FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 apr 2013, 01:02

bhsport je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:eto kaze i Ljosu da je SMRDO BRKATI babin sin bio spreman i na neke ko dogovore, ali samod aj pare.. to je onih 50.000 koje sam spomeno ranije da je trazio :).. prodo bi ba brko Zelju , navijaci im nisu ni svijesni kunu se u njega , jer zna ponekad i kupit utkamicu, a uz to i odlican je strucnjak to bez daljnjeg
A brate ajde iskuliraj malo, pa ti si bar stariji i ozbiljan da saras ove gluposti po forumu.
Nek vas je stid i sram. Amar je prvi put 2009 ili 2010 dosao u Tuzlu u maju,polozio cvijece za stradalu Tuzlansku mladost i tako odao pocast Tuzli i Tuzlacima.
Ova prica nikako nije na mjestu ali eto, tebi na cast Salt ...
Kakav je da je, za ovu ligu je ekspert, doktor, magistar nauka.
Druze cast svakom ali njemu ne ko covjeku, ali ko treneru ja sam rekao najaci je u drzavi... Ja znam preko lika koji je navijac Zelje koji je iz Konjica a inace drot u Sarajevu... Lik je docekao Amara i igrace bili na rucku i amar se samo podsmijavao kad su pitali uzimali leotar za opstanak i jos dodao kako su oni njihovi da ih trebaju pogurati..Meni je lik rekao da moramo dobiti Slaviju ili Velez da dibije jer Leotar sigurno uzima..znaci ovo je orica zeljinog navijaca koji se suosjeca sa tim da je rival ispao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 apr 2013, 10:12

SaltCityAttack je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:eto kaze i Ljosu da je SMRDO BRKATI babin sin bio spreman i na neke ko dogovore, ali samod aj pare.. to je onih 50.000 koje sam spomeno ranije da je trazio :).. prodo bi ba brko Zelju , navijaci im nisu ni svijesni kunu se u njega , jer zna ponekad i kupit utkamicu, a uz to i odlican je strucnjak to bez daljnjeg
A brate ajde iskuliraj malo, pa ti si bar stariji i ozbiljan da saras ove gluposti po forumu.
Nek vas je stid i sram. Amar je prvi put 2009 ili 2010 dosao u Tuzlu u maju,polozio cvijece za stradalu Tuzlansku mladost i tako odao pocast Tuzli i Tuzlacima.
Ova prica nikako nije na mjestu ali eto, tebi na cast Salt ...
Kakav je da je, za ovu ligu je ekspert, doktor, magistar nauka.
Druze cast svakom ali njemu ne ko covjeku, ali ko treneru ja sam rekao najaci je u drzavi... Ja znam preko lika koji je navijac Zelje koji je iz Konjica a inace drot u Sarajevu... Lik je docekao Amara i igrace bili na rucku i amar se samo podsmijavao kad su pitali uzimali leotar za opstanak i jos dodao kako su oni njihovi da ih trebaju pogurati..Meni je lik rekao da moramo dobiti Slaviju ili Velez da dibije jer Leotar sigurno uzima..znaci ovo je orica zeljinog navijaca koji se suosjeca sa tim da je rival ispao
Ma znaju i manijaci da je bilo tako. Ali ovdje se konstantno provlaci jedna fraza da je nas Zeljo ukopao itd. Nije nas Zeljo ukopao, mi smo ukopali sami sebe, a Zeljo nam je mogao pomoci, ali nas je umjesto da pomogne ostavio na cjedilu.

Sloboda se nije trebala dovesti u takvu situaciju da ovisi od drugih, a pogotovo ne od sarajevskih klubova imajuci u vidu antagonizam koji vlada, i to je valjda svakome jasno.

Ta situacija samo potvrdjuje pravilo nase kratkovidnosti, Zeljo, Sloboda i jos neki drugi klubovi bi se trebali drzati zajedno, a nikako ukopavati jedni druge. Ali ta prica o ukopavanju je posljedica mrznje koja je narasla izmedju navijaca, a svako ima svoju verziju o onome "ko je prvi poceo"... Puno se mrznje nazalost nakupilo i mislim da je to odvratno u svakom mogucem smislu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2013, 10:40

_dreamer_ je napisao/la:
Ma znaju i manijaci da je bilo tako. Ali ovdje se konstantno provlaci jedna fraza da je nas Zeljo ukopao itd. Nije nas Zeljo ukopao, mi smo ukopali sami sebe, a Zeljo nam je mogao pomoci, ali nas je umjesto da pomogne ostavio na cjedilu.
Upravo to pokušavam/o reći glupim štrumfovima ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2013, 10:58

Gorki je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Upravo to pokušavam/o reći glupim štrumfovima ;)
Ma boli me qrac sto su prodali utakmicu. Mrzak mi je "vodena glava" sto je mislio ispasti mangas ono sa zastavicom, kljucem, vodom... To moze izjaviti samo encefalus!
Jedva cekam da ga vidim u Tz ako Bog da. Jos gore su hinje sto su ga podrzavali u njegovim izjavama.
Bice njemu zastavica, kljuc, voda... kad tad.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2013, 12:25

http://druga.tv/info/14006" onclick="window.open(this.href);return false;

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 apr 2013, 12:55

Gorki je napisao/la:http://druga.tv/info/14006
Odlican potez, to sto ce Jaganjac konacno zaigrat, proslu polusezonu je bio u Velezu ja mislim i drago mi je tu, i mislim da ce nam posebno odgovarat za igru u gostima, to jest igru na kontra napade, gdje ce njegova brzina doc do izgrazaja.
Ne znam kolko je napredovao il nazadovao zadnjih 2-3 godine al znam kad je otislo iz Slobode, po izlasku iz juniora da je bio sigurno najbrzi junior u drzavi, znam da je trcao 100m nesto oko 11.50s.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 apr 2013, 15:38

Gorki je napisao/la:"ČEKAM DA TAJ ŽELJO DOĐE NA TUŠANJ"

http://druga.tv/info/13964" onclick="window.open(this.href);return false;
Sulejman Dorić - otvorena za druga.tv (drugi dio)... O tome kako ga je ganjala policija u Srebreniku, utakmici sa Veležom 1987., utakmicom SCG - BiH na Marakani...

http://druga.tv/info/14007" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 apr 2013, 16:14

zao mi sto kad je pricao o wc-ima na marakani nije pricao koga je zaticao tamo kako place :D

hint sicki brod : ne mozemo im ovdje nista, puno ih je :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2013, 17:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:zao mi sto kad je pricao o wc-ima na marakani nije pricao koga je zaticao tamo kako place :D

Mislim da citat ide otprilike ovako: " uđem u wc na Marakani kad isti ti Manijaci šćućurili se (sakrili se) "

to sam jednom pročitao na fukare.ba stranici kada je bila,ako neko od Fukara ima negdje spremljenu tu priču bilo bi lijepo da je postavi ovde. :mrgreen:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2013, 17:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:zao mi sto kad je pricao o wc-ima na marakani nije pricao koga je zaticao tamo kako place :D

Mislim da citat ide otprilike ovako: " uđem u wc na Marakani kad isti ti Manijaci šćućurili se (sakrili se) "

to sam jednom pročitao na fukare.ba stranici kada je bila,ako neko od Fukara ima negdje spremljenu tu priču bilo bi lijepo da je postavi ovde. :mrgreen:

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 05 apr 2013, 17:49

Ni ovdje ni u vasem gradu, znas ti to vrlo dobro...

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 apr 2013, 18:10

fukara87 je napisao/la:

Sulejman Dorić - otvorena za druga.tv (drugi dio)... O tome kako ga je ganjala policija u Srebreniku, utakmici sa Veležom 1987., utakmicom SCG - BiH na Marakani...

joj što laže ovo za Srebrenik da ga je policija ganjala.. :)Bio sam na toj utakmici.. Ganjali ga navijači Gradine..bježao gor po brdima iznad stadiona a za njim navijači..iskreno neznam kako je izvukao živu glavu al eto kaže da je se bio sakrio u sijeno.. :)A i ovo laže da je poslije dolazio u Srebrenik kao parkira golfa.. :)Ja neznam dal je on kad poslije prošao kroz Srebrenik a ne došao pa parkirao golfa.. :)Može lagat ovoj mladjoj raji a mi stariji što smo bili na toj utakmici i tim poslijeratnim utakmicama znamo istinu..
OFK Gradina Srebrenik

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2013, 19:40

Počelo je :lol:

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 05 apr 2013, 21:51

Brcko87 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:

joj što laže ovo za Srebrenik da ga je policija ganjala.. :)Bio sam na toj utakmici.. Ganjali ga navijači Gradine..bježao gor po brdima iznad stadiona a za njim navijači..iskreno neznam kako je izvukao živu glavu al eto kaže da je se bio sakrio u sijeno.. :)A i ovo laže da je poslije dolazio u Srebrenik kao parkira golfa.. :)Ja neznam dal je on kad poslije prošao kroz Srebrenik a ne došao pa parkirao golfa.. :)Može lagat ovoj mladjoj raji a mi stariji što smo bili na toj utakmici i tim poslijeratnim utakmicama znamo istinu..
Ne znam koliko si star,al po meni si nedovoljno!
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 05 apr 2013, 22:16

Probisvjet je napisao/la:

Mnogi cekamo taj dan!
Taj vaš vođa i lider koji radi kao dispečer :P je pošteno priznao. Pa jasno da cekate taj dan kad vam dođe u goste duplokrunaš i najveci tim države. Svaka sredina u ovoj našoj lijepoj BiH to jedva ceka. Kad dođe Željo tad je praznik svima, što je sasvim normalno.

Valjda cete nekad docekati taj dan 8-)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 05 apr 2013, 22:50

bluemania je napisao/la: Taj vaš vođa i lider koji radi kao dispečer :P je pošteno priznao. Pa jasno da cekate taj dan kad vam dođe u goste duplokrunaš i najveci tim države. Svaka sredina u ovoj našoj lijepoj BiH to jedva ceka. Kad dođe Željo tad je praznik svima, što je sasvim normalno.

Jesi ograničen druže, ne mogu da vjerujem. :lol:

Smisao života prosipanje gluposti na forumu. :lol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2013, 23:41

VolimTz je napisao/la:
bluemania je napisao/la: Taj vaš vođa i lider koji radi kao dispečer :P je pošteno priznao. Pa jasno da cekate taj dan kad vam dođe u goste duplokrunaš i najveci tim države. Svaka sredina u ovoj našoj lijepoj BiH to jedva ceka. Kad dođe Željo tad je praznik svima, što je sasvim normalno.

Takve jednostavno zovemo tokmak. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 06 apr 2013, 00:02

VolimTz je napisao/la:

Nema potrebe za vrijeđanjem druže ;)
Sami pišete kako jedva cekate da vam dođe Željo. Pa to svi cekaju i tad je praznik u tom gradu/mjestu. Zato stanite u red i cekajte. Ali prvo morate uci u Premier ligu, jer šampion ne dolazima nižim.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2013, 00:10

Pratite sutra live tekstualni prenos iz Čapljine

http://crveno-crni.ba/v2/index.php?opti ... &Itemid=64" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 06 apr 2013, 00:38

dobar ovaj moderator obrise mi postove a nikad da me banuje :lol: :lol: javi se druze da ti posaljem gajbu piva :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 9 gostiju.