Gdje je sada ovaj velemajstor?

Nedelja u 15:00.adilbeg je napisao/la:jel u nedjelju tekma i koji termin????
Nisam ja u Lukavici, mada u ozbiljnom sam razmisljanju da dodjem da ispratim taj mec,svakako nemam pametnijeg posla a igraju mi dve najdraze ekipe u BiH.storm_raider je napisao/la:Vidimo se u Lukavici. Devil, pozivam te na tvoj domaci teren da popijemo koju.
jel to definitivno ?????Devil je napisao/la:Nedelja u 15:00.adilbeg je napisao/la:jel u nedjelju tekma i koji termin????
Mene vise zanima hoce li biti neki prenos.
Ma skontaj kralju nesto pa dodji bice dobra tekma garant valjda ce se i ovo vrijeme malo primiriti radi terena jer svaka utakmica sa Zeljom je bila dobra a nesumnjam da ce biti i ova drugacija!!!!Zeljo nesmije kiksati radi njanjajva a mi zijanili od Sirokog i Borca kuci pa ovu moraju dobiti kuci inace ode Seslija ko fisek!!!!!Devil je napisao/la:Nisam ja u Lukavici, mada u ozbiljnom sam razmisljanju da dodjem da ispratim taj mec,svakako nemam pametnijeg posla a igraju mi dve najdraze ekipe u BiH.storm_raider je napisao/la:Vidimo se u Lukavici. Devil, pozivam te na tvoj domaci teren da popijemo koju.
Pa eto, poziv jos stoji. Ja cu svakako doci sa prijateljima da pogledam utakmicu u miru. Kisa je u Sarajevu cijeli dan, ali ce do vikenda biti sunce.Devil je napisao/la:Nisam ja u Lukavici, mada u ozbiljnom sam razmisljanju da dodjem da ispratim taj mec,svakako nemam pametnijeg posla a igraju mi dve najdraze ekipe u BiH.storm_raider je napisao/la:Vidimo se u Lukavici. Devil, pozivam te na tvoj domaci teren da popijemo koju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.