak mjesta u gradu.
Učenici Opće gimnazije na većinu prozora prema Obalnom bulevaru postavili su bh. zastave.
Veliki broj navijača ne može kupiti ulaznice, jer ih više nema, a cijena kod preprodavača je i do više stotina eura.
Navijači bh. reprezentacije sinoć su pola sata do ponoći priredili vatromet sa Crkvičkog brda, a ulicama grada trubile su sirene automobila i motora.
U više ulica oko stadiona poslijepodne će biti na snazi režim obustave saobraćaja, a na posebnom ispitu odgovornosti bit će večeras pripadnici policije i vatrogasci.
Osim utakmice, oni će biti angažovani i na osiguranju Fan zone na Kamberovića polju, gdje će biti priređeno praćenje utakmice na video zidu, te specijalni sportsko-zabavni program, koji će, kako je najavljeno, voditi Sabahudin Topalbećirović.
Ukoliko bh. tim zabilježi pobjedu koja ih vodi na Svjetsko prvenstvo 2010., kompletan stručni štab i igrači otići će u Fan zonu, gdje će se slaviti do duboko u noć.
Zadnja izmjena: mrzim_ulizice, dana/u 18 nov 2009, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
pa nije sigurno još jel neko poginuo, zna se da je 4 ranjeno, možda je i više.gibi72 je napisao/la:Na poslu sam, slušam radio Federacije i upravo sad se u studio javila portparol MUP-a ZDK i kaže da dosad nije prijavljen ni jedan slučaj narušavanja javnog reda i miraa kad pročita za ovu bombu sve me je presjeklo, u sekundi mi pokvari ovo SUPER RASPOLOŽENJE...
jebote, maglaj jedan mali grad, a toliko budala, neviđeno, a ja iz škole 5 minute odatle proša gdje je pukla bomba.
to je znak da me bog sačuvao da se radujem večeras pobjedi BiH!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
zna li neko nesto o misimovicu???? taj nam treba veceras!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
igrace 2 pol.džakailibu je napisao/la:zna li neko nesto o misimovicu???? taj nam treba veceras!!!
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
nadam se da me ne ložiš+ to ne bi bilo lošefixator je napisao/la:igrace 2 pol.džakailibu je napisao/la:zna li neko nesto o misimovicu???? taj nam treba veceras!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Zenicajesampion
- Kontakt:
e nije tacno..igrat ce dva puta po pola poluvremena..Ciro reko za Radio PMfixator je napisao/la:igrace 2 pol.džakailibu je napisao/la:zna li neko nesto o misimovicu???? taj nam treba veceras!!!
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Bosna je prva povelamrzim_ulizice je napisao/la:ko je prvi poveoEmir_ZENICA je napisao/la:Ja sam jutros od 7 poceo piti haha ...ali sanjao sam 1:2 za Portugal
A C A B !
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
prma svemu sudeci miske nece igrat ali ko ti ga zna... mozda je to takticka varka : ) btw i ovako smo kaji .. jedva cekam da sjedem iznesem tv ujutro i gledam tekme repke do kasno ujutro kako igraju na SPdžakailibu je napisao/la:zna li neko nesto o misimovicu???? taj nam treba veceras!!!

U ritmu Afrike
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- rob do bagro
- Kontakt:
igrace kolo bosanskofixator je napisao/la:igrace 2 pol.džakailibu je napisao/la:zna li neko nesto o misimovicu???? taj nam treba veceras!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
radio imas ih i na internetu i pogledaj im stranicu i sve ti je jasnoadnan_hz je napisao/la:kooo??????fixator je napisao/la:rdio sarajevo čitav program posvetio utakmici svaka im čast
evo slušam upravo
ajmo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Semper Fidelis
joj sto me ovi skripari zivciraju na ovom kalmanu...............

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
- Zenicajesampion
- Kontakt:
I onda te probudio vatromet i skripa guma naseg motoriste....Emir_ZENICA je napisao/la:Bosna je prva povelamrzim_ulizice je napisao/la:ko je prvi poveoEmir_ZENICA je napisao/la:Ja sam jutros od 7 poceo piti haha ...ali sanjao sam 1:2 za Portugal
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
koja je frekvencija kalmanasenoRA je napisao/la:joj sto me ovi skripari zivciraju na ovom kalmanu...............![]()
![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
i turci nas podrzavajuharry_90 je napisao/la:Gledao sam ga,i dao sam komentar,ko sisa njega,nas su bodrili u zagrebu itd..na stranici indexa su ljiljani,to ti dovoljno govori,i koliko su za 7 dana na njihovim portalima pisano o nasoj repki,HVALA IM NA TOME,ljudi nas podrzavaju,da vidim u turskoj gdje su ljiljani na stranici portalamrzim_ulizice je napisao/la:imas gore snimak pa vidi kakao nas hrvati bodreharry_90 je napisao/la:Ok drago mi je da nas i neko iz turske podrzava,iako smo ih izbacili![]()
iako od turske nemam nikakve koristi hvala im,vise sam zahvalan hrvatima sto nas bodre...
VOLIM TE BOSNO

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.